da je moglo biti bolje moglo je, da se nesto pretjerano Dvid G. zadao nije, mogao je malo vise ono za raju, al sabo toga ima kod tovih ''profesionalaca'' ali treba iskren biti nije bilo lose, bilo je dobro i ko se zna zabaviti i sebi i svojoj raji napravit stimung njemu je bilo odlicno...frfi. wrote:nidje veze(to za bruku i pare).. ja bas na sva usta pricam ako mi je bilo lose a dala sam iz svog dzepa...![]()
meni je bilo super..postpisujem izjavu koju sam procitala u nekom postu prije, bila je tipa:" ko vam je kriv sto ne znate napraviti sebi atmosferu bilo mi je odlicno i uz par zamjerki koje imam"
David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Moderator: _BataZiv_0809
-
GOLFER
#126 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
- frfi.
#127 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
upravo to, moglo je biti bolje-ali meni je svejedno bilo odlicno
a kao sto rekoh nekad, hejteri neka hejtaju
a kao sto rekoh nekad, hejteri neka hejtaju
-
Vernes_AMG
#128 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
frfi. wrote:nidje veze(to za bruku i pare).. ja bas na sva usta pricam ako mi je bilo lose a dala sam iz svog dzepa...![]()
meni je bilo super..postpisujem izjavu koju sam procitala u nekom postu prije, bila je tipa:" ko vam je kriv sto ne znate napraviti sebi atmosferu bilo mi je odlicno i uz par zamjerki koje imam"
Ovo je najbitnije , ko sebi ne zna ugoditi njemu niko pomoci ne moze , nego et , pricamo malo , dzaba , ja ga ne volim , ne vrijedi tih para koje trazi i to je to , hvala
- frfi.
#129 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
ma meni je bezveze to sto ljude ovdje sve nervira, tebi se ne svidja-meni se svidja i zavrsena prica...
a ne "hajmo sada pljuvati po svemu sto se meni ne svidja i po ljudima kojima se to svidja"
ja volim imeldu may pa imam dragog koji je ne moze smisliti, a meni je preprepredobra... stvar ukusa i zdravo.
ko ce se nategnuti i dati pare neka i da, njegove su, ili "babine mu"
sta je to koga briga... 
ja volim imeldu may pa imam dragog koji je ne moze smisliti, a meni je preprepredobra... stvar ukusa i zdravo.
ko ce se nategnuti i dati pare neka i da, njegove su, ili "babine mu"
-
adnan_hz
#130 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
ma super je bilo ba.. sere raja da nije odusevio... ko vam je kriv kad ne znate pjesme a dosli na parti.. pustio dvije komercijale to svi skacu luce pustio mixove manje poznatije stvari i odmah im ne valja..ko je znao pjesme bilo mu je super i atmosfera mu je bila vrhunska...
nasoj raji samo da je turbo folka d amogu uzivati i dodju na guettu znaju dvije pjesme.. sta hocete d avam na stolu zaplese guetta da se skine...
nasoj raji samo da je turbo folka d amogu uzivati i dodju na guettu znaju dvije pjesme.. sta hocete d avam na stolu zaplese guetta da se skine...
-
Vernes_AMG
#131 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
frfi. wrote:ma meni je bezveze to sto ljude ovdje sve nervira, tebi se ne svidja-meni se svidja i zavrsena prica...a ne "hajmo sada pljuvati po svemu sto se meni ne svidja i po ljudima kojima se to svidja"
ko ce se nategnuti i dati pare neka i da, njegove su, ili "babine mu"sta je to koga briga...
Ja sam samo protiv toga da te zvijzde toliko uzimaju love a ne vrijede toliko dok neki DJ-evi za mnogo manje love prave duplo bolju atmosferu. Vec sam rekao , dabogda nama svake subote dolazio neko poznat
- astala_vistala
#132 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Nemogu nikako suplje,fol nije ispunio ocekivanja
sad je trebo citave alume pustat ? uz jedno 5 njegovih hitova ostalo je sve bila cista hausica sto je i normalno za party i jos bolje odlicno je bilo druga je stvar sto je ogroman broj raje doso samo zbog njegovih hitova koje znaju pjevat 
- frfi.
