Nema veze...daj mi njenAlfons Kauders wrote:ne znam napamet, nikad sam sebe ne zovem... stani da pitam..._galaksija wrote:OK..pala sam...koji ti je broj telefona???zenu...
Deblji forumashi
Moderator: anex
-
_galaksija
-
Zadig
polako ba...._galaksija wrote:A kad si se ti to osjecao zenom?????De pricaj nam malo o tome...o tezini i pritiskanju mislim...Zadig wrote:ma ni govora, iz pouzdanih izvora tvrdim da zene vole kad ih nesto pritiska
cek da te pritisnem pa onda reci jel ti se svidja ili ne
- Alfons Kauders
ma moze vala... ova mi pravi probleme... zadnji put kad sam je zateko s drugim reko sam joj da cu se sljedeci put pravo naljutit na nju...Zadig wrote:saljem joj na pp okAlfons Kauders wrote:ne znam napamet, nikad sam sebe ne zovem... stani da pitam..._galaksija wrote:OK..pala sam...koji ti je broj telefona???zenu...
-
_galaksija
Po tvojoj debilskoj faci rekla bih da ne moyes razlikovati zenu od muskarca.Nastavi da pritiskas te ulicare na koje si i navikao,a mene ba pusti na miru.Zadig wrote:polako ba...._galaksija wrote:A kad si se ti to osjecao zenom?????De pricaj nam malo o tome...o tezini i pritiskanju mislim...Zadig wrote:ma ni govora, iz pouzdanih izvora tvrdim da zene vole kad ih nesto pritiska
cek da te pritisnem pa onda reci jel ti se svidja ili ne
- Alfons Kauders
auuu 
-
_galaksija
Nisi bio jasan na koga ces se naljutiti...na svoju zenu????Alfons Kauders wrote:ma moze vala... ova mi pravi probleme... zadnji put kad sam je zateko s drugim reko sam joj da cu se sljedeci put pravo naljutit na nju...Zadig wrote:saljem joj na pp okAlfons Kauders wrote: ne znam napamet, nikad sam sebe ne zovem... stani da pitam...zenu...
-
Zadig
osjecam animozitet nesrazmjernih proporcija...mora da ili nisi bila pritisnuta, ili nisi pritiskao u skorije vrijemePo tvojoj debilskoj faci rekla bih da ne moyes razlikovati zenu od muskarca.Nastavi da pritiskas te ulicare na koje si i navikao,a mene ba pusti na miru.
e cekaj
-
_galaksija
Hajde ti nama svima ovdje na forumu siledzijo jedan pricaj o pritiskanju.Vidi se gdje ti je sva pamet stala,a sem toga nisi ni imao vrmeena u zivotu nesto bolje da naucis.I primitivac iy plemena Afrike yna isto sto i ti!Zadig wrote:osjecam animozitet nesrazmjernih proporcija...mora da ili nisi bila pritisnuta, ili nisi pritiskao u skorije vrijemePo tvojoj debilskoj faci rekla bih da ne moyes razlikovati zenu od muskarca.Nastavi da pritiskas te ulicare na koje si i navikao,a mene ba pusti na miru.
e cekaj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
da_galaksija wrote:Nisi bio jasan na koga ces se naljutiti...na svoju zenu????Alfons Kauders wrote:ma moze vala... ova mi pravi probleme... zadnji put kad sam je zateko s drugim reko sam joj da cu se sljedeci put pravo naljutit na nju...Zadig wrote: saljem joj na pp ok
![]()
-
Zadig
Hajde ti nama svima ovdje na forumu siledzijo jedan pricaj o pritiskanju.Vidi se gdje ti je sva pamet stala,a sem toga nisi ni imao vrmeena u zivotu nesto bolje da naucis.I primitivac iy plemena Afrike yna isto sto i ti!
ja bih zelio, ovaj zamolio da ostanem primitivan, ovaj anoniman, ako moze ja bih...
I love this....nick
- Alfons Kauders
Zadig, ti ispade najgori kabadahija na forumu...
Djeco, ponasajte se, nije to fino... Sto bi rekli Ameri "vaj kent vi ol dzast get along"... 
- Alfons Kauders
1000 ljudi 1000 cudianais_nin wrote:Zadig wrote:ma ni govora, iz pouzdanih izvora tvrdim da zene vole kad ih nesto pritiska
![]()
![]()
ko zna zna
![]()
samo nek nije muka to sto pritisce
- anais_nin
mislis 1 zena 1000 cudiAlfons Kauders wrote:1000 ljudi 1000 cudianais_nin wrote:Zadig wrote:ma ni govora, iz pouzdanih izvora tvrdim da zene vole kad ih nesto pritiska
![]()
![]()
ko zna zna
![]()
samo nek nije muka to sto pritisce
- Alfons Kauders
to je urbana legenda, mit, bajka... alisa u zemlji sisa...Zadig wrote:A sta je bilo sa onih 200 i nesto sisa
- Alfons Kauders
ha ja nisi stonoga, ni storuka... ti si samo... stokurac...Zadig wrote:ja vala...odakle mi toliko ruku ionakoAlfons Kauders wrote:to je urbana legenda, mit, bajka... alisa u zemlji sisa...Zadig wrote:A sta je bilo sa onih 200 i nesto sisa
-
Zadig
jest, vrijedim za sto kuraca
Eki vica.
Bata i Seka (brat i svester mu)
se svadjaju kao djeca.
Bato: seko seko vidi ja imam loptu a ti nemas
Seka: e bato bato vidi ja imam lutku a ti nemas
Bato skine cega i kaze: Seko seko a ja imam kurac sta ces sad a ti nemas
Seka mu kaze: pih, kad porastem imacu ih 100

Eki vica.
Bata i Seka (brat i svester mu)