Dedo u Ferhadiji

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

karanana wrote:Mah...puno toga ulazi u odluku o kupovini, velicina, dizajn, boja, mehkoca. Tesko je ugoditi kad ne kupujes sebi. Hajde ba izletis malo do grada i fino hin proberes.
nisam ti ja teska po tom pitanju, ja sam zahvalna za svaki poklon koji dobijem :D
Ivy

Post by Ivy »

Danas smo moj nećak i ja prolazili Ferhadijom i kupili dedi sa priglavkama veliki paket 7 days kroasana i kutiju Drine...jadan se skupio od zime sav, nit tiče nit miče a bi mu drago....eto forumaši pa obiđite dedu, sevap je :)
razmazena

Post by razmazena »

Sta je s dedom? Dugo ga nisam vidjela..
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

e jeste otkacene :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

razmazena wrote:Da, znam da se preselio.. I bas sam ga danas vidjela. Tako mi ga je bilo zao.:( Po ovoj hladnoci je sjedio na betonu, scucuren i promrzo.

Hvala na informacijama mIRCerka.

Joj.. :( ..najgore mi je zimi kad ga vidim da čuči na hladnoći..crvenog nosa..s onim priglavkama duša draga..
Priglavke ne nosim,niti iko kući,pa mi bezveze da kupujem,a opet bojim se da neće htjeti uzeti novac,da mu onako dam..a da priglavke zadrži.Svaki put pripremim novčanik i nešto mi neprijatno,ipak čovjek nije prosjak.
Vala ću sutra otić kupit bar jedan par.. pa poklonit nekom za rođendan :D
(šalim se).
Jbt,nije ono ni lako isplesti,vrijede one puno više.

edit: Sad pročitah da su mu neki kupili cigare i kroasane.. super ideja..idem sutra do dede,jedva čekam!!!!
Taman zahladnilo.. dobro će doći i priglavke :D
melb26sa

Post by melb26sa »

Gdje je tacno dedo ovih dana? Svaki dan prolazim Ferhadijom ali ga nesto nisam vidjala. Ako ko zna javite - da kupim koje priglavke i odnesem mu cigare i kroasane.
razmazena

Post by razmazena »

melb26sa wrote:Gdje je tacno dedo ovih dana? Svaki dan prolazim Ferhadijom ali ga nesto nisam vidjala. Ako ko zna javite - da kupim koje priglavke i odnesem mu cigare i kroasane.

Ja ga nisam vidjela vec dugo, zato i jesam "izrovila" ovu temu koja je bila vec zaboravljena, da priupitam da li neko zna sta je s dedom? Ali izgleda da niko ne zna?
giga

Post by giga »

ja sam tako jednom procitao na forumu da se obraduje kad mu kupis drine i soka, pa to isto i uradim...

gleda me dedo zbunjeno i uzima kesu sa cigarama i sokovima kao da mu je stota kesa danas. izgledalo mi je po reakciji da misli da ga zezam ili nesto slicno.

pretpostavljam da je jos raje sa foruma uradila isto, pa sam ja nekako zbunio dedu sa "jos jednom"

:)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

sad tek vidjela i procitala ovu temu.
svaka cast svima koji su kupili nesto kod dede. :)
da sam blizu ne bih se ni sekunde pitala da li bih kupila carape kod dede ili ne. bice prilike, da nam dedo ziv i zdrav bude jos 100 godina. :)
Dr.Cuddy

#110 Re: Dedo u Ferhadiji

Post by Dr.Cuddy »

Zna li neko, jel ziv?
ljubav_aha

#111 Re: Dedo u Ferhadiji

Post by ljubav_aha »

tema je srce-parajuca,dedo je legenda :-D
Post Reply