DEMOKRATE U AMERICI
- jeza u ledja
Helem wrote:Bush izgubio u Texasu, u Misuriju pobijedila zena, demokrata...oho-hoooo.
Kakav ba Bush??
U Texasu sve po starom, republikanski guverner je ponovo pobjedio, Senator je isti ostao (R).
- jeza u ledja
Pa bilo je blizu, republikanac Perry je uzeo 39%, a demokrata Bell 30% glasova, s tim sto su bila jos dva nezavisna kandidata, od kojih je Friedman, bivsi muzicar, komicar, zajebant dobio cak 12%. Al eto, opet na kraju sve po starom.pitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
PS: Inace je Tx sve do prije 10-15 godina bio iskljucivo za Demokratsku stranku.
Last edited by jeza u ledja on 08/11/2006 18:10, edited 1 time in total.
-
FFK as Lucy01
Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
Mozel' mi neko papire za Kanadu poslat
-
DONY
moze li New England..Lucy01 wrote:Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
![]()
- danas
sta ce ti kanada kad mores i do pittuljiceLucy01 wrote:Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
![]()
fakat -- *ebem ti jug
- jeza u ledja
Evo sad vidim da i u preostale dvije 'neodlucene' drzave (Virginia i Montana) za Senat nakon 99% prebrojanih glasova vode Demokrate. Znaci vjerovatno preuzimaju vlast u oba doma. 
-
FFK as Lucy01
Pa zar bi ti mene pittuljici uvaliladanas wrote:sta ce ti kanada kad mores i do pittuljiceLucy01 wrote:Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzavapitt wrote:Ma puca ga rasol........eki texas.....to bi ti bio smak svijeta:D
![]()
Mozel' mi neko papire za Kanadu poslat![]()
![]()
fakat -- *ebem ti jug![]()
![]()
![]()
Nemoj bona tako o Jugu
@Dony, fala ti ko bratu
-
DONY
@vozdra123,je perspektivan Kanadski politicki kadar ,mozda Ti pomogne..Lucy01 wrote:Pa zar bi ti mene pittuljici uvaliladanas wrote:sta ce ti kanada kad mores i do pittuljiceLucy01 wrote: Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzava![]()
![]()
![]()
![]()
a ja mislila ti mi jaranica
![]()
![]()
Nemoj bona tako o Jugua ja sto sijam ovdje i svjetlom i toplinom zracim
![]()
![]()
@Dony, fala ti ko bratual' samo Kanada i to Francusko govorno podrucje
da malo razbijam glavu o njihovim problemima
ako mi dadnu bez vize i sa Americkim pasosem
![]()
- pitt
Preseli se u aliquipuLucy01 wrote:Pa zar bi ti mene pittuljici uvaliladanas wrote:sta ce ti kanada kad mores i do pittuljiceLucy01 wrote: Nije, smak bi bio kad bi u TN pobijedio demokrata (doduse, guverner nam je demokrata)....Gore je izgubi izbore ovdje, jos mu rodna drzava![]()
![]()
![]()
![]()
a ja mislila ti mi jaranica
![]()
![]()
Nemoj bona tako o Jugua ja sto sijam ovdje i svjetlom i toplinom zracim
![]()
![]()
@Dony, fala ti ko bratual' samo Kanada i to Francusko govorno podrucje
da malo razbijam glavu o njihovim problemima
ako mi dadnu bez vize i sa Americkim pasosem
![]()
-
FFK as Lucy01
Samo ti zayebavaj, a kad ti pokucam na vrata na jednog danapitt wrote:
Preseli se u aliquipu:D:D
Joj da hoce demokrate konacno vise uzet oba Doma, veceras cu se napit...jesu mi vise ovi konzervativci doku*cili
- danas
haj ne lazi, znamo svi da si glasala za njihLucy01 wrote:Samo ti zayebavaj, a kad ti pokucam na vrata na jednog danapitt wrote:
........sa FBI
![]()
Joj da hoce demokrate konacno vise uzet oba Doma, veceras cu se napit...jesu mi vise ovi konzervativci doku*cili
nego vazda za 'svoje'
- Salko sto je u vodu skako
Prvi muslimanski kongresmen i drugi crni guverner u Americi
Osvojivši mjesto kongresmena u Minnesoti, demokrat Keith Ellison postao je prvi Musliman izabran u američki Kongres. Ovaj je 43-godišnji pravnik uspio prevladati optužbe povezane s bivšom suradnjom s Louisom Farrakhanom, vođom radikalne grupe Nation of Islam, a glasove je osvojio tražeći da se američke trupe povuku iz Iraka, veću uporabu biogoriva, te osnivanje univerzalnog zdravstvenog sustava. Također je demokrat Deval Patrick postao prvi crni guverner Massachusettsu, što je drugi put da je neki crnac osvojio guvernersko mjesto u Americi. Ostali demokrati koji su sinoć slavili bili su Hilary Clinton koja je dobila utrku za njujorški Senat, u Floridi je pobijedi Bill Nelson, u Zapadnoj Virginiji Robert Byrd, Joe Lieberman osvojio je mjesto u Senatu za Connecticut, a u Kaliforniji je ponovo pobijedio republikanski guverner Arnold Schwarzenegger.
