Depilacija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Irm@

Post by Irm@ »

ja se divim zenama koje mogu voskom...mislim da kad bi mi se priblizila ona traka da bih svisnula :D
inace...kod mene skupo ali bezbolno :D Veet krema i pjena...preporucujem :)
Lace

Post by Lace »

A wrote:Image
baba prava si

kod mene je

Image

:D
tigris

Post by tigris »

idic wrote:Ima li se ovdje nabaviti ta agda i kakav je postupak, jel se isto koriste trakice kao kod voska. 8)
tesko.....ja sam je dobila iz turske(eto gdje i kako bumbar :D )......postupak je isti kao kod voska ..zagrijava se dok se skroz ne rastopi i u tankom sloju nanese na dio koji hoces da depiliras ......prekrijes trakom i povuces :D ali ne mora jako kao kod voska...dakle puno manje boli...

ps. novalic ima svoj recept kako se pravi smjesa za depilaciju.....ja nisam uspjela da to napravim :D :D
tigris

Post by tigris »

horns&drums wrote:to su muskarci zenama nabili komplex
bracko jel nas to ohraburujes da se zapustimo :D :D ...kakva bi bila reakcija muskih na npr. dlakave noge, pazuha itd. kod cure ? ona sva dobra ...ko grom.....digne rukice a ono vjeverice :? :lol: :lol: :D :D :D

horns je donekle u pravu...nekad stvarno pretjerujemo :-) :roll:
flora.sa

Post by flora.sa »

probala 2-3 puta sa onim veet vosak-trakama...samo se izmucila, ostane dlacica koje se ne iscupaju...a i moras ih "zapustiti" da narastu par mm, da bi mogla pristupiti depilaciji...

inace to radim britvicom...priroda mi podarila skoro pa bezdlakavost :D ...tako da i nemam nesto posebno za skidanje...
lena78

Post by lena78 »

moze li mi neko pomoci ukoliko zna gdje mogu pronaci depileve voskove za depilaciju?
tigris

Post by tigris »

probaj u sam shopu tamo ima raznih.......

ja neki dan nakon dugo vremena obrijala noge ( dosad je bio vosak) , jao kako su izrasle za dva dana, sta da radim :roll: nosim suknje cesto ne moze se cekat da porastu.....kupila sam onu pjenu veet :roll: :roll: jes mi vise dodijalo :roll: :roll: zima je zakon :oops: :D :D
saveznica

Post by saveznica »

ja idem na depilaciju voskom.

britvicom sam sama radila i nervira me sto odmah niknu!

samo se pitam sad? Sta cu ako odem pred more na depilaciju, pa mi pocnu nicati na moru, onda cu morati britvicom.
Zna li iko... hoce se poremetiti ucinak depilacije?

p.s ima vec topic na ovu temu
Post Reply