Jebo Kim jo Unga i Sj. Koreju...
pa ovaj jebo i Supermenu mater..
daj ovom banderu, daj vamo komad puta, daj zaposli unuku..
mislim, svuda su politicari govna, ali ovo je dno septicke..
Dešavanja u Srbiji
-
DonieBrasco
#73802 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako je tacno da su odbili mehanizme pomoci od strane EU, da se Hrvatska sama ponudila sa kanderima za gasenje pozara, a prihvatili ovu jednu rusku krntiju stvarno ko ih yebe. Obicnom svijetu ce da izgori i naparvi stetu svima zajedno na zemljistu a opet ce mu dati glas.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73803 Re: Dešavanja u Srbiji
Вандали насрнули на просторије Српске радикалне странке у Крушевцу
Ноћас су непознати починиоци напали просторије српских радикала у Крушевцу.
Овај вид "политичке борбе" није нам непознат, у Крушевцу ово није први напад на страначке просторије, али се надамо да ће та вандалска пракса престати.
Градски одбор Српске радикалне странке и председник Окружног одбора српских радикала Дејан Маринковић обавестили су полицију о овом догађају, извршен је увиђај и очекујемо да ће починиоци бити откривени и приведени к познанију права.
Ноћас су непознати починиоци напали просторије српских радикала у Крушевцу.
Овај вид "политичке борбе" није нам непознат, у Крушевцу ово није први напад на страначке просторије, али се надамо да ће та вандалска пракса престати.
Градски одбор Српске радикалне странке и председник Окружног одбора српских радикала Дејан Маринковић обавестили су полицију о овом догађају, извршен је увиђај и очекујемо да ће починиоци бити откривени и приведени к познанију права.
-
tokio25
#73805 Re: Dešavanja u Srbiji
djecooooo
djecooooo
gledao sam bez zvuka
isto kao scena iz ko to tamo peva
djecooooo
gledao sam bez zvuka
isto kao scena iz ko to tamo peva