Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_SA

#276 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by PriNc_SA »

e svasta xD

i komentatori govore da je kraj al jock :D u jednom trenutku se vidjelo da mu bukvalno siklja krv iz glave i onda je sudija uletio u kadar i zaklonio to al definitivno je ovo trebalo biti prekinuto. a svi govorili da ga je davljenjem dobio al fino se vidi da nije zbog poluge na vratu nego zbog stezanja nogama oko struka :) ne znam strucne termine sve al eto :)
steta u svakom slucaju sto je zijanio vec dobijenu borbu
The Realist

#277 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Ma ne vjerujem da je Stojnić predao radi stezanja nogama oko struka. Pa to je obično zaključavanja, gdje nije ni toliki pritisak, jedino može malo kožu povući, ali ništa za šta bi neko predao.
The Realist

#278 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Peljto će pomoći Stojniću da usavrši boksersku tehniku

http://www.martialarts.ba/index.php?opt ... a&Itemid=3

Ne znam šta bih za ovo rekao. Jeste Peljto imao neki uspjeh, ali sada da je baš neki stručnjak i ne znam. No dobro, nisam baš upućen i možda ovo ispadne dobro. Samo mi nije jasno zašto je Stojnić napustio Golden Glory, pa ako tamo nije mogao naučiti Stand Up, onda ne znam gdje će....

Ono što me raduje je što izgleda ima još dvije borbe, tako da bi se mogao dokazati. Neka barem pobijedi nekoga i dobro je :)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#279 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by UnscarD »

Na trenutak pomijesah Peljtu i Ziju Polju :) (sjeca li se neko meca izmedju Orlando Brajburga i Zije Polje - mislim da je taj mec bio inspiracija Pusenju za Tigar iz Kladnja pjesmu)...

Nisam znao da je napustio GG. Stvarno tamo je imao od koga da nauci sve i stand up i parter...jace skole nema.

Sta znam, glupo je izgubio od Struvea totalno....ja nisam mogao da vjerujem. Trebao je samo da pusti da runda istekne i ovi bi prekinuli mec jer je Struve krvario nenormalno...

Mislim da je u pitanju kondicioni problem i da nije mogao dalje ...
The Realist

#280 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Da, kada Poljo gubi, pa se nastavlja borba, pa pobjeđuje, pa...., hahahaha, ali eto, to su bila vremena.....

Meni sada nije jasno da li je Denis napustio skroz GG, ili dok je ovdje trenira sa Peljtom, a kada ode u Holandiju trenira sa njima. On ne može samo ovdje trenirati, jer teško bi to na dobro izašlo.
Hare_ze

#281 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Hare_ze »

The Realist wrote:Da, kada Poljo gubi, pa se nastavlja borba, pa pobjeđuje, pa...., hahahaha, ali eto, to su bila vremena.....
I Bahin komentar: "pa od cega je ovaj Orlando, od crnog zeljeza" tako nekako hahahhaah
The Realist

#282 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

A u Holandiji pobijedi Poljo, ali zamijene listiće, pa sudija pogrešno proglasi pobjednika. Koja je to uopšte verzija bila, da mi je znati.... :D
The Realist

#283 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Stojnić će se boriti protiv Mekdonalda

http://www.martialarts.ba/index.php?opt ... a&Itemid=3

Ovo je nešto što moram priznati da nerazumijem. Dana White striktno zabranjuje svojim borcima da se bore van UFC-a. Čak nedozvoljava da se bore u grappling mečevima, ili moraju posebnu dozvolu za to tražiti, kako da je dozvolio da se bori u MMA meču i to protiv jednog takvog udarača kakav je McDonald?

A ovo što Gavrankapetanović kaže da je bio bolji u oba svoja UFC meča, je stvarno smiješno. U drugom jeste i to stoji, ali u prvom ga nigdje nije bilo.
spanc777

#284 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by spanc777 »

pa kako sam ja shvatio, ova borba je pod okriljem UFC nije nista van nego oni su "organizator" samo sto se odvija u Zetri
The Realist

#285 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Niko od navedenih učesnika nema ugovor sa UFC-om. Osim toga piše da će nakon ove borbe PONOVO se boriti pod okriljem UFC-a, tako da je ovo nešto skroz drugo.
spanc777

#286 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by spanc777 »

The Realist wrote:Niko od navedenih učesnika nema ugovor sa UFC-om. Osim toga piše da će nakon ove borbe PONOVO se boriti pod okriljem UFC-a, tako da je ovo nešto skroz drugo.
U danasnjem Oslobodjenju naslov UFC Octagon - Ultimate fight...a na oficijalnom plakatu isto pise UFC.. tako da ne znam
The Realist

#287 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Mislim da su tu samo na Oktagon mislili, a UFC im je samo radi marketinga napisano, jer Denis odatle dolazi.

