Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
migole

Post by migole »

Bas mi je drago da si se javila PITARKA_SA
Poslije ovog tvoga sto si rekla za nju sam skontala o cemu se radi.Savjetuj je da ide kod doktora uradi sve testove krvi.Hep c i hep b .Zaustavljaju rad jetre .Osobe sa tim nemogu da se krecu puno i obicno im je sve mrsko cak i ustati po casu vode .Ne samo to imaju bolove u koljenima pri trcanju .Ako je tu sve ok nek prekontrolise gusteracu i probavni sistem.Osoba sa 10 kg vise nebi trbala da ima problema sa srcem .Ima tu nesto vise .Za gusteracu ako prestaje da radi javljaju se slicni simptomi ,zamor.Doktori ce joj prepisati tablete koje ce morati da pije cijeli zivot da zamjene funkciju gusterace.Kile ce same spadati.Ako ne to tipicni problem probave zato moze da uzme u apoteci tablete ili sirup da pije prije jela.Probaj te ovo troje i vidjecete da ce sve biti ok.
Moja mladja sestra zivi na mcdonaldsu , pizzama,majonezama,pomfriju,cokoladama i sokovima .Zasto uvijek borim rat sa njom ali je ko stapic.Mogu ti reci da jede u obilnim kolicinama da smo mi svi u familiji mislili da ima glistu hahaha.Rodila je prije 6 mjeseci udebljala se samo 15 kg i spalo joj je dva mjeseca poslije poroda.Zdrava nema sta.Ja vec moram da pazim kako i sta pojedem.Mijenjam veceru za dorucak i probavni sistem mi je u k.... Mada sam uspijela da sve savladam sa sirupom za probavne organe i plivanjem bar 3 puta sedmicno.No toliko od mene u ovoj temi pozdrav svima.
opasna_emancipovana

Post by opasna_emancipovana »

mršavo! FUUUUJ mrzim mrsave i zene i muskarce
al brate i kad je debelo..ono toliko debelo da su mu/joj i prsti na nogama i rukama ko ćevapi puni loja... :-?
ja licno najvise volim sredinu! ni mrsavo ni debelo. al da naravno ostane na toj sredini :lol:
haj nek mi se javi muskarac koji voli zgolje i debele krave!!!! :lol: :lol:
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Cuj krave! Jesam debela,ali krava nisam...I nemam prste ko cevapi puni loja...
I da,postoje muskarci koji to vole,vjerujem na tvoje zgrazanje! Kako mozes reci da je neko "krava",pogotovo u ovako negativnom kontekstu kao sto je tvoj... Nemam nista protiv krava,ali de se malo kontroliraj...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

opasna_emancipovana wrote:mršavo! FUUUUJ mrzim mrsave i zene i muskarce
al brate i kad je debelo..ono toliko debelo da su mu/joj i prsti na nogama i rukama ko ćevapi puni loja... :-?
ja licno najvise volim sredinu! ni mrsavo ni debelo. al da naravno ostane na toj sredini :lol:
fakat malo spusti loptu..
mozes iznjeti svoje misljenje,ali nema potrebe za takvim poredjenjima
ogavno
zena21

Post by zena21 »

opasna_emancipovana wrote:mršavo! FUUUUJ mrzim mrsave i zene i muskarce
E bas si emancipovana u pm :roll:
Bombarder73

Post by Bombarder73 »

Meni su bucke bas simpaticne. Naravno, ne one koje su stvarno pregojazne...
Hierarchia

Post by Hierarchia »

Pa zar je ova tema jos uvijek aktuelna. :-)
Pitarko, jasan je gnijev koji osjecas zbog pasivnosti tvoje drugarice, ali mislim da postoji jos faktora gojaznosti na koje, nazalost, ne moze uticati ni sport, ni izgladnjivanje, ni bilo sta drugo. Mislim, kod mnogih ljudi se to da rijesiti kretanjem i niskokaloricnim jelom (mozda upravo kod nje), ali kod nekih ipak ne.
Uostalom, sve dok se ona osjeca dobro u svojoj kozi, sve dok je ZDRAVA (sto je najbitnije, iako se zdravlje i debljina skoro uvijek iskljucuju, postoje i deblje osobe koje su zdrave - ja ih znam dosta) - mislim da nema potrerbe za panikom. Kome bude stalo samo do kila i njenog izgleda, to je valjda njegov problem, ne njen? :?
opasna_emancipovana

sto ste osjetljive u pm!
:shock:
zena21

Post by zena21 »

opasna_emancipovana wrote:sto ste osjetljive u pm!

:shock:
Samo smatram da nije u redu nekoga ko ima nekoliko kg viska nazivati debelom kravom :roll:
opasna_emancipovana

pa i ja smatram da imam kilogram viska,pa sta?! i ja sam onda debela krava!
vise sam to rekla kroz zezenciju!
no hard feelings :-?
uozo

Post by uozo »

Image :shock: :shock:
glupko

Post by glupko »

moguce, vrlo moguce. kad smjestim svoje koske medju njeno meso - ide ko podmazano.
ne kontam ja neke ljude. mrsava, debela, ruzna... jesu li to razlozi da ne podijelis sa zenom svoju ljubav? to je sebicno. nehumano. bolesno. gade mi se ljudi koji biraju.
zena21

Post by zena21 »

uozo wrote:Image :shock: :shock:

Way toooooooo much :roll:
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

JokYouAre

Post by JokYouAre »

Moguce da, mislim veza i sex je za sviju! Licno bas i nebi, ali nebi po debljini sudio..
mrgud@

Post by mrgud@ »

negra wrote:Cuj krave! Jesam debela,ali krava nisam...I nemam prste ko cevapi puni loja...
I da,postoje muskarci koji to vole,vjerujem na tvoje zgrazanje! Kako mozes reci da je neko "krava",pogotovo u ovako negativnom kontekstu kao sto je tvoj... Nemam nista protiv krava,ali de se malo kontroliraj...
Ma ona rijec "pristojnost" mora u rjecniku potraziti da bi je shvatila... eh moja ti, hehehe... pusti je, garant je neki ofinger! 8-)
mrgud@

Post by mrgud@ »

uozo wrote:Image :shock: :shock:

Buci buci... on ne bira, naprotiv, djeluje sretno. On je ocigledno ne vidi kao "debelu kravu" nego kao zenu koja vrijedi svake minute njegovog zivota... do kraja zivota! Treba u svakome traziti i vidjeti ono lijepo a ne ga osuditi na prvi pogled!
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Tenks for jor andrstending end suport MRGUD :-D Sto mi ovaj "americki" ide,jelde??? I mi debeli pricamo svjeSKE jezike...
mrgud@

Post by mrgud@ »

negra wrote:Tenks for jor andrstending end suport MRGUD :-D Sto mi ovaj "americki" ide,jelde??? I mi debeli pricamo svjeSKE jezike...
Nema dalje :-D , bubi Paloma svoje pametno :P
zhech_zheljeni

Post by zhech_zheljeni »

aaaaaaaa uhuh ja volim kad muskarci imaju malo stomachica meni je to extra :D :D .....ali ne wolim one brate da se utopim u nihowo salo :-? a za djewojke...pa wise wolim da widim neku vitku djewojku...nego sa wiskom kg ali nista to ne smeta 8)
spreca

Post by spreca »

He he he jesam zgodan sve mi se cure svidjaju :razz: :razz:
Microsoft

Post by Microsoft »

Mrsava :D :D :D :D
bonez

Post by bonez »

Nema to nikakve vezeee !

Ovi neki nebuloze picajuuu ! :music2:
bonez

Post by bonez »