#133 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
vjeruj mi da sam duuuuugoooo razmisljala prije nego sam odlucila dati pare...puno je brate kad se nema, puno jeVernes_AMG wrote:frfi. wrote:ma meni je bezveze to sto ljude ovdje sve nervira, tebi se ne svidja-meni se svidja i zavrsena prica...a ne "hajmo sada pljuvati po svemu sto se meni ne svidja i po ljudima kojima se to svidja"
ko ce se nategnuti i dati pare neka i da, njegove su, ili "babine mu"sta je to koga briga...
Ja sam samo protiv toga da te zvijzde toliko uzimaju love a ne vrijede toliko dok neki DJ-evi za mnogo manje love prave duplo bolju atmosferu. Vec sam rekao , dabogda nama svake subote dolazio neko poznat
ja ti najvise volim one partije gdje su razni filip morisi i tuborzi i marlboro-zi sponzori, pa se za dzabaluka posteno iskacem
- DanteX
#134 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Nisam neki fan Guette, volim neke njegove pjesme, ali ne sada da odem na party. Meni jedna stvar nije jasna (znam da pljujemo po svemu živom), ako je to sve tako jednostavno, puštati muziku sa miksete i sl. zašto onda to drugi ne probaju umjesto da glume pametnjakoviće 
-
GOLFER
#135 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Upravo to, istina je da je ondje bilo dosta raje koja ne zna sebi napraviti stimung i ne zna se ponasat na partiju i sad im Guetta krivadnan_hz wrote:ma super je bilo ba.. sere raja da nije odusevio... ko vam je kriv kad ne znate pjesme a dosli na parti.. pustio dvije komercijale to svi skacu luce pustio mixove manje poznatije stvari i odmah im ne valja..ko je znao pjesme bilo mu je super i atmosfera mu je bila vrhunska...
Raja koja ide po partijima je uzivala i zadavala se 5-6 sati bez prestanka i nesto ne cujem da se zale...
- Vitezanin
#136 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Ma super je što ovi jaki ljudi dolaze u SA, voljeli ih ili ne voljeli, vazda nas svi zaobilaze.
Što se tiče Guette, njegova muzika je super za klubove, ali zna se šta je party elektronske muzike- dođi ispleši se, ne gledaj nikoga, nitko te ne gleda i ćao!
Nikakve šminkice itd itd, mislim, iz mog kuta gledanja.
90% ljudi koji su bili na Guetti ne slušaju elektronsku muziku- my opinion. Njima je bilo uglavnom super sve do onog trenutka dok Guetta nije počeo puštati tj dok nije počeo mixati house s malo bacanja na progressive. Tu ljudi dođu i kontaju "Eh super, znam sve pjesme od Guette", ali radi se o tome da je to party i lik uglavnom mixa. I tako svaki DJ čini mi se radi što je sasvim ok ako nisi komercijalan, ali ako si komercijala u mjeri u kojoj je GUetta , logično je da se to ljudima koji dođu neće pretjerano svidjeti je oni znaju njegove pjesme s TV-a i veze nemaju šta je mixanje.
Osobno ne gotivim Guettu pretjerano jer volim tvrđi zvuk, a i razočarao sam se prilično u ZG kad je bio.
Ali samo naprijed, neka ljudi slušaju šta hoće i neka se zabavljaju, ali mi se stvarno ne sviđa to kad meni netko počne govoriti " Ooo počeo sam i ja slušati elektroniku, znam sve pjesme od Guette". Ili npr kad netko kaže "Idem na techno party". A zapravo ide na Guettu.
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
Što se tiče Guette, njegova muzika je super za klubove, ali zna se šta je party elektronske muzike- dođi ispleši se, ne gledaj nikoga, nitko te ne gleda i ćao!
