Previše? Ma taman.chuchumbamayumbe wrote: A vidim i ne svidja ti se forum, previse je, kako ti to rece, "prozapadno-demokraCkom forumu".
P.S. Zaboravio si kružić u koloru.
Moderator: _BataZiv_0809
Previše? Ma taman.chuchumbamayumbe wrote: A vidim i ne svidja ti se forum, previse je, kako ti to rece, "prozapadno-demokraCkom forumu".
Otvori temu o PINK-u.kijameta wrote:O Englezima,kao i vecina zemaljske kugle mislim sve najgore i zelim im jos gore.Ali da trash,death ili bilo koji druga metal ili rap muzika imaju bilo kakav uticaj u Bosni je presmijesno.Takvu muziku kod nas slusa 0,5 % stanovnista,te je stoga nebitna.. Nama zemlju i narod truje PINK i turbo-folk,to je nesto protiv cega se ima smisla boriti,rekoh smisla ali ne i nade za pobjedu.
Pa ako nisam samo protiv metala normalno da generalizujem, u čemu je poenta?! I ko je rekao da je na Pravu? Ja sam upitao "da nije slučajno". Pročitaj prije nego komentiraš.Hendrix wrote:E pa eto vidiš da veze nemaš, sad fol nisi ti samo protiv metala a odmah generalizuješ stvari. Nije asistent na pravu nego na jednom tehničkom fakultetu neću reći kojem da malo imaš prostora da opet valjaš generalizacije.majnejmiz wrote: Možda da dodam njemačke obavještajce koji prije par sedmica digoše u zrak predstavništvo EU u Kosovu? Ili da priupitam onog Jimmyja koji mu je to jaran asistent uživalac Death metala, da nije slučajno s našeg čuvenog Prava? Ma neću, da vam ne pokvarim veselje. A sad se nastavite igrati začatavanja još jedne u nizu tema koja ne odgovara onome za koga se tako koncentrirano i žestoko borite. Pri tome ne zaboravite žličicu cinizma - uvijek pali, kod omladine barem. A ona je ipak jedina moguća meta.
A ova izvala za Bafomet ti treba ući u anale.
Ti si izgleda stvarno opterećen tim satanistima, ja sam čuo da ih ima na potezu Čvila-Otoka najviše pa eto ne izlazi tamo iz trajvana odmah oni fataju i vrbuju. I još jedna loža se nalazi na autopijaci nedjeljom prepoznaćeš ih kao prodavače pečenja.
Pa na samoubistvo ili ubistvo te jedino i mogu potaknuti takve "muzike", kao npr. samoubistvo ovog vokaliste metalca, valjda da bi bio "u stilu " svoje "muzike", šta li: http://en.wikipedia.org/wiki/Per_Yngve_OhlinApostate wrote:ponosna_manjina wrote:super tema, procitao sam svih 6 stranica u jednom dahu. ima svega, death metala, sepulture, kroulija, oto-a, britanske ambasade, vehabija, karadjica, milosevica.... bas je dobro vratiti se iz banovica i na istom mjestu pronaci dobar duh, pozitivnu atmosferu i dobru zajebanciju
.
teorije zavjera koje inspirisu ekipu stovatelja filma zeitgeist su mala maca za ovakvu zafrkanciju.
blago tebi, ja vec razmisljam da se ubijem. ovakva navala papanluka i netolerancije me dovodi do suicidnih misli... Srecom tu je novi Napalm Death (veganci, zastitnici prava zivotinja) pa se nekako drzim. A i koncert Bogambera prosli vikend mi pomaze da ostane u pozitivi...
potpuno si u pravu. iako ti i socioloske analize jako dobro idu moram priznati da si u seciranju psiholoskih profila ljudi jednostavno nenadjebivmajnejmiz wrote: Najsmješniji su mi ovi likovi koji pokušavaju minirati temu ismijavanjem. Ali njima je (samo)ubijanje ionako šega, po uzoru na ove ludake koji se i sami ubijaju, da ne govorimo o ubijanju drugih u čemu uživaju još i više nego u samoubistvu.
