Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i komentatori govore da je kraj al jock u jednom trenutku se vidjelo da mu bukvalno siklja krv iz glave i onda je sudija uletio u kadar i zaklonio to al definitivno je ovo trebalo biti prekinuto. a svi govorili da ga je davljenjem dobio al fino se vidi da nije zbog poluge na vratu nego zbog stezanja nogama oko struka ne znam strucne termine sve al eto
steta u svakom slucaju sto je zijanio vec dobijenu borbu
Ma ne vjerujem da je Stojnić predao radi stezanja nogama oko struka. Pa to je obično zaključavanja, gdje nije ni toliki pritisak, jedino može malo kožu povući, ali ništa za šta bi neko predao.
Ne znam šta bih za ovo rekao. Jeste Peljto imao neki uspjeh, ali sada da je baš neki stručnjak i ne znam. No dobro, nisam baš upućen i možda ovo ispadne dobro. Samo mi nije jasno zašto je Stojnić napustio Golden Glory, pa ako tamo nije mogao naučiti Stand Up, onda ne znam gdje će....
Ono što me raduje je što izgleda ima još dvije borbe, tako da bi se mogao dokazati. Neka barem pobijedi nekoga i dobro je
Na trenutak pomijesah Peljtu i Ziju Polju (sjeca li se neko meca izmedju Orlando Brajburga i Zije Polje - mislim da je taj mec bio inspiracija Pusenju za Tigar iz Kladnja pjesmu)...
Nisam znao da je napustio GG. Stvarno tamo je imao od koga da nauci sve i stand up i parter...jace skole nema.
Sta znam, glupo je izgubio od Struvea totalno....ja nisam mogao da vjerujem. Trebao je samo da pusti da runda istekne i ovi bi prekinuli mec jer je Struve krvario nenormalno...
Mislim da je u pitanju kondicioni problem i da nije mogao dalje ...
Da, kada Poljo gubi, pa se nastavlja borba, pa pobjeđuje, pa...., hahahaha, ali eto, to su bila vremena.....
Meni sada nije jasno da li je Denis napustio skroz GG, ili dok je ovdje trenira sa Peljtom, a kada ode u Holandiju trenira sa njima. On ne može samo ovdje trenirati, jer teško bi to na dobro izašlo.
Ovo je nešto što moram priznati da nerazumijem. Dana White striktno zabranjuje svojim borcima da se bore van UFC-a. Čak nedozvoljava da se bore u grappling mečevima, ili moraju posebnu dozvolu za to tražiti, kako da je dozvolio da se bori u MMA meču i to protiv jednog takvog udarača kakav je McDonald?
A ovo što Gavrankapetanović kaže da je bio bolji u oba svoja UFC meča, je stvarno smiješno. U drugom jeste i to stoji, ali u prvom ga nigdje nije bilo.
Niko od navedenih učesnika nema ugovor sa UFC-om. Osim toga piše da će nakon ove borbe PONOVO se boriti pod okriljem UFC-a, tako da je ovo nešto skroz drugo.
The Realist wrote:Niko od navedenih učesnika nema ugovor sa UFC-om. Osim toga piše da će nakon ove borbe PONOVO se boriti pod okriljem UFC-a, tako da je ovo nešto skroz drugo.
U danasnjem Oslobodjenju naslov UFC Octagon - Ultimate fight...a na oficijalnom plakatu isto pise UFC.. tako da ne znam
Mislim da su tu samo na Oktagon mislili, a UFC im je samo radi marketinga napisano, jer Denis odatle dolazi.
Samo je zanimljivo da Denisa uopšte nema na UFC-ovoj listi boraca. Ja znam da je on imao ugovor na dvije borbe, ne na četiri i ne znam odakle to sada dolazi. Izgubio je oba meča i velika je šansa bila mu neće produžiti ugovor. Ono što ga je moglo izvuči je to što je na početku imao težak meč, a u drugom je jako dobar bio.
Ma ne bih volio da se mulja nešto, ipak.... Valjda sam u krivu što se tiče Stojnića.
Pa dobro, ulazi i McDonald, nije baš neki parteraš , odličan je stand up borac, ali to je to, Stojnić bi to trebao lako riješiti.
Redžoviću vjerovatno isto nađu stand up borca, tako da će se uglavnom gore boriti. Barem mislim da će tako biti, jer ako mu parteraša kakvog uvale, pa neće borba trajati minut.
Naravno, jako dobar stand up borac, ali u parteru zna samo osnove. Nažalost, nije ni Stojnić neki majstor u tom segmentu, ali ipak zna više nego McDonald.
Lesli Eldridž wrote:To nije nikakav sport, a tip je kriminalac...
Evo nindže...on će da ga ISKARATA
Šalim se ja malo,svakako lik je pravi debos,fura se na nekakav kriminalni milje i ovim šminkerčićima koji izlaze u Aqua i ove Sarajevske ''džet set'' klubove,pali klempe,puca šamare i gleda ih mrko poprijeko...
A kad se sjetim samo kad ga je onaj lola odalamio nogom...To je bio haman drugi ''tigar iz Kladnja''
The Realist wrote:Naravno, jako dobar stand up borac, ali u parteru zna samo osnove. Nažalost, nije ni Stojnić neki majstor u tom segmentu, ali ipak zna više nego McDonald.
zato bi trebala biti zanimljiva borba, mcdonald je dobar boxer
Ceka li se Mirko veceras ???? Da li ce biti prenos na NOVOJ za BiH? Kazu da ce cijeli UFC 103 prenositi sao ne znam da lice biti zamracena slika za BiH?
Lesli Eldridž wrote:To nije nikakav sport, a tip je kriminalac...
Evo nindže...on će da ga ISKARATA
Šalim se ja malo,svakako lik je pravi debos,fura se na nekakav kriminalni milje i ovim šminkerčićima koji izlaze u Aqua i ove Sarajevske ''džet set'' klubove,pali klempe,puca šamare i gleda ih mrko poprijeko...
A kad se sjetim samo kad ga je onaj lola odalamio nogom...To je bio haman drugi ''tigar iz Kladnja''