Dickinson, Almanah

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
SergioV

#1 Dickinson, Almanah

Post by SergioV »

VOZDRA

Trazim bilo kakav snimak ili slike iz 94-te na Dickinson-ovom koncertu u Sarajevu. Ja sam svirao na tom koncertu ali posto nemam vise kontakta sa starom rajom, molio bih vas ako bilo ko zna kako i gdje da nadjem par slika ili snimaka sa tog koncerta ( pogotovo Almanah) nek' se javi.
:D
Koshpa

Post by Koshpa »

Sto se tice fotki cisto sumnjam da ces uspjeti naci ista od toga, al kolko se sjecam da je na koncertu snimala tv bih danasnja ftv pa mozda pokusas njima da se obratis, ja vec jesam jedan put ali su mi "navodno" rekli da nemaju taj snimak, sjecam se da je jos bilo par tv kuca al iskreno nemogu da se sjetim koje su bile ( a ko bi gledao u kamere pored Bruce-a ) :D
SergioV

Post by SergioV »

TGSTK wrote:Sto se tice fotki cisto sumnjam da ces uspjeti naci ista od toga, al kolko se sjecam da je na koncertu snimala tv bih danasnja ftv pa mozda pokusas njima da se obratis, ja vec jesam jedan put ali su mi "navodno" rekli da nemaju taj snimak, sjecam se da je jos bilo par tv kuca al iskreno nemogu da se sjetim koje su bile ( a ko bi gledao u kamere pored Bruce-a ) :D

jbg, pokusacu nekako da nadjem neke snimke, bas bih volio to da vidim.
jenny071

#4 Re: Dickinson, Almanah

Post by jenny071 »

Da ti slucajno nisi svirao bass gitaru?
SergioV

#5 Re: Dickinson, Almanah

Post by SergioV »

jenny071 wrote:Da ti slucajno nisi svirao bass gitaru?
Taj sam
DYD666

#6 Re: Dickinson, Almanah

Post by DYD666 »

Imam nekih snimaka iz tog perioda, vecinom svirke iz Sloge, ali Almanaha na njima nema. Zar Dejo nema negdje u arhivi? :|

Mogao bih probati doci do snimaka Almanaha ali ne sa Bruceovog nastupa vec sa onog rock maratona koji je snimao Hayat...imao sam negdje taj VHS...
LSD

#7 Re: Dickinson, Almanah

Post by LSD »

Joj gdje se sjetiste Almanaha :D ...stukan,pejakovic jr. i co.
Koja lakrdija od benda sa onom ofirnom nošnjom,ko neki progresive-neo classical sta li vac...ali eto utrpaše se preko babe josipa da odsviraju ono sta imaju,znaju i umiju sa bruce-om.
Tad je bar i bilo nekih bendova,svirke i sl ( i jos par godina iza rata)...danas kriza opšta po tom pitanju :(
jenny071

#8 Re: Dickinson, Almanah

Post by jenny071 »

LSD wrote:Joj gdje se sjetiste Almanaha :D ...stukan,pejakovic jr. i co.
Koja lakrdija od benda sa onom ofirnom nošnjom,ko neki progresive-neo classical sta li vac...ali eto utrpaše se preko babe josipa da odsviraju ono sta imaju,znaju i umiju sa bruce-om.
Tad je bar i bilo nekih bendova,svirke i sl ( i jos par godina iza rata)...danas kriza opšta po tom pitanju :(
LSD jel` ti to mislis na koncert u Skenderiji, nemogu da se sjetim ja mislim da je to bilo 94-95, zima? Daj molim te ako imas te snimke javi mi! Ja imam pravo puno snimaka iz rata, pa ako sta treba javi...A sto se muzike tice, slazem se, u ratu i par godina poslije je bilo bolje, dok nismo otisli... :sad:
Koshpa

#9 Re: Dickinson, Almanah

Post by Koshpa »

Code: Select all

http://www.radiosarajevo.ba/novost/84157/heavy-metal-pod-opsadom-vristalo-je-sarajevo-s-nama
Post Reply