Nije mi cilj nikom ništa dokazivati, to je ipak izvan dometa jednog internet foruma. Ovo što navodim je tek dio mozaika.Apostate wrote:Totalno si dokazao da je muzika kriva za sve.. ubistva, samoubistva i sve ostalo
Meni nije smiješno. A ako ti se ne sviđa nemoj čitati, kao što ni ja ne pratim "muziku" koju braniš.JThomas wrote:pa iskreno, kad bi mogao s objektivne distance pogledati ovo sranje kojim nas zatrpavaš, vjerovatno bi se izvalio smijati sam sebi.
majnejmiz wrote: Meni nije smiješno. A ako ti se ne sviđa nemoj čitati, kao što ni ja ne pratim "muziku" koju braniš.
kakvog ba mozaika... kakva je sad zavjera u pitanju???majnejmiz wrote:Nije mi cilj nikom ništa dokazivati, to je ipak izvan dometa jednog internet foruma. Ovo što navodim je tek dio mozaika.Apostate wrote:Totalno si dokazao da je muzika kriva za sve.. ubistva, samoubistva i sve ostalo
u nedostatku elementarnih sposobnosti kognitivne orijentacije i sredstava koje bi im omogucile da nadju svoje mjesto u socijalnoj cjelini , pojedinci stvaraju teorije zavjere kao zamjensku orijentaciju koja im omogucuje da sve kompleksnosti socijalnog zivota protumace kao posljedice tajne zavjere.Apostate wrote:kakvog ba mozaika... kakva je sad zavjera u pitanju???majnejmiz wrote:Nije mi cilj nikom ništa dokazivati, to je ipak izvan dometa jednog internet foruma. Ovo što navodim je tek dio mozaika.Apostate wrote:Totalno si dokazao da je muzika kriva za sve.. ubistva, samoubistva i sve ostalo
Po tvojim argumentima, hajdemo krenuti malo po opasnom rocku ili soul-u:majnejmiz wrote:Pa na samoubistvo ili ubistvo te jedino i mogu potaknuti takve "muzike", kao npr. samoubistvo ovog vokaliste metalca, valjda da bi bio "u stilu " svoje "muzike", šta li: http://en.wikipedia.org/wiki/Per_Yngve_OhlinApostate wrote:ponosna_manjina wrote:super tema, procitao sam svih 6 stranica u jednom dahu. ima svega, death metala, sepulture, kroulija, oto-a, britanske ambasade, vehabija, karadjica, milosevica.... bas je dobro vratiti se iz banovica i na istom mjestu pronaci dobar duh, pozitivnu atmosferu i dobru zajebanciju
.
teorije zavjera koje inspirisu ekipu stovatelja filma zeitgeist su mala maca za ovakvu zafrkanciju.
blago tebi, ja vec razmisljam da se ubijem. ovakva navala papanluka i netolerancije me dovodi do suicidnih misli... Srecom tu je novi Napalm Death (veganci, zastitnici prava zivotinja) pa se nekako drzim. A i koncert Bogambera prosli vikend mi pomaze da ostane u pozitivi...
Najsmješniji su mi ovi likovi koji pokušavaju minirati temu ismijavanjem. Ali njima je (samo)ubijanje ionako šega, po uzoru na ove ludake koji se i sami ubijaju, da ne govorimo o ubijanju drugih u čemu uživaju još i više nego u samoubistvu.
Koji preopasni debilizam.
punish3r wrote:Posto je pitanje bilo kakvi ljudi slusaju ovu muziku, moram da kazem : sasvim normalni.
Ljudi shvatite da su ukusi razliciti ,da muzika ne moze utjecati na normalnu osobu da ucini samoubistvo ili neku drugu glupost , da se ne mora biti clan neke sekte da bi se slusao Death metal (mislim barem ja nisam) ,i da slusanje muzike za neke ljude apsolutno ne treba da ima ikakve veze sa sexom ( kao sto je slucaj sa ovim Turbo sranjima ) . .