Denis Kuljiš

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 14:09, edited 1 time in total.
Miau miau

Post by Miau miau »

Ma nek je vas pogodio tekst koji je napisao o koncertu..
Da je napisao lijepo o tome i o stvarima koje su upravo onakve kakvim ih u tekstu predstavlja, makar bio ovo sto kazete da jeste i radio sto jeste, pisali biste mu hvalospjeve i ovdje i drugdje. to je sustina price.
klixober

Post by klixober »

Miau miau wrote:Ma nek je vas pogodio tekst koji je napisao o koncertu..
Da je napisao lijepo o tome i o stvarima koje su upravo onakve kakvim ih u tekstu predstavlja, makar bio ovo sto kazete da jeste i radio sto jeste, pisali biste mu hvalospjeve i ovdje i drugdje. to je sustina price.

Pazi,s onim sto je napisao o koncertu se djelimicno i slazem.Ja ovdje govorim o intervjuu koji je uradio s Dodikom prije 20-ak dana.To je dno dna novinarstva i spada u najcrnje pamflete iz Dodikove propagandne masinerije u koju spadaju "Nezavisne" i "Reporter".A ti prvo procitaj intervju pa onda skontaj sta ces komentarisati i ne donosi prerano sudove.
Miau miau

Post by Miau miau »

Jeste, ali ja uopste ne govorim o tome, nego o tome da je mogao biti bilo ko i bilo sta pisati sve dok se nije dotakao "onoga". E kad se to desilo, odmah je postavljeno njegovo ime, zivot, djelo, zena, djeca, kilogrami, sex, droga, rock and roll i ostalo za temu foruma!! ako si pismen, a jesi, lako ces shvatiti sta govorim. Jer, tema nije zapoceta tekstom o Dodiku... Kuzis?
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 14:06, edited 1 time in total.
SijuksA

Post by SijuksA »

Ne znam covjeka - ni lik ni djelo - ali nakon procitanog ovog uratka gore citiranog - mogu reci da mi se cini da ga poznajem citavu vjecnost. Pogodio je u SRIDU. Montesquieu je mala beba prema ovom vidjenju sa strane, skinuo je ambijent bez greske ( ne znam nazalost trebam li ovdje upotrijebiti tuzni ili veseli smiley ...)

To sto nekog boli kad se kaze istina - pa odmah nadje neke zamjerke tipa ko je on, ko mu je babo, gdje se rodio, zasto se rodio, je li snifao u mladosti i ina potraznja mrlja iz proslosti... Ne bih komentarisala, stereotipno i vec toliko otrcano... Daj potrazite da li je prepisao ovaj tekst od nekoga, bice vam utoliko lakse ako je ovo plagirao :D
Post Reply