DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Moderator: _BataZiv_0809
- daduli_sa
#26 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Hajd da vidim hocu li moci da se sjetim uopste 10 dobih novinara/voditelja.
1. Duska Jurisic
2. Senad Hadzifejzovic
3. Midheta Kurspahic
4. Sasa Delic
5. Lejla Zvizdic
6. Tomislav Djuric
7. Aleksandar Markovic
8. Vanja Furtula
9. Aleksandar Hrsum
10. ... ma vise da se sjetim...
Izvdvojio bi jos i podsjetio se na dobar rad Envere Selimovic.
Steta sto nje vise nema u elektronskim medijima.
1. Duska Jurisic
2. Senad Hadzifejzovic
3. Midheta Kurspahic
4. Sasa Delic
5. Lejla Zvizdic
6. Tomislav Djuric
7. Aleksandar Markovic
8. Vanja Furtula
9. Aleksandar Hrsum
10. ... ma vise da se sjetim...
Izvdvojio bi jos i podsjetio se na dobar rad Envere Selimovic.
Steta sto nje vise nema u elektronskim medijima.
- Epitop
#27 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Meni je dobra ona Andrijana sa OBN-a, a ostali mogu i na radiju da rade. 
- ibrotuzla
#28 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Edina Isaković sa TV TK 
-
aidaa_princess90
#29 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Jest ona je pravo slatka cura,a mene nervira jedina stvar,ne samo kod nje vec i kod vecine voditeljica OBN-a,samo se smiju i pokazuju bijele zubeEpitop wrote:Meni je dobra ona Andrijana sa OBN-a, a ostali mogu i na radiju da rade.
-
piskerernest
#30 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Meshtar wrote:Šta da ti kažem Šahine, ostao mi drag sa radija iz rata...iako sve više liči na metrosexualca. Osim toga čovjek je Željovac, pametnom insanu dovoljnoshin wrote:Rode, sto ti ovo treba?Meshtar wrote:Saša Vugdalić
Mimo Šahinpašić
Duška Jurišić
Adis Hadžić
Ognjen Blagojević
To je to....više od tog i nemamo.
Nego kad pomenuh radio voditelje iz rata...odmah se sjetim Željke Ružičića kojeg je ubila granata, kakav čovjek...dobri moji, dobre moje :-(
mlađi ga se vjerovatno ne sjećaju,pojam odmjerenog,kvalitetnog radio voditelja.
i tačno,dobri moji,dobre moje.
počivao u miru.
-
b@tto
#31 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
skojotovski wrote:aidaa_princess90 wrote:Zanima me koji su deset najboljih voditelja u Bosni i Herecegovini koji rade na televiziji po Vasem misljenju?
Nije vazno da li ti voditelji rade na drzavnoj,privatnim,nezavisnim televizijama ili da li rade u politickoj,sportskoj redakciji...
Ko su ti voditelji ciji glas volite da cujete??Takodjer mozete da podijelite sa nama neke interesantne izjave koje ste culi od tih voditelja.Nesto sto Vam je ostalo urezano u dubokom sjecanju.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni je ostalo u sjecanju
Voditelj dnevnika na FTV Ognjen Balgojevica je usred dnevnika rekao da bi najvise volio da nogometna reprezentacija BiH pobijedi reprezentaciju Srbije.To je bilo kada smo igrali na Marakanama posljednju kavalifikacionu utakmicu protiv Srbije.Cula sam da su svi u studiju ostali zbunjeni jer je Ogi iz cista mira to uradio.Svaka cast legendo
Evo i mojih top ten voditelja u BiH.To su
1.Ognjen Blagojevic
2.Senad Hadzifejzovic
3.Mimo Sahinpašić
4.Maja Cengic
5. Fedja Fetahagić
6.Aleksandar Hrsum
7.Sandra Vukobrat
8.Rabija Gatarić
9.Sabahudin Topalbecirevic
10. Tomislav Đurić
veliki pozdrav
sjecam se dobro toga! rekao je bukvalno: "dao bih svih pet plata koje nam duguju (mislio je na tv plate koje kasne) samo da ih večeras poderemo"!
nisam znao za to,svaka čast,i više od toga,još od nekog ko se zove ognjen blagojević.
-
b@tto
#32 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
je li to onaj što zna sve o tome kakve gaće nose zvijezde iz hrvatske i srbije i slične pametne stvaritreger wrote:Meni top 3 su Aida Alilović sa FTV, Igor Todorovac sa Hayat, Ajdin Kulenović sa Pinka.