Samo je zanimljivo da Denisa uopšte nema na UFC-ovoj listi boraca. Ja znam da je on imao ugovor na dvije borbe, ne na četiri i ne znam odakle to sada dolazi. Izgubio je oba meča i velika je šansa bila mu neće produžiti ugovor. Ono što ga je moglo izvuči je to što je na početku imao težak meč, a u drugom je jako dobar bio.

Ne znam stvarno, ali....
spanc777

#288 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by spanc777 »

Moguce, vidjet cemo kako ce se odviti sve to... mene samo interesuje kako ce Redjovic uci u oktagon nikada se nije borio, jos parter..:D:D
The Realist

#289 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Ma ne bih volio da se mulja nešto, ipak.... Valjda sam u krivu što se tiče Stojnića.

Pa dobro, ulazi i McDonald, nije baš neki parteraš :D, odličan je stand up borac, ali to je to, Stojnić bi to trebao lako riješiti.

Redžoviću vjerovatno isto nađu stand up borca, tako da će se uglavnom gore boriti. Barem mislim da će tako biti, jer ako mu parteraša kakvog uvale, pa neće borba trajati minut.
black

#290 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by black »

evo ga sa mirkom 2001

evo ga u parteru sa machidom

The Realist

#291 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Naravno, jako dobar stand up borac, ali u parteru zna samo osnove. Nažalost, nije ni Stojnić neki majstor u tom segmentu, ali ipak zna više nego McDonald.
Gile Šampion

#292 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Gile Šampion »

Lesli Eldridž wrote:To nije nikakav sport, a tip je kriminalac... 8-)
Evo nindže...on će da ga ISKARATA :lol: :lol:

Šalim se ja malo,svakako lik je pravi debos,fura se na nekakav kriminalni milje i ovim šminkerčićima koji izlaze u Aqua i ove Sarajevske ''džet set'' klubove,pali klempe,puca šamare i gleda ih mrko poprijeko...

A kad se sjetim samo kad ga je onaj lola odalamio nogom...To je bio haman drugi ''tigar iz Kladnja'' :lol: :lol:
black

#293 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by black »

The Realist wrote:Naravno, jako dobar stand up borac, ali u parteru zna samo osnove. Nažalost, nije ni Stojnić neki majstor u tom segmentu, ali ipak zna više nego McDonald.
zato bi trebala biti zanimljiva borba, mcdonald je dobar boxer
The Realist

#294 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

black wrote: zato bi trebala biti zanimljiva borba, mcdonald je dobar boxer
Ja se isto nadam zanimljivoj borbi i naravno pobjedi Stojnića.
spanc777

#295 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by spanc777 »

Izgleda mnogo brzi od Denisa, i imam osjecaj da zna opasno koristiit noge, na zalost Denis je tu tanak pravo
The Realist

#296 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Pa u stand up-u nema šta Denis tražiti, ovaj je vrhunski tu, on tu treba ići na rušenje i parter.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#297 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by UnscarD »

Ceka li se Mirko veceras ???? Da li ce biti prenos na NOVOJ za BiH? Kazu da ce cijeli UFC 103 prenositi sao ne znam da lice biti zamracena slika za BiH?
The Realist

#298 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Kao što odgovorih ranije, ako tu ne bude, onda http://www.dnevnik.hr
Karabaja

#299 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Karabaja »

Gile Šampion wrote:
Lesli Eldridž wrote:To nije nikakav sport, a tip je kriminalac... 8-)
Evo nindže...on će da ga ISKARATA :lol: :lol:

Šalim se ja malo,svakako lik je pravi debos,fura se na nekakav kriminalni milje i ovim šminkerčićima koji izlaze u Aqua i ove Sarajevske ''džet set'' klubove,pali klempe,puca šamare i gleda ih mrko poprijeko...

A kad se sjetim samo kad ga je onaj lola odalamio nogom...To je bio haman drugi ''tigar iz Kladnja'' :lol: :lol:
serete
Kuglivoje

#300 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Kuglivoje »

Denis Stojnic aka najveca sarajevska seljacina aka krkan na trideset osmu...Boze sacuvaj na koga mi ovdje trosimo tastaturu...ccc
Post Reply