Osvojivši mjesto kongresmena u Minnesoti, demokrat Keith Ellison postao je prvi Musliman izabran u američki Kongres. Ovaj je 43-godišnji pravnik uspio prevladati optužbe povezane s bivšom suradnjom s Louisom Farrakhanom, vođom radikalne grupe Nation of Islam, a glasove je osvojio tražeći da se američke trupe povuku iz Iraka, veću uporabu biogoriva, te osnivanje univerzalnog zdravstvenog sustava. Također je demokrat Deval Patrick postao prvi crni guverner Massachusettsu, što je drugi put da je neki crnac osvojio guvernersko mjesto u Americi. Ostali demokrati koji su sinoć slavili bili su Hilary Clinton koja je dobila utrku za njujorški Senat, u Floridi je pobijedi Bill Nelson, u Zapadnoj Virginiji Robert Byrd, Joe Lieberman osvojio je mjesto u Senatu za Connecticut, a u Kaliforniji je ponovo pobijedio republikanski guverner Arnold Schwarzenegger.
- chuchumbamayumbe
Jebo tu demokratiju gdje imas dvije stranke....
-
DONY
Salko sto je u vodu skako wrote:Prvi muslimanski kongresmen i drugi crni guverner u Americi
salko ,vala bi i Ti mogo promjeniti ime u neko "moderno" muslimansko ..npr Klint..ili Mark-o...
-
FFK as Lucy01
Hej al' me zena napanjkadanas wrote:haj ne lazi, znamo svi da si glasala za njihLucy01 wrote:Samo ti zayebavaj, a kad ti pokucam na vrata na jednog danapitt wrote:
........sa FBI
![]()
Joj da hoce demokrate konacno vise uzet oba Doma, veceras cu se napit...jesu mi vise ovi konzervativci doku*cilivi dole i ne znate nista drugo
![]()
nego vazda za 'svoje'![]()
![]()
- danas
cuj predjeLucy01 wrote:Hej al' me zena napanjkadanas wrote:haj ne lazi, znamo svi da si glasala za njihLucy01 wrote: Samo ti zayebavaj, a kad ti pokucam na vrata na jednog dana........sa FBI
![]()
Joj da hoce demokrate konacno vise uzet oba Doma, veceras cu se napit...jesu mi vise ovi konzervativci doku*cilivi dole i ne znate nista drugo
![]()
![]()
![]()
otkad predje u lezbe, durat se ne mere
![]()
pa necu valjda sa vama dole biti dzizuz freak
-
FFK as Lucy01
A sta ti falidanas wrote:cuj predjeLucy01 wrote:Hej al' me zena napanjkadanas wrote: haj ne lazi, znamo svi da si glasala za njihvi dole i ne znate nista drugo
![]()
![]()
![]()
otkad predje u lezbe, durat se ne mere
![]()
![]()
![]()
a sta fali bona
![]()
pa necu valjda sa vama dole biti dzizuz freak![]()
![]()
![]()
Da vidis kako mi lijepo zapjevamo poslije crkve i to pravi Bosanski blues "Cuvam ovceeeee, kraj zelene jove, Lord have mercy.."
- pitt
Ihhh da je samo vidis nedeljom u crkvi sa slamnatim sesoriocem i haljinom sa cvjetnim dezenom......u pratnji crne poslugedanas wrote:vidi lucinde sto se integrisalaLucy01 wrote: A sta ti fali![]()
Da vidis kako mi lijepo zapjevamo poslije crkve i to pravi Bosanski blues "Cuvam ovceeeee, kraj zelene jove, Lord have mercy.."![]()
![]()
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
ma moje ime ti je sad hit u svijetu....DONY wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:Prvi muslimanski kongresmen i drugi crni guverner u Americi
salko ,vala bi i Ti mogo promjeniti ime u neko "moderno" muslimansko ..npr Klint..ili Mark-o...![]()
-
Urlanje dozvoljeno
izgleda da je u VA i MT takodjer dobili demokrati za senat... sto znaci da je sada 51-49 u senatu za demokrate.
sto se tice pr.doma, stanje je trenutno 228-195, 12 je jos neizvjesnih.
aj super. jos je i rumsfeld dao otkaz... ne moze bolje... jos da rep izgube predsj. izbore svijet ce biti ok...
aj super. jos je i rumsfeld dao otkaz... ne moze bolje... jos da rep izgube predsj. izbore svijet ce biti ok...
-
water
ja vidis sve nesto kontam mozda bi bolje bilo da ovaj makaka iz VA pobijedi i zadrzi se balans u senatu. kao prvo ucinice demokrate iskrenijem i kao drugo i najvaznije glavni tiket 2008, posto ce naredne dvije godine i onako biti strovala evangelisti ce pokusati sve da nalijepe na demokratski house, jer nema teorije da neko moze pocistiti ovo sranje u samo dvije godine. Ako senat ostane njihov (Lord Vader ima pravo glasa) onda nece moci prosipati suplju i ponovo uplasiti narod (sreca te se onaj Hamas ne oglasi ranije sa pozivom da svi muslimani svijeta napadju americke ciljeve) a onda zna se nas covjek iz stare muslimanske porodice ObamaUrlanje dozvoljeno wrote:izgleda da je u VA i MT takodjer dobili demokrati za senat... sto znaci da je sada 51-49 u senatu za demokrate.