nije pravi sarajlija, nego pravi covjekvesela wrote:razmazena i mircerka
pokazase u par postova sta je pravi sarajlija![]()
Dedo u Ferhadiji
Moderator: anex
-
Svemirski_Jebach
fakat. cuj pravi sarajlija...a i nemanja kusturica je bio pravi sarajlija 
-
amarce
pa sto je nisi u 100 PM otjerao..cuj vlah...jeb*** li jojmamicu.dedo je svakome drag samo nije umobolesnicimaMajjah wrote:Prije mozda mjesec dana sam sa starom prolazio pored njega. Nikada do sada nisam bas nesto obracao paznju na tog cikicu. Stara bas bila digla neke pare sa bankomata i ja joj kazem da kupi nesto kod njega, jer sam se pravo bio sazalio kad sam ga vidio kako cuci na onoj zimi. I dok je moja mati pregledala one priglavke, pridje mi nekakva zena koja je stajala par metara pored njega i na svom ,,pokretnom standu'' prodavala carape, salove i slicne sitnice...faca bas onako seljacka, sa nekim salom preko glave i kaze ti ona meni ,,sto bolan kupujete kod njega, pa on je Vlah''! Ma nije mi u onom trenutku nista bolje naumpalo nego da je zatjeram u sto pichki materni seljackih... Svasta!
-
Svemirski_Jebach
mozda je mislila da je dedo kapitalista

-
amarce
ma nek je dedo vlah ,srbin ..sta god..vazno je sta je cocjeku u dusi.neko spomenu ove lezihljebove u kaficima..joj slucajevo..spomeni im nesto hoce da te biju...joj joj....prave se pametni sto po cijeli dan idu u kladionice i sa kafe na kafu..dedo legenda
-
Svemirski_Jebach
pa reko je da je jest otjero u 100 PM, nece dva puta...onda je to 200 pm.amarce wrote:pa sto je nisi u 100 PM otjerao..cuj vlah...jeb*** li jojmamicu.dedo je svakome drag samo nije umobolesnicimaMajjah wrote:Prije mozda mjesec dana sam sa starom prolazio pored njega. Nikada do sada nisam bas nesto obracao paznju na tog cikicu. Stara bas bila digla neke pare sa bankomata i ja joj kazem da kupi nesto kod njega, jer sam se pravo bio sazalio kad sam ga vidio kako cuci na onoj zimi. I dok je moja mati pregledala one priglavke, pridje mi nekakva zena koja je stajala par metara pored njega i na svom ,,pokretnom standu'' prodavala carape, salove i slicne sitnice...faca bas onako seljacka, sa nekim salom preko glave i kaze ti ona meni ,,sto bolan kupujete kod njega, pa on je Vlah''! Ma nije mi u onom trenutku nista bolje naumpalo nego da je zatjeram u sto pichki materni seljackih... Svasta!
-
amarce
ma nisam procitao u onaj hulji mamicu joj...
znaci dedo voli seven days--ih zna dedo sta valja..volim i ja to...al da nekvarim temu..mislim da dedu svako primjeti jer jednostavno covjek zraci nekom energijom..me neznam ni ja...skidam kapu dedi i navlacim njegove priglavke...a od cega voli dedo one 7 dana???
znaci dedo voli seven days--ih zna dedo sta valja..volim i ja to...al da nekvarim temu..mislim da dedu svako primjeti jer jednostavno covjek zraci nekom energijom..me neznam ni ja...skidam kapu dedi i navlacim njegove priglavke...a od cega voli dedo one 7 dana???
- malenna
Ma dedo je stvarno super, ja kad sam ga prvi put tako vidjela bas sam se isplakala. Onako cuci, a hladno mu. Neko je rekao, doslo mi je da ga kuci povedem. E bas cu u pon u Sarajevo pa cu da mu kupim kroasan i jogurt i drinu.
Hvala razmazena i mircerka
- karanana
...i par unuchica zvecevo brendijamalenna wrote:Ma dedo je stvarno super, ja kad sam ga prvi put tako vidjela bas sam se isplakala. Onako cuci, a hladno mu. Neko je rekao, doslo mi je da ga kuci povedem. E bas cu u pon u Sarajevo pa cu da mu kupim kroasan i jogurt i drinu.
-
Svemirski_Jebach
jel ga to dedo voli mahnut?
ozbiljno, jel alkos taj dedo?