-
b@tto
#33 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
radio prenos ,mirko prenosi utakmicu,njemu se učinilo da je gol i viče gol,gol,gol i onda kada je vidio da nije gol u mikrofon reče kurac je gol,i čini mi se dobio neku kaznu zbog togaja.neron wrote:mirko kamenjašević
jeste i on je nekad davno vodio jednu emisiju i javlja se žena i ponavlja mirko čujemo li se....i sve tako nekoliko puta dok njemu nije puko film j... te mirko ili nešto slično...
LEGENDA!!!!!!
- ja.neron
#34 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
to je bilo kad je prenosio utakmicu sarajeva sa koševa , a ja mislim na emisiju na tvsa(prijeratnu) ne mogu da se sjetim kako se emisija zvala?????b@tto wrote:radio prenos ,mirko prenosi utakmicu,njemu se učinilo da je gol i viče gol,gol,gol i onda kada je vidio da nije gol u mikrofon reče kurac je gol,i čini mi se dobio neku kaznu zbog togaja.neron wrote:mirko kamenjašević
jeste i on je nekad davno vodio jednu emisiju i javlja se žena i ponavlja mirko čujemo li se....i sve tako nekoliko puta dok njemu nije puko film j... te mirko ili nešto slično...
LEGENDA!!!!!!
-
b@tto
#35 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
ok,ja sam samo dodao jedan od njegovih poznatih trenutakaja.neron wrote:to je bilo kad je prenosio utakmicu sarajeva sa koševa , a ja mislim na emisiju na tvsa(prijeratnu) ne mogu da se sjetim kako se emisija zvala?????b@tto wrote:radio prenos ,mirko prenosi utakmicu,njemu se učinilo da je gol i viče gol,gol,gol i onda kada je vidio da nije gol u mikrofon reče kurac je gol,i čini mi se dobio neku kaznu zbog togaja.neron wrote:mirko kamenjašević
LEGENDA!!!!!!
- Vaso
#36 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
jedan i jedini. institucija.Altsa wrote:Adil Kulenovic
-
Mina_sa
#37 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
1. Senad Hadžifejzović
2. Bakir Hadžiomerović
3. Duška Jurišić
4. Aleksandar Hršum
5. Midheta Kurspahić
6. Tomislav Đurić
7. Ognjen Blagojević
8.Lejla Zvizdić
eto nema više
2. Bakir Hadžiomerović
3. Duška Jurišić
4. Aleksandar Hršum
5. Midheta Kurspahić
6. Tomislav Đurić
7. Ognjen Blagojević
8.Lejla Zvizdić
eto nema više
-
dezurni_ucenik
#38 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:39, edited 1 time in total.
-
Eborg
#39 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Ja ne kontam onog Muhameda iz sportske redakcije na Hayatu.Nekada komentarishe ali uglavnom je na dnevniku tokom sporta...Chovjek se izgubi,muca,intonacija uzhas... 
A i onaj mladi Boris,Marko ili kako vec,takodjer iz sportske redakcije na FTV-u je isti takav...
Ipak,cijenim spontanost kod voditelja i mislim da je to jedan od najvecih kvaliteta Blagojevica i Hadzhifejzovica...
A i onaj mladi Boris,Marko ili kako vec,takodjer iz sportske redakcije na FTV-u je isti takav...
Ipak,cijenim spontanost kod voditelja i mislim da je to jedan od najvecih kvaliteta Blagojevica i Hadzhifejzovica...
-
aidaa_princess90
#40 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Slazem se da je spontanost jako bitna ,ali puno vremena treba da bi se stvorila,kao recimo kod ove dvojce.Ipak oni imaju dugogodisnju karijeruEborg wrote:Ja ne kontam onog Muhameda iz sportske redakcije na Hayatu.Nekada komentarishe ali uglavnom je na dnevniku tokom sporta...Chovjek se izgubi,muca,intonacija uzhas...
A i onaj mladi Boris,Marko ili kako vec,takodjer iz sportske redakcije na FTV-u je isti takav...![]()
- campa_xxx
#41 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
CVIKERASH wrote:opet sram vas bilo zaboravili ste nenada glusicu...
Fakat lik je kralj, samo steta sto je imao mozdani udar
- Comrad
#42 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
...Direktor Holiday Inn-a Senaid Fetahagić....Neelix wrote:cuj fedja fetahagicjel to onaj sto jos uvijek nije uspio sastavit smislenu recenicu
![]()
evo ti jednog izazovagledaj obn kad je on tu, ako kucas brzo pokusaj koji min zapisivati sta on govori, i poslije od toga sloziti nesto
dozvoljeni su ti svi interpunkcijski znakovi, al dajem glavu da ces vrlo brzo odustati
kojom li je on shtelom uletio na mjesto voditelja, bas me zanima
Jel sta jasnije
I mene doticni uzasno nervirao, sreca pa ga uspijevam izbjeci na tv-u. Prosle godine Wimbledon prenosio, sigurno ce i ove, kao eto on se razumije u tenis.
