ha?veze s vezom wrote:joj sto ne mogu zena koje lizu druge zeneiz licne potrebe
jer same ne mogu nista :/
Debljina-problem u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- shmizlica
#426 Re: Debljina-problem u vezi
- KPNCTNJAH
#427 Re: Debljina-problem u vezi
Napises za promjenu malo ozbiljniji post... i to onako usput, dok pravis da jedes i odmah kazu da si starac 
Da znas kakva sam budala smijala bi se sama sebi
Ovdje se lizu, ali su debeljuce, pa svi okrenu glavu

Ovdje se lizu, ali su debeljuce, pa svi okrenu glavu
Last edited by KPNCTNJAH on 30/07/2014 13:29, edited 1 time in total.
- Big Ang
#428 Re: Debljina-problem u vezi
ma mrš ba, zajebavam teKPNCTNJAH wrote:Napises za promjenu malo ozbiljniji post... i to onako usput, dok pravis da jedes i odmah kazu da si starac
- dale cooper
#429 Re: Debljina-problem u vezi
Ja sam samo rekao da bez borbe feminističkog pokreta (prvog i drugog talasa da budemo precizniji),S4mpion wrote:Feminizam o kojem ti govoriš i današnji feminizam se u putu nisu sreli, a o današnjem govorimo, pa je malo bez veze da trpaš u priču ono o čemu nije riječ.dale cooper wrote:Naravno, slažem se. Samo sam htjeo skrenuti pažnju na činjenicu da bez feminističkog pokretaKPNCTNJAH wrote:
Jeste, ali pricam o sadasnjosti... znam veliki broj uspjesnih zena koje su same krenule od nule i dosle tamo gdje su htjele biti... sigurno to nisu postigle tako sto su kukale po forumima i trazile da se druge zene bore za njih... svakako je sve otislo u racku, zene izgledaju k'o muskarci, muskarci k'o zene... sve nekakvi pokreti, svi ugrozeni, svima nesto fali... ali debelo je i dalje debelo
i njegove borbe kroz decenije, ne bi uopšte došle u poziciju da mogu raditi i svojim radom i trudom
ostvariti ciljeve koje su sebi zacrtale.
žena kao ona iz Krisovog primjera ne bi mogla da dođe u poziciju da radi i da bude uspješna i neovisna.
-
Korisnica_
#430 Re: Debljina-problem u vezi
Hahahaha, kako mi je ovo predivnoS4mpion wrote: E pa ti slobodno priđi jednom takvom paru i nalijepi tu "ljepoticu" zbog toga što se usudila da izađe sa likom koji je, po tebi, krkan i ti joj nađi boljeg kad si već odlučila da se petljaš u tuđi život i tuđi izbor.
Bas o ovome pricam, o ovakvim duplim standardima u nasem drustvu
-
Jokericious
#431 Re: Debljina-problem u vezi
Shvatili smo da nisi neka ljepotica. Smiri se vise. Nije ni izgled sve.Korisnica_ wrote:Hahahaha, kako mi je ovo predivnoS4mpion wrote: E pa ti slobodno priđi jednom takvom paru i nalijepi tu "ljepoticu" zbog toga što se usudila da izađe sa likom koji je, po tebi, krkan i ti joj nađi boljeg kad si već odlučila da se petljaš u tuđi život i tuđi izbor.Covjek koji je citavu temu kritizirao zene koje imaju kg viska se sada ljuti zbog toga sto neko reagira na fizicki izgled muskarca
![]()
Nije ugodno kad su muskarci na meti kritike jel?
Bas o ovome pricam, o ovakvim duplim standardima u nasem drustvu
-
Korisnica_
#432 Re: Debljina-problem u vezi
Evo ga jos jedanJokericious wrote:
Shvatili smo da nisi neka ljepotica. Smiri se vise. Nije ni izgled sve.
Nisi valjda i ti medju onima koji su strasno uvredjeni zato sto sam sutnula decka. Vidim da je muski puk foruma strasno reagirao na to
-
Jokericious
#433 Re: Debljina-problem u vezi
Nije problem sto si ga sutnula, vec sto si cekala da smrsas pa onda to uradila. Prilicno jadno. Vjerovatno te debelu niko nije htio.Korisnica_ wrote:Evo ga jos jedanJokericious wrote:
Nisi valjda i ti medju onima koji su strasno uvredjeni zato sto sam sutnula decka. Vidim da je muski puk foruma strasno reagirao na to
- alkalna_baterija
#434 Re: Debljina-problem u vezi
Oj ne vjerujem, bila svađa, a mene mimoišla 
- KPNCTNJAH
#435 Re: Debljina-problem u vezi
A ti si ta, ja i zaboravio... fakat se ostariloKorisnica_ wrote:Evo ga jos jedanJokericious wrote: