Sudske odluke se ne komentarišuCSKA wrote:Nisam nigdje danas cuo sta Vucic misli o rehabilitaciji.Cudno mi bas,posto obicno pravi konfereciju ako neko isprica vic o njemu.
Dešavanja u Srbiji
- area51
#29226 Re: Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#29227 Re: Dešavanja u Srbiji
samo je odjedanput prestala da piše.
sumnjao sam...ali nisam mogao da vjerujem.
iako praksa poznaje takva preobraženja.
sada znam da sam bio u pravu...

..@vivace.

..@vivace.
- area51
#29228 Re: Dešavanja u Srbiji
Bi li je smrznutu u snijegu ?radostan dan wrote:samo je odjedanput prestala da piše.
..@vivace.
-
radostan dan
#29229 Re: Dešavanja u Srbiji
ovu nadu šakić, serbiše version?
više Vako preferiram -

više Vako preferiram -

Last edited by radostan dan on 14/05/2015 23:08, edited 1 time in total.
- area51
#29230 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma pusti tu,pito sam te za plavku ?radostan dan wrote:ovu nadu šakić, serbiše version?
više Vako preferiram -
- CSKA
#29231 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije nista specijalno uzivo,ili sam je ja uhvatio u PMS-uradostan dan wrote:ovu nadu šakić, serbiše version?
više Vako preferiram -
-
radostan dan
#29232 Re: Dešavanja u Srbiji
@area
ne časti mi...
@cska
fufa, nego naletih prvo na njenu sliku...
ne časti mi...
@cska
fufa, nego naletih prvo na njenu sliku...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29233 Re: Dešavanja u Srbiji

srbija juče, danas, sutra...

- pici
#29234 Re: Dešavanja u Srbiji
Dražoljubi i čičofili
Rehabije pred sudom

velika srbija...

mala srbija...
Rehabije pred sudom

velika srbija...

mala srbija...
- Pismonosa
#29235 Re: Dešavanja u Srbiji
Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
Ko biva, to je alternativa četništvu. Staljinisti i slični komedijaši
Pa, ovako gledajući, i ovi dole "malosrbi" služe promociji i rehabilitaciji četništva. Ne bi me čudilo da je čiko s majicom smišljena podvala.
Ko biva, to je alternativa četništvu. Staljinisti i slični komedijaši
Pa, ovako gledajući, i ovi dole "malosrbi" služe promociji i rehabilitaciji četništva. Ne bi me čudilo da je čiko s majicom smišljena podvala.
-
breuer
#29236 Re: Dešavanja u Srbiji
Staljina se pojedini i dalje toliko plaše, da o njemu mogu govoriti jedino sa vremenske distance od 60 godina skriveni iza sigurnosti forumskog nickaPismonosa wrote:Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
Ko biva, to je alternativa četništvu. Staljinisti i slični komedijaši![]()
Štatje sila
- pici
#29237 Re: Dešavanja u Srbiji
Pismonosa wrote:Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
ma nemoj zaJbavat...tri delegata su bili na vojnoj paradi u Moskvi povodom 70 godina poBede
- Pismonosa
#29238 Re: Dešavanja u Srbiji
Štatje mozak.breuer wrote:Staljina se pojedini i dalje toliko plaše, da o njemu mogu govoriti jedino sa vremenske distance od 60 godina skriveni iza sigurnosti forumskog nickaPismonosa wrote:Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
Štatje sila
Čuj protiv Staljina se može govoriti jedino iza sigurnosti nicka
-
breuer
#29239 Re: Dešavanja u Srbiji
Pismonosa wrote:Štatje mozak.
Čuj protiv Staljina se može govoriti jedino iza sigurnosti nicka![]()
Pa ne znam, možda je tamo u tim vukojebinama odakle dolaziš to i istina. Ovdje kod nas nije problem reći da je Staljin bio negativac.
Blago vama na slobodi izražavanja
- Pismonosa
#29240 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma znam. Samo kažem da je furka promašena, gledajući je u kontekstu ove rehabilitacije.pici wrote:Pismonosa wrote:Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
ma nemoj zaJbavat...tri delegata su bili na vojnoj paradi u Moskvi povodom 70 godina poBede
Neki će skočiti braneći Dražu, neki Staljina, neki Antu.. a pravda i istina odoše svojim poslom.
- Pismonosa
#29241 Re: Dešavanja u Srbiji
A čuj, šta ćeš..breuer wrote:
Blago vama na slobodi izražavanja
- CSKA
#29242 Re: Dešavanja u Srbiji
Preko dana je Klark Kent,a nocu je Supermen

- pici
#29244 Re: Dešavanja u Srbiji
CSKA wrote:Preko dana je Klark Kent,a nocu je Supermen
a moram ti ovo maznut za chellija na temi rusija...sorry
-
valensija
#29245 Re: Dešavanja u Srbiji
Pojačana budnost zbog terorista
Zbog potencijalnog upada terorista, bezbednosne snage pod punom budnošću. Podignut stepen obezbeđenja ispred kasarni i policijskih zgrada

