denis graz

Locked
It_is_a_Leclerc

#51 Re: denis graz

Post by It_is_a_Leclerc »

I naravno... Kako to samo mi znamo - sve što smo mu zamjerili je ad hominem i generalno seljački.
MuaDib

#52 Re: denis graz

Post by MuaDib »

Nevjerovatno!!! Pa odakle bilo kome pravo da polemiše što je neko promjenio ime. Pa u kom vijeku vi živite. cccccccc
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#53 Re: denis graz

Post by KatarinaKosaca »

nemoguce vruce wrote:Mujica je jedan od onih Latina koji znaju upakovati svoje otrovne strelice.
:-) :-) :-) :-) :-) KOja najezda šovinizma i papanluka danas na forumu, ne zapamtih ovo godinama....
Onaj zna gdje sam ja bila i kad, ovaj vidi na forumu nacionalnost nekog nika... nevjerojatno.... a nema čestito napisane prosto proširene rečenice.. I onda naravno da se ne skonta šta je @jose htio da kaže..
theTruePath

#54 Re: denis graz

Post by theTruePath »

ne brani ga od samog sebe
nemoguce vruce

#55 Re: denis graz

Post by nemoguce vruce »

KatarinaKosaca wrote:
nemoguce vruce wrote:Mujica je jedan od onih Latina koji znaju upakovati svoje otrovne strelice.
:-) :-) :-) :-) :-) KOja najezda šovinizma i papanluka danas na forumu, ne zapamtih ovo godinama....
Onaj zna gdje sam ja bila i kad, ovaj vidi na forumu nacionalnost nekog nika... nevjerojatno.... a nema čestito napisane prosto proširene rečenice.. I onda naravno da se ne skonta šta je @jose htio da kaže..

Dje zulja? :dance:
Doktor29

#56 Re: denis graz

Post by Doktor29 »

theTruePath wrote:ne brani ga od samog sebe
Nije mogao da se nosi sa vlastitim imenom, sutra bi drzavu da vodi :-)
BatoS

#57 Re: denis graz

Post by BatoS »

KatarinaKosaca wrote:KOja najezda šovinizma i papanluka danas na forumu, ne zapamtih ovo godinama....
Pa evo ti si ocigledno shvatila naseg "Hosea"... mozes li mi ti objasniti ovaj dio njegovog komentara i na koga se odnosi:
JoseMujica wrote:hebga u kastinskom sistemu moraš težiti vrhu, to smo barem od nasijeh starih trebali nauciti...nisu bezveze vjere mijenjali kako su vojske prolazile
:?:
nemoguce vruce

#58 Re: denis graz

Post by nemoguce vruce »

BatoS wrote:
KatarinaKosaca wrote:KOja najezda šovinizma i papanluka danas na forumu, ne zapamtih ovo godinama....
Pa evo ti si ocigledno shvatila naseg "Hosea"... mozes li mi ti objasniti ovaj dio njegovog komentara i na koga se odnosi:
JoseMujica wrote:hebga u kastinskom sistemu moraš težiti vrhu, to smo barem od nasijeh starih trebali nauciti...nisu bezveze vjere mijenjali kako su vojske prolazile
:?:
Sacekaj dok se posavjetuje sa kozmopolititom Mujdzijem... :dance:
Tayyip

#59 Re: denis graz

Post by Tayyip »

frajer je falus otelembešeni
Abid Sakalaš

#60 Re: denis graz

Post by Abid Sakalaš »

BatoS wrote:
Na koga se odnosi ovo Jose? Mozes li biti malo direktniji?

Da li je citav Balkan presao na Islam kad su Turci stigli?

Ako nije, zbog cega nije?

Kako prije Turaka Bosnjaci ne prihvatise Pravoslavlje niti Katolicizam u vecem broju?

Opet te pitam, mozes li biti malo direktniji i objasniti ovaj gore komentar i na koga se odnosi...
htio je da napiše "svi smo mi srbi" ustručava se još uvijek, dugo u njemu kulja.
jel tako bre?
MuaDib

#61 Re: denis graz

Post by MuaDib »

Vratite se slavenskim bogovima i mirna Bosna :D
Bodkin

#62 Re: denis graz

Post by Bodkin »

cuj oni bi da kritikuju nekoga zbog promjene imena :lol: :lol: sta kazete stidi se porijekla :D a nije mozda da lakse dodje do nekih stvari u zivotu :D sta je sa ovima sto su uzeli tudje pasose, jel se i oni stide porijekla :D
theTruePath

#63 Re: denis graz

Post by theTruePath »

Koji je god cilj imao,ocito nije uspio,,ljudi koji su dosljedni i drze do onog sto jesu oni obicno uspio,a ko ne cjeni ono sto jeste takvog ne cjene ni drugi

denise denise,pardon denNise :D
spacek

#64 Re: denis graz

Post by spacek »

prvo: postavljac teme, nek prvo pogodi i napise ime kako treba!

drugo: evo link i odgovor na sve znatizeljne
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ime-sam- ... /110330048

trece: to je privatna stvar

cetvrto: kreni prvo od sebe pa sudi drugom!

peto: u cemu je problem?
Bodkin

#65 Re: denis graz

Post by Bodkin »

theTruePath wrote:Koji je god cilj imao,ocito nije uspio,,ljudi koji su dosljedni i drze do onog sto jesu oni obicno uspio,a ko ne cjeni ono sto jeste takvog ne cjene ni drugi

ama i da nije i da jeste sta tebe briga sto on mijenja ime.to mu je kao zamjerka sta li :D i jos se kao zna da je zato sto se stidi porijekla :D
theTruePath

