David Guetta - Sarajevo

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Frutek

#1 David Guetta - Sarajevo

Post by Frutek »

Ljudi, čuo sam da dolazi DJ Guetta u Sarajevo nekad u februaru, pa me interesuje imal u tome istine il je neko provalio?! Bilo bi ludilo kad bi došao 8)
Neelix

Post by Neelix »

hu d fak je gueta :?
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Neelix

Post by Neelix »

Crvena Tifoza wrote:
Neelix wrote:hu d fak je gueta :?
:roll:

http://www.youtube.com/watch?v=xZwTKNzO ... re=related ;-)
a obn talenti koncert, sto tako ne kazes :D
amalka

Post by amalka »

Hajd' kad niste za Laku culi :D , al' Guetta? :? :D :D
Frutek

Post by Frutek »

amalka wrote:Hajd' kad niste za Laku culi :D , al' Guetta? :? :D :D
a sta reci...katastrofa...
Covjek jedan od najboljih DJ-a na planeti (ako ne i najbolji trenutno), al ovde ga valja posebno predstavit :shock: :roll:
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Neelix wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Neelix wrote:hu d fak je gueta :?
:roll:

http://www.youtube.com/watch?v=xZwTKNzO ... re=related ;-)
a obn talenti koncert, sto tako ne kazes :D

Nek' si ti u koraku sa tom emisijom. :roll:
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Frutek wrote:
amalka wrote:Hajd' kad niste za Laku culi :D , al' Guetta? :? :D :D
a sta reci...katastrofa...
Covjek jedan od najboljih DJ-a na planeti (ako ne i najbolji trenutno), al ovde ga valja posebno predstavit :shock: :roll:
Tako je to kad se izgubiš u vremenu i prostoru. :lol:
Phobius

Post by Phobius »

ma nije david guetta toliko dobar dj, a ni producent. covjek trenutno ima produkciju, koja prolazi na mtvu i to ga cini popularnim. inace, uopce me ne iznenadjuje sto raja ne zna koje on, jer to je, na zalost, nasa realnost. i dalje nam je bijelo dugme najurbanija muzika (kod vecine ljudi, ne kazem za raju iz vecih gradova).
Neelix

Post by Neelix »

Phobius wrote:ma nije david guetta toliko dobar dj, a ni producent. covjek trenutno ima produkciju, koja prolazi na mtvu i to ga cini popularnim. inace, uopce me ne iznenadjuje sto raja ne zna koje on, jer to je, na zalost, nasa realnost. i dalje nam je bijelo dugme najurbanija muzika (kod vecine ljudi, ne kazem za raju iz vecih gradova).
ovo njegovo mijenjanje cd-ova nije muzika uopste.
Phobius

Post by Phobius »

To je tvoje misljenje. I prije nego sto djing tako lako odbacis kao umijece, raspitaj se malo. Mislim da nije u redu podcjenjivati ono sto ne poznajes.
Phobius

Post by Phobius »

I molim te, reci mi, sta je to za tebe muzika??
Frutek

Post by Frutek »

@Phobius
Savjetujem ti da se džaba ne raspravljaš i gubiš živce, nema tu lijeka...
Nego, jesil ti čuo šta vezano za koncert?
Comrad

Post by Comrad »

Mislim da ovaj covjek pravi muziku. :D I onda tu muziku koju je napravio mix-a na partijima. :) Sta tu ima lose. Ima pravo dobrih pjesama.
p.s. preporuka, Hacienda u vodicama, na ljeto je LUDDILOOO!!! Pa se moze vidjeti kakva se atmosfera moze napraviti "mjenjanjem diskova" 8-)
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

ajd ne kakite molim vas, ne mora svako znat ko je koji DJ , svako slusa ono sto mu se svidja.
Neelix

Post by Neelix »

Phobius wrote:I molim te, reci mi, sta je to za tebe muzika??
umjetnost.
Frutek

Post by Frutek »

Comrad wrote: p.s. preporuka, Hacienda u vodicama, na ljeto je LUDDILOOO!!! Pa se moze vidjeti kakva se atmosfera moze napraviti "mjenjanjem diskova" 8-)
Znam :D Hacienda je strava!!! Takve partije treba doživit, pa onda pričat o house-u i discovima :roll:
Phobius

Post by Phobius »

onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Phobius wrote:onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
konkretno sam mislio na Fruteka i njegovo " samo ovdje gatreba ga posebno predstavljat " , kao eto svi trebaju znat ko je on.
.
al oukej ,
Frutek

Post by Frutek »

Kukuruz_Barbe-q wrote:
Phobius wrote:onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
konkretno sam mislio na Fruteka i njegovo " samo ovdje gatreba ga posebno predstavljat " , kao eto svi trebaju znat ko je on.
.
al oukej ,
Ovde ne može proć topic bez 1000 off-topic postova...pa ko je tebe zvao da ispravljaš krivu drinu...vidi se fino iz naslova o čemu se radi...ja ne otvaram topice o autorima za koje nisam čuo i ne pišem "hu da fak iz dat"...budalaština brate...fino sam pitao vezano za koncert, a ako neko ima još kakvu informaciju o njegovim partijima u regionu, to nek napiše...Pusti se raspravljanja čovječe...
xon_sa

Post by xon_sa »

Joj svako malo neki "kralj" nekog novog muzickog pravca :D
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Frutek wrote:
Kukuruz_Barbe-q wrote:
.
al oukej ,
Ovde ne može proć topic bez 1000 off-topic postova...pa ko je tebe zvao da ispravljaš krivu drinu...vidi se fino iz naslova o čemu se radi...ja ne otvaram topice o autorima za koje nisam čuo i ne pišem "hu da fak iz dat"...budalaština brate...fino sam pitao vezano za koncert, a ako neko ima još kakvu informaciju o njegovim partijima u regionu, to nek napiše...Pusti se raspravljanja čovječe...
Bio na jednom njegovom nastupu.
Vrijedno je otici, vidjeti, poslušati.
Frutek

Post by Frutek »

Crvena Tifoza wrote: Bio na jednom njegovom nastupu.
Vrijedno je otici, vidjeti, poslušati.
Svaka čast, to i planiram čim bude prva prilika...a gdje si ga ti slušao ako se može znat?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Ne znam sto svaka tema mora preci u raspravu tj objasnjivanje pojedincima ko je ko, a jos mi manje nije jasno zasto ti koji nemaju pojma ko je ko i nemaju sta rec o datoj temi se uopste javljaju na nju.
Enivej cula sam i ja...al na stranici nema nista oficijelnoj.
Al ako bude...ide se obavezno :D :D :D
Comrad

Post by Comrad »

Zar je tesko odvojiti 5 min. i pogledati ko je covjek (iako je jedan od najpoznatiji DJ-eva danasnjice :-) ).
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Guetta
Njegov kanal na Youtube.com
Fuck you, he's famous. :D :D
Post Reply