90% ljudi koji su bili na Guetti ne slušaju elektronsku muziku- my opinion. Njima je bilo uglavnom super sve do onog trenutka dok Guetta nije počeo puštati tj dok nije počeo mixati house s malo bacanja na progressive. Tu ljudi dođu i kontaju "Eh super, znam sve pjesme od Guette", ali radi se o tome da je to party i lik uglavnom mixa. I tako svaki DJ čini mi se radi što je sasvim ok ako nisi komercijalan, ali ako si komercijala u mjeri u kojoj je GUetta , logično je da se to ljudima koji dođu neće pretjerano svidjeti je oni znaju njegove pjesme s TV-a i veze nemaju šta je mixanje.
Osobno ne gotivim Guettu pretjerano jer volim tvrđi zvuk, a i razočarao sam se prilično u ZG kad je bio.
Ali samo naprijed, neka ljudi slušaju šta hoće i neka se zabavljaju, ali mi se stvarno ne sviđa to kad meni netko počne govoriti " Ooo počeo sam i ja slušati elektroniku, znam sve pjesme od Guette". Ili npr kad netko kaže "Idem na techno party". A zapravo ide na Guettu.
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
- Vitezanin
#137 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
PS
Kapacitet Zetre je nekih 16.000 ljudi na koncertima, dakako , ako je puna je li???
Koliko je ljudi bilo na Guetti? Zanima me čisto informativno.
Kapacitet Zetre je nekih 16.000 ljudi na koncertima, dakako , ako je puna je li???
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#138 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Upravo...Vitezanin wrote:Ma super je što ovi jaki ljudi dolaze u SA, voljeli ih ili ne voljeli, vazda nas svi zaobilaze.
Što se tiče Guette, njegova muzika je super za klubove, ali zna se šta je party elektronske muzike- dođi ispleši se, ne gledaj nikoga, nitko te ne gleda i ćao!Nikakve šminkice itd itd, mislim, iz mog kuta gledanja.
![]()
![]()
![]()
90% ljudi koji su bili na Guetti ne slušaju elektronsku muziku- my opinion. Njima je bilo uglavnom super sve do onog trenutka dok Guetta nije počeo puštati tj dok nije počeo mixati house s malo bacanja na progressive. Tu ljudi dođu i kontaju "Eh super, znam sve pjesme od Guette", ali radi se o tome da je to party i lik uglavnom mixa. I tako svaki DJ čini mi se radi što je sasvim ok ako nisi komercijalan, ali ako si komercijala u mjeri u kojoj je GUetta , logično je da se to ljudima koji dođu neće pretjerano svidjeti je oni znaju njegove pjesme s TV-a i veze nemaju šta je mixanje.![]()
![]()
![]()
Ali samo naprijed, neka ljudi slušaju šta hoće i neka se zabavljaju, ali mi se stvarno ne sviđa to kad meni netko počne govoriti " Ooo počeo sam i ja slušati elektroniku, znam sve pjesme od Guette". Ili npr kad netko kaže "Idem na techno party". A zapravo ide na Guettu.![]()
![]()
![]()
![]()
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
A prije ovog Guettinog partija sam cuo par izjava koje su mi sve rekle o ljudima koji ce tu biti
"jel ides na koncert Gette"
"hoce li gostovati ona Kelly R."
Nisam bio, nisam imao ni namjeru ici...
Shto se elektronske muzike tice Guetta je cisti shund
Buraz mi rece da je doticni posao posao odradio katastrofalno...
Dovedite nam Tocadisco ili Sander Van Dorn-a pa da umrem
- j-lox
#139 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Vitezanin wrote:Ma super je što ovi jaki ljudi dolaze u SA, voljeli ih ili ne voljeli, vazda nas svi zaobilaze.
Što se tiče Guette, njegova muzika je super za klubove, ali zna se šta je party elektronske muzike- dođi ispleši se, ne gledaj nikoga, nitko te ne gleda i ćao!Nikakve šminkice itd itd, mislim, iz mog kuta gledanja.
