Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Rambo-Amadeus

#226 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Rambo-Amadeus »

Hoce li biti na novoj mec ili nece, pitam za filipovica?
alijadzigibau

#228 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by alijadzigibau »

hidrant wrote:
alijadzigibau wrote:upravo sam gledao DenisA na vaganju ... izazvao je manji incident s protivnikom...slazem se da izgled nije presudan...al da napomenem da barem meni izgleda indenticno kao prosli put...masa se vidi al izrazenost misica ne :D
Samo cu spomenuti Fedora ,a to dalje povezi sa izrazenosti misica.
No problem...Fedor je uvijek izgledao isto dok je Denis bio puno izdefinisaniji prije...sto na prvi pogled daje sliku da ne radi puno parom na skidanju sala...opet kazem to ne znaci nista...usput ocekujem pobjedu izgleda fizicki jace od protivnika koji je opet visi od njega i ima duze ruke
adnan_hz

#229 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by adnan_hz »

Image
Ali_G

#230 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Ali_G »

I jel bio Denis? Na ovom zadnjem linku nastupaju neka dvojica, jedan od njih nema desnu sisu :-) il je Denis poslije njih?
Cyrax

#231 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Cyrax »

Struve defeated Stojnić via submission (rear naked choke) at 2:37 of Round 2.
Ode Stojnic nazalost...
Rambo-Amadeus

#232 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Rambo-Amadeus »

adnane majka mu stara, direktan si link stavio, daj brisi ovo...

a za filipovica, na stranici nove tv pise da ce biti prenos, ali hoce li biti kodirano? ne pise na stranici da hoce ali zna li iko sigurno hoce li biti slobodan prenos ili ce kodirati?
The Realist

#233 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Cyrax wrote:Struve defeated Stojnić via submission (rear naked choke) at 2:37 of Round 2.
Ode Stojnic nazalost...
Kao što rekoh, parter će biti jako diskutabilan protiv ovog protivnika....
dobar,ti?

#234 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by dobar,ti? »

jel to fakat denis opet zjanio? nije mi jasno kako frajer ne moze dobiti, prejak je, ne znam sta mu je :-?
adnan_hz

#235 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by adnan_hz »

dobar,ti? wrote:jel to fakat denis opet zjanio? nije mi jasno kako frajer ne moze dobiti, prejak je, ne znam sta mu je :-?
ja mislim da je izgubio mjesto u ufc-u.. jer je kao trebao ovu pobjediti...
Cyrax

#236 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Cyrax »

adnan_hz wrote:
dobar,ti? wrote:jel to fakat denis opet zjanio? nije mi jasno kako frajer ne moze dobiti, prejak je, ne znam sta mu je :-?
ja mislim da je izgubio mjesto u ufc-u.. jer je kao trebao ovu pobjediti...
Izgubio je 100%,pobjednik ostaje u UFC-u.
dobar,ti?

#237 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by dobar,ti? »

propustio je zivotnu priliku, jer ima potencijal, agresivan je i jak, ne znam kako je ovu sad odradio, ali je vjerovatno zakazo ko u prosloj. Da je napao na pocetku meca, kao sto je to radio u mecevima prije UFC-a mogao je daleko dogurati
Ejch-ju-es-i-aj-en

#238 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Ejch-ju-es-i-aj-en »

FIGHT TWO: Stefan Struve v Dennis Stojnic

These two had a shoving match at the weigh-ins yesterday and Struve has promised to "teach Stojnic some manners". Watch out for Struve submissions and Stojnic's kickboxing in this heavyweight fight.

ROUND ONE: The two rush out to the centre, hesitate, and then lock into a clinch. Smaller, stockier Stojnic runs Struve into the cage and they clinch-fight for a bit. Its fairly neutral and Stojnic breaks it. He looks to have the better kickboxing, and Struve attempts to pull him to the floor.

Struve ends up on his back and Stojnic is working ground and pound. He stands in Struve's open guard and drops a couple of really heavy shots on the Dutchman. Struve tries to break his posture. He gets him down and throws up a triangle. It is unsuccessful and he eats more g'n'p from Stojnic.

Back to the floor. Stonjic UNLOADS from top half guard and Struve is cut. He does little more than hold guard on Stojnic, who stand and delivers ferocious ground and pound. Struve is leaking blood from his scalp and the doctors come in to take a look.

They allow it to continue and the pair are reset on the floor. The round ends seconds later.

