morti wrote:zena wrote:

morti

ovu tetu prenijelo. ne zamjeri. pls.
Imas velike pozdrave od Asmire.
Svi oni koji su dali pomoc za ovaj mjesec, su takođe toplo pozdravljeni, i poselamljeni od nje.
Asmira koristi puno lijekova. Ona je, skromna, kakva jeste, izdvojila dva...ako neko bude mogao... (i to, ne na njenu molbu, vec na nas prijedlog)...
Pearl ce, brzo, postaviti lijekova koji su joj prijeko potrebni....pa ako neko moze da ih nabavi

... bilo bi dobro.
Aj da te lijekove znamo pa da neš skontamo...
A Pearl...nisam ja opasan skupljač...ja sam NAPUŠTENI skupljač...
Lafo ja preuzeo "vodstvo u skupljanju", a niđe me...
Ko da me niko ne shvata ozbiljno...svi se vama javljaju...

ma kontaju.. zene smo.. pa lakse s nama
a ti ih i prebit mozes..
sorry.. grozne smo.. iduci put zovemo.. Asmira te puuno pozdravila..
ja bih i prije pisala, ali sam u takvoj guzvi bila posljednja 3 dana da nisam znala kud udaram
e ovako, lijekovi su:
Zoloft 50mg (Sertralina)
Nebilet (pakovanje od 28 tableta, vidjela sam na netu da ima i vecih)
ovaj Nebilet sam vidjela da ima i u vecim pakovanjima.. malo sam kuzila online drugstores, ali pojma nemam koje su provjerene :S za Nebilet vidim da treba recept u vecini tih online stores, ali mislim da mozemo to srediti ako oni priznaju nase recepte..
danas, cHupjahalic@, vi ste bile aktivne na temi za onu tetu kad su se ganjali lijekovi.. mozete li nam vi pomoci da nadjemo lijek eventualno jeftinije vani?
naravno, ko god moze pomoci, samo se javite, vas dvije mi padoste na pamet
Asmira za lijekove daje preko 200KM svaki mjesec

a ova dva su joj najvaznija.. cijena kod nas je oko 80KM za svaki, ako sam je dobro shvatila, jer nisu na listi za participaciju (saznat cu od Asmire ili u apoteci tacnu cijenu, da imamo orjentir).. svaka cijena ispod toga bi bila super, a i ako forumasi znaju za sta konkretno daju novac, mozda ce biti i vise uplata...
ljubim vas sve...
pitt, oci moje lijepe, eto mene mjesecno po harac