(mada jos nisam skonto o kojem tacno dedi svi pricate, moze li mi neko malo pojasniti?) Meni se cini da je taj dedo neki vrlo popularan lik...
(mada jos nisam skonto o kojem tacno dedi svi pricate, moze li mi neko malo pojasniti?) Meni se cini da je taj dedo neki vrlo popularan lik...
- flora.sa
cudim se svemirski da ga nikad nisi snimio u Ferhadiji
prije je obicno stajao u ulazu u Stakleni grad, ondje gdje je prodavnica Nikolas...sitan deduska, uvijek sa kapom na glavi i papama koje prodaje u ruci...vjerovatno bi se sjetio kad bi vidio njegovu sliku...a za to ce se vjerovatno potruditi mirci

prije je obicno stajao u ulazu u Stakleni grad, ondje gdje je prodavnica Nikolas...sitan deduska, uvijek sa kapom na glavi i papama koje prodaje u ruci...vjerovatno bi se sjetio kad bi vidio njegovu sliku...a za to ce se vjerovatno potruditi mirci
-
Svemirski_Jebach
koliko god ti to cudno zvucalo...slabo sam ferhadijom prolazio, radio na drugom kraju grada, i vecinom sam isao nekin drugim ulicama a ne ferhadijom.
A ono i kad sam prolazio vjerovatno nisam obracao paznju...a vjerovatno bi mi slika osvjezila pamcenje.
elem, nek je ziv i zdrav.
A ono i kad sam prolazio vjerovatno nisam obracao paznju...a vjerovatno bi mi slika osvjezila pamcenje.
elem, nek je ziv i zdrav.
- karanana
posto su mu priglavke? i kad se priglavke kupuju hoce li mi on reci odnosno dati velicinu koja meni treba ili su sve iste velicine pa se rastegnu?melb26sa wrote:Kupila crvene i plave priglavkeRaspricala se sa dedom i donijela mu 7 days s cokoladom (ne znam da li bas te voli jer Mirci ne rece koje) i cigare...
Cure da znate ako kupujete za svekrvu onda vam je 5 KM skuplje![]()
-
amrino
dobar je dedo, ljudi dobre volje jos bolji a dedo ga voli mahnut i to ono pravo...ko mu hoce pomoci neka mu ne daje pare (to sto je mircerka nabrojala ili nesto..) jer inace propije sve.Svemirski_Jebach wrote:jel ga to dedo voli mahnut?![]()
![]()
![]()
-
melb26sa
Sve su po 10 KM - ti biras koje hoces a ima i manjih i vecih. Ja sam uzela manje crvene i malo vece plavekaranana wrote:posto su mu priglavke? i kad se priglavke kupuju hoce li mi on reci odnosno dati velicinu koja meni treba ili su sve iste velicine pa se rastegnu?melb26sa wrote:Kupila crvene i plave priglavkeRaspricala se sa dedom i donijela mu 7 days s cokoladom (ne znam da li bas te voli jer Mirci ne rece koje) i cigare...
Cure da znate ako kupujete za svekrvu onda vam je 5 KM skuplje![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
a ti bi bas mogao cijeli dan sjediti na minusu u sjeni zgrade da ne popijes nesto zestoko da te ugrije...Svemirski_Jebach wrote:jel ga to dedo voli mahnut?![]()
![]()
![]()
ne propije on dragi moj svemirko, voli on i na kafu otici...
jednom mi je medo kasnio, i ja dedu odvedem na kafu...
teferic pravi...
hajd kad dodjes, kupi meni jedne priglavke, plave...
- In_side
- karanana
Nisam. Ne znam kolika ti je nozurina. Ja sebi uzeo jedne drecavo zute, nisam siguran ni hoce li meni biti taman. Tako su zute da ja mislim da svijetle u mraku. Kaze dedo za nase ljude su 10 a za strance 15.mIRCerka wrote:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaranana wrote:Evo ja bas sad odoh na pauzu i da kupim sebi jedne. Nadam se da je dedo tamo.
jesi li kupio i meni jedne?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja nosim damski 41karanana wrote:Nisam. Ne znam kolika ti je nozurina. Ja sebi uzeo jedne drecavo zute, nisam siguran ni hoce li meni biti taman. Tako su zute da ja mislim da svijetle u mraku. Kaze dedo za nase ljude su 10 a za strance 15.mIRCerka wrote:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaranana wrote:Evo ja bas sad odoh na pauzu i da kupim sebi jedne. Nadam se da je dedo tamo.
jesi li kupio i meni jedne?