Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
We hope you're enjoying your student discount. To continue your discounted membership to YouTube Premium, please confirm your current enrollment by Dec 17, 2025. It may take up to 48 hours to process.
Once verified, your discount will be extended for another 12 months, for a total of up to 4 years. We'll direct you to SheerID's website to confirm your enrollment status.
If you don't confirm your enrollment status and don't cancel your membership before your current billing cycle ends, you'll automatically be enrolled in an individual YouTube Premium plan at full price. To learn more, go to our Help Center.
We hope you're enjoying your student discount. To continue your discounted membership to YouTube Premium, please confirm your current enrollment by Dec 17, 2025. It may take up to 48 hours to process.
Once verified, your discount will be extended for another 12 months, for a total of up to 4 years. We'll direct you to SheerID's website to confirm your enrollment status.
If you don't confirm your enrollment status and don't cancel your membership before your current billing cycle ends, you'll automatically be enrolled in an individual YouTube Premium plan at full price. To learn more, go to our Help Center.
All the best,
The YouTube team
@dzenanalic22 jel sad ide nova potvrda?
Da. I meni je stiglo.
Samo promijenio akademsku godinu na potvrdi poslao. Potvrdili mi status studenta opet
All the best,
The YouTube team
@dzenanalic22 jel sad ide nova potvrda?
Da. I meni je stiglo.
Samo promijenio akademsku godinu na potvrdi poslao. Potvrdili mi status studenta opet
dzenanalic22 wrote: ↑18/11/2025 12:51
Da. I meni je stiglo.
gdje se ono salje, zaboravio
U mailu koji su ti poslali imaš link (CONFIRM NOW) za upload povrde (ako te pita da se prijaviš sa školskim mailom, samo se vratiš korak unazad i onda te pita za potvrdu). Ne treba VPN.
dzenanalic22 wrote: ↑18/11/2025 12:51
Da. I meni je stiglo.
gdje se ono salje, zaboravio
U mailu koji su ti poslali imaš link (CONFIRM NOW) za upload povrde (ako te pita da se prijaviš sa školskim mailom, samo se vratiš korak unazad i onda te pita za potvrdu). Ne treba VPN.
nece, sve podržane formate slike sam slao
An update on verifying your eligibility
Thank you for uploading your documentation for confirmation. Unfortunately we were unable to confirm your status.
During the review process it was determined:
The document is insufficient for establishing eligibility for this offer.
Please visit our help center to review the list of acceptable documents before uploading.
Ja placam preko Turske oko 4e mjesecno dodje pretplata za yt family premium..
1. kupite apple gift card turski i dodate kredit na appstore na iphonu i odaberete da placate tako
Dodate u family koga hocete i to je to... Iphone vam treba samo zbog applestora i gift cardsa,. Skidanje ide automatski svaki mjesec sa itunes kredita. To je sada jedini nacin ja mislim da se ide preko drugih zemalja, jer ne moze vise da se izabere druga drzava a nasa kartica.
Vec jace od godinu samo tako koristim..... Nas 6 je unutra
Može li mi neko napisati koje su posljednje opcije koje rade? Google One 5TB+AI i Netflix me zanimaju trenutno.
Imam Family na Googleu (najprije smo se svi uvezali u family dok mi je na glavnom accountu bila podešena država na BIH, i onda sam samo na tom glavnom promijenila na Tursku).
Tu sam uzela Amazon Prime (2-3KM mjesečno), Disney+ godišnji paket (65KM), i plaćam mjesečno YT Premium Family preko App Store Gift Carda.
Također, imam godišnju pretplatu na Google One (2TB). Sad bih uzela neki Netflix, i ovu pretplatu na Google One prebacila na 5TB+AI, ali ne prihvata mi karticu za promjenu subscripcije. Rješenje za problem još nisam uspjela naći
Darko13 wrote: ↑29/11/2025 22:57
1. kupite apple gift card turski i dodate kredit na appstore na iphonu i odaberete da placate tako
Dodate u family koga hocete i to je to... Iphone vam treba samo zbog applestora i gift cardsa,. Skidanje ide automatski svaki mjesec sa itunes kredita. To je sada jedini nacin ja mislim da se ide preko drugih zemalja, jer ne moze vise da se izabere druga drzava a nasa kartica.
Kako da platim iTunes kreditom, meni samo izbacuje da platim karticom kao i na androidu
Darko13 wrote: ↑29/11/2025 22:57
Kako da platim iTunes kreditom, meni samo izbacuje da platim karticom kao i na androidu
Gdje pokušavaš to platiti? Unutar YouTube aplikacije?
Kredit moraš dodati izravno u turski Apple Account (otvoriš App Store > profil > Redeem gift card). Tek onda uključujes VPN i ideš na YT i pretplatiš se.