Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haman wrote:Dejton 2 jos nije na programu medjunarodne zajednice. Kad se zavrsi medjumuslimanski obracun u BiH po iskustvu iz Sirije, onda ce se napraviti Dejton 2 i BiH ce nestati, a primijenit ce se jedna od dvije varijante Plana Cvetkovic - Macek ili ova treca Dejtonski mirovni sporazum. Bosnjaci koji ostanu zivi imat ce malu teritioriju od 22-23% teritirije BiH a sve ostalo ide Hrvatskoj i Srbiji. Oni su svoje etnicki teritorije ocistili, sad samo gledaju kako da pripoje jos nesto od onih 22-23% teritirije na kojij zive Bosnjaci izmijesani sa Hrvatima i Srbima, kao npr. Hrvati u Stocu, Husinu kod Tuzle itd.
L u c i f e r wrote:Bundestag: Zabrinuti zbog jačanja islamskog ekstremizma traže novi Ustav za BiH
interesantne su ove ucestale najave dejtona 2. a reakcija srpske politike odlazci u moskvu. pogotovo je interesantan razlog za popravak dejtona. moglo bi nesto i biti.
vivaldi wrote:nema odavno crtaca karata..fali malo boje u postovima
dejtonu 2 nije prioritet nove karte nego prpmjene rasporeda vlasti. iz ovog sto je do sad procurilo u javnost kljucna stvar je neka nova zemaljska vlada u saraj'vu.
kartografija je vjerovatno ostavljena za dejton 3 kada ekonomska i demografska kriza odrade svoj dio posla do kraja.
dominiras zadnjih sedmica, ali ne mogu da sjetim jesi li ono ti jednom najavio da ces malo odmoriti od foruma jer si nasao curu ili je to bio @opetja (ili mozda neko treci )
Kamo srece da sam to bio ja.... Sretno ozenjen vec godinama. Haman desetljece. Barem se meni tako cini.