![]()
![]()
![]()
90% ljudi koji su bili na Guetti ne slušaju elektronsku muziku- my opinion. Njima je bilo uglavnom super sve do onog trenutka dok Guetta nije počeo puštati tj dok nije počeo mixati house s malo bacanja na progressive. Tu ljudi dođu i kontaju "Eh super, znam sve pjesme od Guette", ali radi se o tome da je to party i lik uglavnom mixa. I tako svaki DJ čini mi se radi što je sasvim ok ako nisi komercijalan, ali ako si komercijala u mjeri u kojoj je GUetta , logično je da se to ljudima koji dođu neće pretjerano svidjeti je oni znaju njegove pjesme s TV-a i veze nemaju šta je mixanje.![]()
![]()
![]()
Ali samo naprijed, neka ljudi slušaju šta hoće i neka se zabavljaju, ali mi se stvarno ne sviđa to kad meni netko počne govoriti " Ooo počeo sam i ja slušati elektroniku, znam sve pjesme od Guette". Ili npr kad netko kaže "Idem na techno party". A zapravo ide na Guettu.![]()
![]()
![]()
![]()
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
Potpisujem
I ne razumijem raju koja je isla da bukvalno pjeva sve njegove hitove i koja misli da on striktno mora pustati samo svoje pjesmice.Stvarno nidje veze, oni su fakat ocekivali neki koncert, a ne party.Cini mi se da je vecini ljudi koji su bili na ovoj zabavi prvi put da posjecuju tako nesto.Sasvim je normalno da ce ti ovo biti najbolji party u zivotu jer ti je i jedini.
Vratite nam techno
- astala_vistala
#140 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Znam kad je Halid pravio koncerte bude bas puno,i govore bilo je 20 000 ljudi,e posto sinoc su lijeva i desna strana za vipovceVitezanin wrote:PS
- Vitezanin
#141 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Da, i ljudi su po netu pisali , dakle ti koji su bili na Guetti, šta znači to warm up DJF&N wrote:Upravo...Vitezanin wrote:Ma super je što ovi jaki ljudi dolaze u SA, voljeli ih ili ne voljeli, vazda nas svi zaobilaze.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
A prije ovog Guettinog partija sam cuo par izjava koje su mi sve rekle o ljudima koji ce tu biti
"jel ides na koncert Gette"
"hoce li gostovati ona Kelly R."
Nisam bio, nisam imao ni namjeru ici...
Shto se elektronske muzike tice Guetta je cisti shund![]()
Buraz mi rece da je doticni posao posao odradio katastrofalno...
Dovedite nam Tocadisco ili Sander Van Dorn-a pa da umrem
- Vitezanin
#142 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
OGROMNA većina ljudi koji su bili na Guetti ne znaju šta je to party elektronske muzike. To je to.j-lox wrote:Vitezanin wrote:Ma super je što ovi jaki ljudi dolaze u SA, voljeli ih ili ne voljeli, vazda nas svi zaobilaze.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Techno??? Guetta???
WTF.
To je problem.
Potpisujem![]()
I ne razumijem raju koja je isla da bukvalno pjeva sve njegove hitove i koja misli da on striktno mora pustati samo svoje pjesmice.Stvarno nidje veze, oni su fakat ocekivali neki koncert, a ne party.Cini mi se da je vecini ljudi koji su bili na ovoj zabavi prvi put da posjecuju tako nesto.Sasvim je normalno da ce ti ovo biti najbolji party u zivotu jer ti je i jedini.
Vratite nam technoi volio bi opet da cujem Varelu, znam sve njegove pjesme
Btw, Techno rules.
- frfi.
#143 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
btw, ja mislim da nikad nisam ranije otisla na party, bila sam tamo prije 12 i smooorili su me warm upovi... bilo je dobrih dijelova, bilo je dobrih prelaza al nista specijalno....
mozda je to bilo i do mene, jer sam bila nervozna-provela u glupom zenskom weceu dobrih pola sata jer su debili glupi iz organizacije ostavili samo 3 da rade na 65462354356 zena

ali kako sam se ismijala kad je geta poceo da pjeva, cirkus
ako ima neko klip neka obavezno postavii 
mozda je to bilo i do mene, jer sam bila nervozna-provela u glupom zenskom weceu dobrih pola sata jer su debili glupi iz organizacije ostavili samo 3 da rade na 65462354356 zena
ali kako sam se ismijala kad je geta poceo da pjeva, cirkus
Last edited by frfi. on 19/12/2010 17:55, edited 1 time in total.