#66 Re: denis graz

Post by theTruePath »

Bodkin wrote:
theTruePath wrote:Koji je god cilj imao,ocito nije uspio,,ljudi koji su dosljedni i drze do onog sto jesu oni obicno uspio,a ko ne cjeni ono sto jeste takvog ne cjene ni drugi

ama i da nije i da jeste sta tebe briga sto on mijenja ime.to mu je kao zamjerka sta li :D i jos se kao zna da je zato sto se stidi porijekla :D
pa javna je licnost,imam pravo da pricam sta hocu ,,ako mu smeta neka se povuce i zivi kao vecina prosjecnih bosnanaca i cao
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#67 Re: denis graz

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote:de, Japine, živ bio, uključi engleska slova, ubi te ovo č,ć i taj rad.
šta ču kad sam glup
u osnovnoj sam išao na dopunsku nastavu zbog č i ć nastavnica posebno sa mnom radila i opet ništa
foluška

#68 Re: denis graz

Post by foluška »

JoseMujica wrote:
theTruePath wrote:A tvoje ime je prilagodjavanje kome? :-)

poenta je da je lik promjenio ime,da ga poznajem ja bi ga nastavio zvati Muhamed,tako su mu babo i mama rekli,tako ce ostati

isto Turcima...
Ne laži, srbine s Ilidže.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#69 Re: denis graz

Post by JoseMujica »

nemoguce vruce wrote:
BatoS wrote:
Na koga se odnosi ovo Jose? Mozes li biti malo direktniji?

Da li je citav Balkan presao na Islam kad su Turci stigli?

Ako nije, zbog cega nije?

Kako prije Turaka Bosnjaci ne prihvatise Pravoslavlje niti Katolicizam u vecem broju?

Opet te pitam, mozes li biti malo direktniji i objasniti ovaj gore komentar i na koga se odnosi...
Misli na nas Bosnjake.
Mujica je jedan od onih Latina koji znaju upakovati svoje otrovne strelice.
upravo ne mislim na "vas" Bošnjake, a sudeći prema komentaru sve i da sam i mislio mlogi ne bi razumili šta sam napisao jer im je pismenost ostala na nivou puke alfabetizacije.

u konkretno napisanom mislim na katolike, muslimane i pravoslavce (abecedno poredano da se ne bi ufurali da slučajno na neke mislim više od drugih), a i da dodam ove sad nove M-92 konvertite (neokatolike, neomuslimane i neopravoslavce), zatim budiste i protestante (razne)

ovo historijski jeste zemlja konvertita a konvertiti jesu najglasniji u pljuvanju svega što ne želi da se uklopi u dogmatsku sliku svijeta u koju su oni sami pobjegli...valja se dokazati novom Gospodaru

ps

baš čitam Sidranov Otkup sirove kože kroz koji se, kao i kroz gotovo sve što je Sidran pisao, provlači golootočka epizoda njegovog oca....uzmite i čitajte.....fino je opisano šta u ekstremnim uslovima znači dokazivati se Gospodaru da si prešao na pravi put....čitajte djeco, čitajte....
It_is_a_Leclerc

#70 Re: denis graz

Post by It_is_a_Leclerc »

spacek wrote:prvo: postavljac teme, nek prvo pogodi i napise ime kako treba!

drugo: evo link i odgovor na sve znatizeljne
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ime-sam- ... /110330048

trece: to je privatna stvar

cetvrto: kreni prvo od sebe pa sudi drugom!

peto: u cemu je problem?
Ja sam na jednoj temi konsternirano primjetio kako mi kao narod imamo mentalitet palanke,odnosno plemena, i kako apsolutno nemamo ni minimum poštovanja prema individui, kako volimo rečenice počinjati sa prvim licem množine, i kako svjesno odbacujemo svaki mogući trag individualizma...

Bitno je popljuvati, biti iznad, kao pripadnik jedne velike grupe. Ismijati manjinu, narugati im se, pokazati na jedan fašistički način kako si bolji od njih... To je zaista grozno i ne vodi nikud.
Asamoah Gyan

#71 Re: denis graz

Post by Asamoah Gyan »

ko je uopšte ovaj frajer? neki mrtvi anonimus koji se juče ispilio. potpuno nebitan lik.
da je mik džeger promijenio ime u mustafa možda bi se i zapitao zbog čega, a na pamet mi ne pada da se bavim ovim fićfirićem.
theTruePath

#72 Re: denis graz

Post by theTruePath »

foluška wrote:
JoseMujica wrote:
theTruePath wrote:A tvoje ime je prilagodjavanje kome? :-)

poenta je da je lik promjenio ime,da ga poznajem ja bi ga nastavio zvati Muhamed,tako su mu babo i mama rekli,tako ce ostati

isto Turcima...
Ne laži, srbine s Ilidže.
nije srbin ,prije je kulturni hrvat,srbi su previse balkanski za ovako kulturan nacin :oops:
VjecitiStudent

#73 Re: denis graz

Post by VjecitiStudent »

Trebalo bi osnovati kakav fond za ove brojače krvnih zrnaca, da prvo analiziramo DNK i rodno stablo samih brojača, kojih bi tu samo iznenađenja bilo.
Abid Sakalaš

#74 Re: denis graz

Post by Abid Sakalaš »

VjecitiStudent wrote:Trebalo bi osnovati kakav fond za ove brojače krvnih zrnaca, da prvo analiziramo DNK i rodno stablo samih brojača, kojih bi tu samo iznenađenja bilo.
zato ja kažem, svi smo mi srbi, bre
PriNc_ba

#75 Re: denis graz

Post by PriNc_ba »

.
Locked