Struve is POURING blood from the scalp cut. The doctors may yet stop this. 10-8 round Stojnic.

ROUND TWO: Struve pulls Stojnic to the floor immediately, and is on his back again. Bad move? no - he reverses Stojnic and takes top position for the first time. Here his superior grappling comes into effect. he secures mount and then takes Stojnic's back. From here he launches g'n'p while holding a body triangle, looking for the choke the whole time.

Struve is hunting the choke and the big screens zoom in on him. What a horror show. His face is a mask of red with two white eyes showing through. Blood is spraying everywhere off his head but he keeps working and Stojnic has no answer. Struve gets the RNC and the crowd goes nuts. Great win, great heart. SO much blood. German newspapers will have a field day with that one.

preuzeto sa Fighters only magazine
Last edited by Ejch-ju-es-i-aj-en on 13/06/2009 20:09, edited 1 time in total.
black

#239 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by black »

jel' neko gledao mech ..kako je izgubio..nokaut ili..
dobar,ti?

#240 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by dobar,ti? »

izgleda da ga je denis razvalio prvu, al eto opet parter ga zeznu' Masa mu smeta, jer se ne moze dovoljno pokretati, dok je imao manje kila bio je puno brzi
hidrant

#241 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by hidrant »

Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:FIGHT TWO: Stefan Struve v Dennis Stojnic

These two had a shoving match at the weigh-ins yesterday and Struve has promised to "teach Stojnic some manners". Watch out for Struve submissions and Stojnic's kickboxing in this heavyweight fight.

ROUND ONE: The two rush out to the centre, hesitate, and then lock into a clinch. Smaller, stockier Stojnic runs Struve into the cage and they clinch-fight for a bit. Its fairly neutral and Stojnic breaks it. He looks to have the better kickboxing, and Struve attempts to pull him to the floor.

Struve ends up on his back and Stojnic is working ground and pound. He stands in Struve's open guard and drops a couple of really heavy shots on the Dutchman. Struve tries to break his posture. He gets him down and throws up a triangle. It is unsuccessful and he eats more g'n'p from Stojnic.

Back to the floor. Stonjic UNLOADS from top half guard and Struve is cut. He does little more than hold guard on Stojnic, who stand and delivers ferocious ground and pound. Struve is leaking blood from his scalp and the doctors come in to take a look.

They allow it to continue and the pair are reset on the floor. The round ends seconds later.

Struve is POURING blood from the scalp cut. The doctors may yet stop this. 10-8 round Stojnic.

ROUND TWO: Struve pulls Stojnic to the floor immediately, and is on his back again. Bad move? no - he reverses Stojnic and takes top position for the first time. Here his superior grappling comes into effect. he secures mount and then takes Stojnic's back. From here he launches g'n'p while holding a body triangle, looking for the choke the whole time.

Struve is hunting the choke and the big screens zoom in on him. What a horror show. His face is a mask of red with two white eyes showing through. Blood is spraying everywhere off his head but he keeps working and Stojnic has no answer. Struve gets the RNC and the crowd goes nuts. Great win, great heart. SO much blood. German newspapers will have a field day with that one.

preuzeto sa Fighters only magazine
E, jebi ga!
Stvarno, jebi ga!
:-x
Troll_Happens

#242 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Troll_Happens »

zijani od pravih fajtera a kurci se lomeci neduzne ljude po gradu... eto ovde se najbolje vidi njegov kvalitet tj nekvalitet...
realnost batice :skoljka:
The Realist

#243 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Odgledao sam Valesquez-a i Konga. Valesquez je dobio, ali sam sada uvjeren da ona meča protiv Denisa nije trebala biti prekinuta. Valesquet ne može završiti protivnika, toliko dugo je udarao, ali nije bio ni blizu završetka. Dobio bi on svejedno Denisa, ali je trebalo pustiti borbu do kraja da ide.
Panthera

#244 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Panthera »

The Realist wrote:Odgledao sam Valesquez-a i Konga. Valesquez je dobio, ali sam sada uvjeren da ona meča protiv Denisa nije trebala biti prekinuta. Valesquet ne može završiti protivnika, toliko dugo je udarao, ali nije bio ni blizu završetka. Dobio bi on svejedno Denisa, ali je trebalo pustiti borbu do kraja da ide.
a gdje si odgledao borbu?
kako je zavrsio borbu?
The Realist