-
The Silent Man
#144 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Po reakcijama se vidi da nismo naviknuti na ove stvari , Guetta nije koncert da ti dignes ruke u vis i pjevas stihove,hoces to - idi na Joksimovica . Nije ni klasicni techo party kad "drobi" 3 sata , nesto izmedju ,jer lik je prvenstveno producent...
Sto se mene tiče bilo je odlično , radio sam ono sto se inace radi na techno party-u : odes i pleses od-do ,usput zeza sa rajom i to je to ... moglo se primjetit dosta raje koje se nije snaslo al stas ... valjda ce do sljedeci put "naucit"
Onaj tekst na sa-x je odron pravi ... prvo znalo se unaprijed da ce Guetta izaci tek poslije jedan , shodno tome trebalo je doci u 12 , drugo sta ima veze visina karte sa njim, on će dobit ugovorenu cifru i svirat bilo pred 3 covjeka ili 30.000 ,(btw.pogledajte koliko su kostale ulaznice za Guettu u okruzenju i koliki je tamo "porez na budale" - pa po tome gledano mi smo zemlja sa daleko najmanje "budala" , na zalost) i nije autor teksta prvi koji negoduje "nedostatku njegovih pjesama i vokala" , ocito je da autor ne slusa tu vrstu muzike, ne slusam ni ja prvenstveno , al et drugacije mi je to nekako sjelo ...
Sto se mene tiče bilo je odlično , radio sam ono sto se inace radi na techno party-u : odes i pleses od-do ,usput zeza sa rajom i to je to ... moglo se primjetit dosta raje koje se nije snaslo al stas ... valjda ce do sljedeci put "naucit"
Onaj tekst na sa-x je odron pravi ... prvo znalo se unaprijed da ce Guetta izaci tek poslije jedan , shodno tome trebalo je doci u 12 , drugo sta ima veze visina karte sa njim, on će dobit ugovorenu cifru i svirat bilo pred 3 covjeka ili 30.000 ,(btw.pogledajte koliko su kostale ulaznice za Guettu u okruzenju i koliki je tamo "porez na budale" - pa po tome gledano mi smo zemlja sa daleko najmanje "budala" , na zalost) i nije autor teksta prvi koji negoduje "nedostatku njegovih pjesama i vokala" , ocito je da autor ne slusa tu vrstu muzike, ne slusam ni ja prvenstveno , al et drugacije mi je to nekako sjelo ...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#145 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
pojma nemamVitezanin wrote:PS
ali prije njegovog izlaska možda 7 000
a poslije je baš punije bilo... možda 12000
- statix
#146 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Kad sam vidio da se u horu pjevalo, sve mi je bilo jasno...

-
Vernes_AMG
#147 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
statix wrote:Kad sam vidio da se u horu pjevalo, sve mi je bilo jasno...![]()
Suti ba , sta ti znas , pustio lik Like a G6 na "party-u"
Gledam snimak , to kosulje , ruke gore i opa , opleti
- chuchumbamayumbe
#148 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Eee đeco, kada se sjetim Vase Miskina i Future...

- statix
#149 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
na tri flora...cak i drum'n bass flor je bio...chuchumbamayumbe wrote:Eee đeco, kada se sjetim Vase Miskina i Future...
- Comrad
#150 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.
Otkad to?The Silent Man wrote:Po reakcijama se vidi da nismo naviknuti na ove stvari , Guetta nije koncert da ti dignes ruke u vis i pjevas stihove,hoces to - idi na Joksimovica . Nije ni klasicni techo party kad "drobi" 3 sata , nesto izmedju ,jer lik je prvenstveno producent...
Imas jos milion ovakvih snimaka sa njegovih koncerata. Izgleda da niko nije navikao na Guettu.