Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LordRaven wrote:Pod Online igre u opisu igrice piše "FUTBAL" a po naški se kaže Fudbal I ovo Video Fajlovi bi možda ljepše zvučalo Video klipovi obzirom da su sve podkategorije klipovi.
I pod Desktop imas opciju Mause Tool to bi trebalo prebaciti pod opciju Alati ako je napraviš. I recimo pod Internet si napravio dobre podjele al opet bi mogla tu da se napravi opcija Internet alati i da se u to stavi ovo za Email, LAN itd.
Eto da te ne peglam više možda mi prijedlozi nisu konstruktivni.
Ako ti bude trebalo još kakvih ideja naleti na msn pa cemo tako
ma ne ne- sve je ovo ok. ja da nisam htjeo kritika ne bih ni postavio ovu temu. prema tome - ev tebe sam dodao na msn.pa cemo ti i ja preko msn-a dalje, a ovo cemo ostavit ostalima da nam saopste sta oni misle - sta valja a sta ne!?
Stranica je super. Prijedlog, buttons na vrhu mobilni, lektire, blog-it i forum probaj napraviti da se mijenjaju na mouse over, ovak' nekako imam osjećaj da mi kompjuter zakoči, jer se niš ne promjeni... inače dosta dobra i pregledna stranica, samo naprijed
to sam htjeo da i uradim. ali osnovni cilj mi je bio da ostane sto jednsotavnije - prije svega pregledno - i unutar ovog okvir - tri klika do trazenog file-a.
nane_hercegovac wrote:Svidja mi se design, stvarno je sve super, pregledno, nije kompikovano.
Jedino sto mi se ne svidja je sadrzaj, neki linkovi za download nisu vladini. To moras malo srediti.
Hmm... jel mislis na validno - il !? Ma malo je to bilo komplikovano s pocetka, mada u poslednje vrijeme uploadujem file-ove na vlastite servere.
u svakom slucaju, neispravne linkove cu pokusati da ispravim.
Pohvalno.
Nisam detaljno pregledao, ali te greskice ce ti vec neko ukazati. Inace svidja mi se sto je jako jako brz. E sad da li ti je server dobar ili ti je fino sve optimizirano... to ne znam, ali u svakom slucaju je dobro.
Samo nastavi.