Mimo je isto tako poceo da me nervira sa svojim Zeljom. Nisam navijac Sarajeva pa da mi to smeta, ne pratim uopste nasu ligu, nego jednostavno on u svakoj emisiji ubaci tog Zelju, bio gost Isak Njutn ili tamo neka pevaljka, trener, fudbaler on ce Zelju ubacit, pa da ga hebes...
Zaboravili ste naseg dragog Matu Djakovica i njegovu emisiju Telering. Naziv emisije implicira da se radi o interaktivnoj emisiji, gdje gledaoci mogu zvati i postavljati pitanja, ali ne, to radi samo Mato i ulizuje se svakom gostu na svoj jedinstven, guzicarski nacin.
Arduana
Ajj uzasa...
-
aidaa_princess90
#43 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Za sve informacija voditelj tv OBN Fedja Fethagic,je i trener u jednom teniskom klubu u Sarjevu, a i djeca koje on trenira postizu itekako dobre rezultate kako na domacoj tako i medjunarodnoj sceni.Sam Fedja je trenirao dugi niz godina tenis.I momak je dobro prenosio Wimbledon ,jer puno zna o tenisu. A naravno sve je individualno da li se on nama svidja ili ne!!!
-
Eborg
#44 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Hm,Arduana,pa shto da ne?
Kao struchnjak je na nivou a drago mi je ako je vec onakvog vjerskog opredjeljenja da razbija glupe stereotipe o neobrazovanim i zatucanim bulama...
Kao struchnjak je na nivou a drago mi je ako je vec onakvog vjerskog opredjeljenja da razbija glupe stereotipe o neobrazovanim i zatucanim bulama...
- vox-populi
#45 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Adil Kulenovic definitivno.
Sjecam se jednom mu je u Intervjuu dana gost bio Josip Pejakovic i Adil, na sebi svojstven nacin postavlja mu pitanje. I to traje i traje i traje. Povremeno kamera ide na Pejakovica a ovaj u nevjerici slusa Adila. Adil nikako da zaokruzi vec 10-minutni monolog. Na kraju, pitanje je ipak formulisano na sta Josip odgovara: "Jah". Kaze Adil kakav ti je to odgovor a Josip kakvo pitanje takav odgovor, ustaje i napusta studio u sred emisije. Nakon par godina, Josip ponovo gost iste emisije kod istog voditelja. I pocinje Adil ponovo. Ovaj put Josip ga prekida i puta: "Adile bogati ako ces ponovo postavljati ono tvoje pitanje, odoh ja da ispusim jednu cigaru pa cu se vratit".
Sjecam se jednom mu je u Intervjuu dana gost bio Josip Pejakovic i Adil, na sebi svojstven nacin postavlja mu pitanje. I to traje i traje i traje. Povremeno kamera ide na Pejakovica a ovaj u nevjerici slusa Adila. Adil nikako da zaokruzi vec 10-minutni monolog. Na kraju, pitanje je ipak formulisano na sta Josip odgovara: "Jah". Kaze Adil kakav ti je to odgovor a Josip kakvo pitanje takav odgovor, ustaje i napusta studio u sred emisije. Nakon par godina, Josip ponovo gost iste emisije kod istog voditelja. I pocinje Adil ponovo. Ovaj put Josip ga prekida i puta: "Adile bogati ako ces ponovo postavljati ono tvoje pitanje, odoh ja da ispusim jednu cigaru pa cu se vratit".
-
aidaa_princess90
#46 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
vox-populi wrote:Adil Kulenovic definitivno.
Hehehhe bas je onda otrkacen da Kulenovic
-
piskerernest
#47 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
pa teško da je bula kad nosi u emisiji uske majice koje puno toga govoreEborg wrote:Hm,Arduana,pa shto da ne?![]()
-
dezurni_ucenik
#48 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 02:58, edited 1 time in total.
-
Eborg
#49 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
To je istina.Ali ipak,ona je super kakvih ima...I to ne govorim sa te "bula strane" nego mislim na odjecu koja granichi s dobrim ukusom i pristojnoshcu...piskerernest wrote:pa teško da je bula kad nosi u emisiji uske majice koje puno toga govoreEborg wrote:Hm,Arduana,pa shto da ne?![]()
- Hodidjed
#50 Re: DESET NAJBOLJIH TELEVIZIJSK VODITELJA U BOSNI I HERCEGOVINI!
Ibro, otkud ti ova slika viteza, majke ti?ibrotuzla wrote:Edina Isaković sa TV TK
daj i meni jednu.....