DEMOKRATE U AMERICI
- pitt
Cinjenica je da administracija najbolje radi kada jedna partija drzi bijelu kucu a druga senat i kongres (Clintonove welfare reforme npr). Demokrate se nece nadam se zajebat pa opustit kao crveni i uvaliti u korupciju i zajebancije. Ovo im je sansa da se na suzi period uvale u oba doma koju nadam se nece sjebat sa glupostima. 
-
DONY
Salko sto je u vodu skako wrote:ma moje ime ti je sad hit u svijetu....DONY wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:Prvi muslimanski kongresmen i drugi crni guverner u Americi
Osvojivši mjesto kongresmena u Minnesoti, demokrat Keith Ellison postao je prvi Musliman izabran u američki Kongres. Ovaj je 43-godišnji pravnik uspio prevladati optužbe povezane s bivšom suradnjom s Louisom Farrakhanom, vođom radikalne grupe Nation of Islam, a glasove je osvojio tražeći da se američke trupe povuku iz Iraka, veću uporabu biogoriva, te osnivanje univerzalnog zdravstvenog sustava. Također je demokrat Deval Patrick postao prvi crni guverner Massachusettsu, što je drugi put da je neki crnac osvojio guvernersko mjesto u Americi. Ostali demokrati koji su sinoć slavili bili su Hilary Clinton koja je dobila utrku za njujorški Senat, u Floridi je pobijedi Bill Nelson, u Zapadnoj Virginiji Robert Byrd, Joe Lieberman osvojio je mjesto u Senatu za Connecticut, a u Kaliforniji je ponovo pobijedio republikanski guverner Arnold Schwarzenegger.
salko ,vala bi i Ti mogo promjeniti ime u neko "moderno" muslimansko ..npr Klint..ili Mark-o...![]()
ali ovo.. last name ..sto je u vodu....nekako predugo..Salko Ellison.. mjenjaj jarane majke ti...
Pisac je garantovano saglasan,ovo je vrijeme promjena...
-
Svemirski_Jebach
e vala gdje i ti zivis...Lucy01 wrote:Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
![]()
Mozel' mi neko papire za Kanadu poslat
-
Helem
katastrofalan govor Busha, vadiona iz svega, ocajnicki potez i smjena Rumsfelda, dovodjenje Roberta Gejtsa,kucnog prijatelja, preko noci,prvo nepriznavanje poraza a onda priznanje,pitanje da li se misli da je NUTS,pocinje mucanje, preskakanje s tema na temu, gubljenje daha, zila skocila na celu...umalo da ga slag strefi....Thank you i odlazak sa scene....
Konfuzija u Iraku i Afganistanu medju americkom vojskom.....
Demokratija radi u rukavicama.....
Konfuzija u Iraku i Afganistanu medju americkom vojskom.....
Demokratija radi u rukavicama.....
-
Vozdra_123
poceo je patrolirati i granicu sa kanadomHelem wrote:Bush je pojacao granicu helikopterima, nadvidjaju a mexicka granica se ozidava...
Ipak u Minessoti pobijedio je Musliman za Senatora, ako ne bude Luisov i
pripadnik Nation of Islam, idem u Minnesotu.
-
Vozdra_123
koliko placas?Lucy01 wrote:Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
![]()
Mozel' mi neko papire za Kanadu poslat
-
Vozdra_123
ma daj ba ...Helem wrote:Da....Bush je rekao da teroristi ulaze sa kanadske granice, sa americke strane stacionirao je nekoliko vojnih baza a granica se non stop kontrolira helikopterima, ulaz u Ameriku sa kanadske strane je mucan....nesnosljiv.
mene manje maltretiraju na americkoj granici nego kad ulazim u kanadu sa kanadskim pasosem
-
water
jes' al probaj sa kotorvaroskimVozdra_123 wrote:ma daj ba ...Helem wrote:Da....Bush je rekao da teroristi ulaze sa kanadske granice, sa americke strane stacionirao je nekoliko vojnih baza a granica se non stop kontrolira helikopterima, ulaz u Ameriku sa kanadske strane je mucan....nesnosljiv.
mene manje maltretiraju na americkoj granici nego kad ulazim u kanadu sa kanadskim pasosem
- Salko sto je u vodu skako
demokrate pobijedile i u virginiji....
-
Helem
Sta cemo sada Adise, nismo vise Muslimani.
Skinuta je anatema sa nas pobjedom demokrata, sada mogu govoriti da sam Musliman sa velikim M svugdje i demokratama sve svejedno, svaki pupa hava.
Sada vise ne moramo glasati za SDA ni za Harisa, ni za Republikance,zivo nam se jebe.
Adise jesi li ti onaj cetnik Adis iz KV?
Skinuta je anatema sa nas pobjedom demokrata, sada mogu govoriti da sam Musliman sa velikim M svugdje i demokratama sve svejedno, svaki pupa hava.
Sada vise ne moramo glasati za SDA ni za Harisa, ni za Republikance,zivo nam se jebe.
-
EI Presidente
salkane, de mi reci gdje nadje vijest, ziv ti jaSalko sto je u vodu skako wrote:demokrate pobijedile i u virginiji....
nisam ti ja taj adis, ja sam onaj sto je bio na drugoj strani vlasica....Helem wrote:Sta cemo sada Adise, nismo vise Muslimani.
jos traje brojanje ali demokrate vode sa sve vecom razlikom....EI Presidente wrote:salkane, de mi reci gdje nadje vijest, ziv ti jaSalko sto je u vodu skako wrote:demokrate pobijedile i u virginiji....
ja navijam za meksikance.... OLLLEEEE MEKSIKO....