David Guetta - Sarajevo
Moderator: _BataZiv_0809
-
Frutek
#1 David Guetta - Sarajevo
Ljudi, čuo sam da dolazi DJ Guetta u Sarajevo nekad u februaru, pa me interesuje imal u tome istine il je neko provalio?! Bilo bi ludilo kad bi došao 
-
Crvena Tifoza
- Neelix
a obn talenti koncert, sto tako ne kazesCrvena Tifoza wrote:Neelix wrote:hu d fak je gueta![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xZwTKNzO ... re=related
-
Crvena Tifoza
Neelix wrote:a obn talenti koncert, sto tako ne kazesCrvena Tifoza wrote:Neelix wrote:hu d fak je gueta![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xZwTKNzO ... re=related
Nek' si ti u koraku sa tom emisijom.
-
Crvena Tifoza
Tako je to kad se izgubiš u vremenu i prostoru.Frutek wrote:a sta reci...katastrofa...amalka wrote:Hajd' kad niste za Laku culi, al' Guetta?
![]()
![]()
Covjek jedan od najboljih DJ-a na planeti (ako ne i najbolji trenutno), al ovde ga valja posebno predstavit![]()
-
Phobius
ma nije david guetta toliko dobar dj, a ni producent. covjek trenutno ima produkciju, koja prolazi na mtvu i to ga cini popularnim. inace, uopce me ne iznenadjuje sto raja ne zna koje on, jer to je, na zalost, nasa realnost. i dalje nam je bijelo dugme najurbanija muzika (kod vecine ljudi, ne kazem za raju iz vecih gradova).
- Neelix
ovo njegovo mijenjanje cd-ova nije muzika uopste.Phobius wrote:ma nije david guetta toliko dobar dj, a ni producent. covjek trenutno ima produkciju, koja prolazi na mtvu i to ga cini popularnim. inace, uopce me ne iznenadjuje sto raja ne zna koje on, jer to je, na zalost, nasa realnost. i dalje nam je bijelo dugme najurbanija muzika (kod vecine ljudi, ne kazem za raju iz vecih gradova).
- Comrad
Mislim da ovaj covjek pravi muziku.
I onda tu muziku koju je napravio mix-a na partijima.
Sta tu ima lose. Ima pravo dobrih pjesama.
p.s. preporuka, Hacienda u vodicama, na ljeto je LUDDILOOO!!! Pa se moze vidjeti kakva se atmosfera moze napraviti "mjenjanjem diskova"
p.s. preporuka, Hacienda u vodicama, na ljeto je LUDDILOOO!!! Pa se moze vidjeti kakva se atmosfera moze napraviti "mjenjanjem diskova"
-
Kukuruz_Barbe-q
ajd ne kakite molim vas, ne mora svako znat ko je koji DJ , svako slusa ono sto mu se svidja.
-
Kukuruz_Barbe-q
konkretno sam mislio na Fruteka i njegovo " samo ovdje gatreba ga posebno predstavljat " , kao eto svi trebaju znat ko je on.Phobius wrote:onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
.
al oukej ,
-
Frutek
Ovde ne može proć topic bez 1000 off-topic postova...pa ko je tebe zvao da ispravljaš krivu drinu...vidi se fino iz naslova o čemu se radi...ja ne otvaram topice o autorima za koje nisam čuo i ne pišem "hu da fak iz dat"...budalaština brate...fino sam pitao vezano za koncert, a ako neko ima još kakvu informaciju o njegovim partijima u regionu, to nek napiše...Pusti se raspravljanja čovječe...Kukuruz_Barbe-q wrote:konkretno sam mislio na Fruteka i njegovo " samo ovdje gatreba ga posebno predstavljat " , kao eto svi trebaju znat ko je on.Phobius wrote:onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
.
al oukej ,
-
Crvena Tifoza
Bio na jednom njegovom nastupu.Frutek wrote:Ovde ne može proć topic bez 1000 off-topic postova...pa ko je tebe zvao da ispravljaš krivu drinu...vidi se fino iz naslova o čemu se radi...ja ne otvaram topice o autorima za koje nisam čuo i ne pišem "hu da fak iz dat"...budalaština brate...fino sam pitao vezano za koncert, a ako neko ima još kakvu informaciju o njegovim partijima u regionu, to nek napiše...Pusti se raspravljanja čovječe...Kukuruz_Barbe-q wrote:konkretno sam mislio na Fruteka i njegovo " samo ovdje gatreba ga posebno predstavljat " , kao eto svi trebaju znat ko je on.Phobius wrote:onaj ko ne zna ko je david guetta i sta je elektronska muzika uopste, ne treba da SERE po ovom topicu i daje komentare.
.
al oukej ,
Vrijedno je otici, vidjeti, poslušati.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ne znam sto svaka tema mora preci u raspravu tj objasnjivanje pojedincima ko je ko, a jos mi manje nije jasno zasto ti koji nemaju pojma ko je ko i nemaju sta rec o datoj temi se uopste javljaju na nju.
Enivej cula sam i ja...al na stranici nema nista oficijelnoj.
Al ako bude...ide se obavezno

Enivej cula sam i ja...al na stranici nema nista oficijelnoj.
Al ako bude...ide se obavezno
- Comrad
Zar je tesko odvojiti 5 min. i pogledati ko je covjek (iako je jedan od najpoznatiji DJ-eva danasnjice
).
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Guetta
Njegov kanal na Youtube.com
Fuck you, he's famous.

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Guetta
Njegov kanal na Youtube.com
Fuck you, he's famous.