BEZBEDNOSNE snage Srbije povećale su stepen borbene gotovosti u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu prvi na eventualnom udaru terorista - saznaju "Novosti".
Prema našim informacijama, nije prestala opasnost da više od 50 veterana takozvane OVK sa područja Kosova i Metohije pređu u narednih dvadesetak dana u okolinu Preševa, odakle planiraju da dejstvuju prema ciljevima u centralnoj Srbiji.
Pošto operativna saznanja govore da bi ekstremisti najpre udarili na naše bezbednosne snage, ispred policijskih stanica na jugu Srbije već se može videti pojačano obezbeđenje sa dugim cevima.
Takođe, u osetljivi pojas oko granice sa Makedonijom i u blizinu administrativne linije sa KiM već su upućene združene snage svih bezbednosnih službi.
O pretnjama terorističkim akcijama razgovaraće se danas i pod kupolama najvišeg državnog doma. Zakazana je sednica odbora za KiM na kojoj će se, kako je saopšteno, "razmatrati aktuelna bezbednosna situacija sa posebnim osvrtom na bezbednost srpskog naroda povodom događaja u Makedoniji".
Zasedanje parlamentarnog odbora biće zatvoreno za javnost jer će se analizirati dokumenti koji nose oznaku poverljivosti.
Zbog potencijalnog upada terorista, bezbednosne snage pod punom budnošću. Podignut stepen obezbeđenja ispred kasarni i policijskih zgrada
BEZBEDNOSNE snage Srbije povećale su stepen borbene gotovosti u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu prvi na eventualnom udaru terorista - saznaju "Novosti".
Prema našim informacijama, nije prestala opasnost da više od 50 veterana takozvane OVK sa područja Kosova i Metohije pređu u narednih dvadesetak dana u okolinu Preševa, odakle planiraju da dejstvuju prema ciljevima u centralnoj Srbiji.
Pošto operativna saznanja govore da bi ekstremisti najpre udarili na naše bezbednosne snage, ispred policijskih stanica na jugu Srbije već se može videti pojačano obezbeđenje sa dugim cevima.
Takođe, u osetljivi pojas oko granice sa Makedonijom i u blizinu administrativne linije sa KiM već su upućene združene snage svih bezbednosnih službi.
O pretnjama terorističkim akcijama razgovaraće se danas i pod kupolama najvišeg državnog doma. Zakazana je sednica odbora za KiM na kojoj će se, kako je saopšteno, "razmatrati aktuelna bezbednosna situacija sa posebnim osvrtom na bezbednost srpskog naroda povodom događaja u Makedoniji".
Zasedanje parlamentarnog odbora biće zatvoreno za javnost jer će se analizirati dokumenti koji nose oznaku poverljivosti.
- pici
#29246 Re: Dešavanja u Srbiji
"Srbiju blokira odluka o Draži"
Šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić izjavila je u Dubrovnuiku da je rehabilitacija Draže Mihailovića loša odluka za Srbiju.
Ona je navela i da je ta odluka loša za odnose s Hrvatskom i da će imati posledice za odnose u regionu, ali da Hrvatska zbog toga neće Srbiji slati diplomatsku notu.
Potpredednica vlade je dodala da joj je drago što su se visoki politički zvaničnici Srbije, posebno ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i premijer Aleksandar Vučić, "ogradili od celog slučaja".
"Ne bih im bila u koži, to je za ugled zemlje i političku kulturu prilično tragično", navela je Pusić.
Prema njenoj oceni, ta sudska presuda će izazvati podele u srpskom društvu i zakomplikovati regionalne odnose, prenela je agencija Hina.
"U ponedeljak je radni doručak u okviru uobičajenog formata pre sastanka Saveta za spoljne poslove o Srbiji kao zemlji koja pregovara s Evropskom unijom. U tom kontekstu to je tema s kojom će se Srbija morati da nosi", rekla je Pusić.
Upitana hoće li Hrvatska blokirati put Srbiji ka Uniji odgovorila je da je to "napravio srpski sud ".
"Sud im je naštetio tom odlukom, mi nemamo nikakvog razloga to da radimo, to je jedan problem koji će oni morati da reše", kaže Pusić koja je odbacila navode da "ovakav rasplet otvara mogućnost rehabilitacije ostalih ratnih zločinaca".
Pusić je, takođe, istakla i da uskoro očekuje izručenje Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, i da nakon toga treba pokrenuti sudski proces u skladu sa zakonom.
Viši sud u Beogradu rehabilitovao je juce komandanta Kraljevske vojske u otadžbini generala Dragoljuba Dražu Mihailovića i vratio mu građanska prava koja su mu bila oduzeta u političko-ideološkom procesu komunističkog režima 1946. godine, što je izazvalo burne reakcije kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj i u drugim zemljama bivše Jugoslavije.

ma samo Sibirska Ekonomska Unija
-
Martinez_
#29248 Re: Dešavanja u Srbiji
Staljin je strah i trepet za sve fašiste, kolaboracioniste, izdajnike, liberalčiće, komformiste....Pismonosa wrote:Vidi ovog paćenika obukao majicu sa Staljinovim likom, jednim od najvećih zločinaca modernog čovječanstva.
Između ostalog i Dražu.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#29249 Re: Dešavanja u Srbiji
Ala je argument....Staljin je paranoik koji je bio strah i trepet za svakog živog, pa i za svoju porodicu i prijatelje. Vlastitog sina osudio na smrt.... 
-
Martinez_
#29250 Re: Dešavanja u Srbiji
Lajavikrelac wrote:Ala je argument....Staljin je paranoik koji je bio strah i trepet za svakog živog, pa i za svoju porodicu i prijatelje. Vlastitog sina osudio na smrt....
Bolje da je, kao današnji moćnici, vlastitom sinu kupio diplomu, radno mesto, položaj i uticaj u društvu.
Aha.