#245 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Panthera wrote:
The Realist wrote:Odgledao sam Valesquez-a i Konga. Valesquez je dobio, ali sam sada uvjeren da ona meča protiv Denisa nije trebala biti prekinuta. Valesquet ne može završiti protivnika, toliko dugo je udarao, ali nije bio ni blizu završetka. Dobio bi on svejedno Denisa, ali je trebalo pustiti borbu do kraja da ide.
kako je zavrsio borbu?
http://zomse.com/620.htm

Evo link za borbe, valjda se smije staviti, sada će glavna borva večeri, Silva vs Franklin. Zanimljivo je da se bore na 195pounds, znači ni 205, ni 185, nego se našli u sredini.

A Valesquez je dobio na bodove, a skoro cijelo vrijeme bio u dominantnoj poziciji u parteru, većinu vremena stajao, a Kongo u kornjači i Valesquez ga udarao, ali ništa.

Čak je Kongo imao u početku svake runde po jedan do dva pravo teška udarca, gdje Caine zatetura, ali uspije u klinč ući i onda rušiti.
alijadzigibau

#246 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by alijadzigibau »

Razocarao me Filipovic....trebalo bi ga diskvalifikovat definitivno....namjenski je isao prstima :x
The Realist

#247 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Sumnjam da je to Mirko uradio. Nije poznat kao neki ne fer borac. Uvijek je prihvatao sve protivnike, nastavljao i nakon udaraca u međunožje, tako da stvanro sumnjam, tj. skoro sam siguran da on to nije namjerno uradio.
Panthera

#248 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Panthera »

The Realist wrote:
Panthera wrote:
kako je zavrsio borbu?
http://zomse.com/620.htm

Evo link za borbe, valjda se smije staviti, sada će glavna borva večeri, Silva vs Franklin. Zanimljivo je da se bore na 195pounds, znači ni 205, ni 185, nego se našli u sredini.

A Valesquez je dobio na bodove, a skoro cijelo vrijeme bio u dominantnoj poziciji u parteru, većinu vremena stajao, a Kongo u kornjači i Valesquez ga udarao, ali ništa.

Čak je Kongo imao u početku svake runde po jedan do dva pravo teška udarca, gdje Caine zatetura, ali uspije u klinč ući i onda rušiti.
Ne otvara link al nema veze..skonto sam otprilike iz tvog posta. a da to sto nije moga zavrsiti s kongom pretpostavljam da je zahvaljujuci kongovoj spremi i konstituciji??????...ipak mioslim da sa denisom bi bez prekida zavrsilo s teskim povredama..ipak denis nije ni u pola spreme i konstitucije jednog konga ili spreme caina??slazes se?
The Realist

#249 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by The Realist »

Panthera wrote:
Ne otvara link al nema veze..skonto sam otprilike iz tvog posta. a da to sto nije moga zavrsiti s kongom pretpostavljam da je zahvaljujuci kongovoj spremi i konstituciji??????...ipak mioslim da sa denisom bi bez prekida zavrsilo s teskim povredama..ipak denis nije ni u pola spreme i konstitucije jednog konga ili spreme caina??slazes se?
Pogledaj meč, pa ćeš razumjeti. Ni Denis nije imao nikakve povrede, može on dosta primiti i sada sam vidio da očigleno Caine ima problema sa završecima. Kongo je bio potpuno otvoren, davao glavu, vrat, ali ga ovaj nije moga završiti, Ipak ako imaš tri runde vremena, to bi morao uraditi. Kontrola mu je odlična, ali probleme sa završetkom očigledno ima. To su čak i komentatori rekli, a oni bar pokušavaju podići hype oko Caine-a.
Panthera

#250 Re: Denis Stojnić-Sarajevski Pit Bull

Post by Panthera »

The Realist wrote:Sumnjam da je to Mirko uradio. Nije poznat kao neki ne fer borac. Uvijek je prihvatao sve protivnike, nastavljao i nakon udaraca u međunožje, tako da stvanro sumnjam, tj. skoro sam siguran da on to nije namjerno uradio.
slazem se 100% cak i da nije bilo prstiju isto bi zavrsilo jer je turku vec bio uzdrman...a misite da bi turk pokrio oko da mu je prosao onaj siloviti krose..garant bi stao..jahhh mogu mislit...a mirko je skolski odradio mec bez zaljetanja pametno mozda ne previse atraktivno ali pametno!! svaka mu chast!
Post Reply