ja se samo zajebajem ,a vi ste malo preozbiljnimadner wrote:Ma 101power je trol, kao ruga se bosancima.holowey wrote:ti ces bas dugo da pozivis vozeci na gumama dok ne puknu...zao mi je samo ljudi koji ce biti s tobom u autu u tom trenutku i onih na cesti oko tebe...101power wrote:tek kad pukne mijenja se
Ne uzimat za ozbiljno
DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- 101power
#51 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
- Qler
#52 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
sinoc sam isao na bjelasnicu sa rodjakom, da se malo provozamo na autu ima 4 ljetne 2 nove vederstain i dvije nazad pirelli ja mislim, lose pravo. U glavnom, one naprijed drze onaj snijeg da smo mi na kraju izasli iz auta da vidimo da nisu slucajno zimske. ide uzbrdo po ledu! ljetne! mi se shebali. vrtili se po bjelasnici malo, bas drze, upravljas sa autom rega. e morat cu otici sa svojim jednom da probam kako ce se ponasati 
-
will
#53 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
Sto se tice ''jeftinijh'' zimskih tu je Sava, provjereno dobra na snijegu al brzo se potrosi pa klizes na sve strane... a Debica...neznam sta bi reko...ne bi komentarisao, nemam iskustva sa Debicom.
Do sada sam od ''jeftinijh'' vozio Savu i Fuldu i odlucio sam da promjenim pa sam prosle sedmice kupio Dayton DW510 (nisam prije cuo za Dayton, malo sam gledao po netu i vidim da su iz Bridgestone grupe, hajd reko da probam a i preporucio mi ih je jedan poznanik, inace taksista, vozi na Daytonu od prosle zime i prezadovoljan je, kaze da je presao s njima 60.000 Km).
Gume nisu skupe (platio sam 175/70R13 80 KM/kom) i mogu reci na osnovu svojih prvih iskustava da su odlicne po snijegu i ledu (to za led sam se uvjerio sinoc kad je poledilo sve) i na mokrom. Za suho ne znam, od kad sam ih kupio vozim se samo po gore navedenom
.
Al kontam, ako su sad dobre, bice garant i na suhom.
Do sada sam od ''jeftinijh'' vozio Savu i Fuldu i odlucio sam da promjenim pa sam prosle sedmice kupio Dayton DW510 (nisam prije cuo za Dayton, malo sam gledao po netu i vidim da su iz Bridgestone grupe, hajd reko da probam a i preporucio mi ih je jedan poznanik, inace taksista, vozi na Daytonu od prosle zime i prezadovoljan je, kaze da je presao s njima 60.000 Km).
Gume nisu skupe (platio sam 175/70R13 80 KM/kom) i mogu reci na osnovu svojih prvih iskustava da su odlicne po snijegu i ledu (to za led sam se uvjerio sinoc kad je poledilo sve) i na mokrom. Za suho ne znam, od kad sam ih kupio vozim se samo po gore navedenom
Al kontam, ako su sad dobre, bice garant i na suhom.
- 101power
#54 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
bolje da si tigar kupio...
- dadoka84
#55 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
I ja sam jednom sa ljetnim vredestein gumama izasao na breku, a na cesti 5 cm snijega 
Naravno, sutra sam kupio zimske pirelli, tako da sad uzivam u zimskim "gadostima" hehe.
Naravno, sutra sam kupio zimske pirelli, tako da sad uzivam u zimskim "gadostima" hehe.
- Gile Šampion
#56 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
Ja sam sebi nedavno uzimao gume,i istih tih dimenzija koje si ti naveo...Opredijelio sam se naprijed za Debicu ,nazad za Tigar.
Po mome mišljenju Debica je jako dobra guma za kišu i snijeg,ali za suho i toplije vrijeme nije jer se troši više u odnosu na nekog drugog proizvođača. Znači ako misliš uzimati gumu za snijega i kiše ,uzmi Debicu slobodno, jer u odnosu uloženo-dobiveno vjeruj mi da se nećeš pokajati.
Po mome mišljenju Debica je jako dobra guma za kišu i snijeg,ali za suho i toplije vrijeme nije jer se troši više u odnosu na nekog drugog proizvođača. Znači ako misliš uzimati gumu za snijega i kiše ,uzmi Debicu slobodno, jer u odnosu uloženo-dobiveno vjeruj mi da se nećeš pokajati.
-
hitman05
#57 Re: DEBICA zimske gume - iskustva, mišljenja itd.
Gdje si kupio pirelli, koju i za koliko para?dadoka84 wrote:I ja sam jednom sa ljetnim vredestein gumama izasao na breku, a na cesti 5 cm snijega