DAVID COPPERFIELD U SA
-
No_Comment
Shteta shto nisu vishe zajedno...a bash su bili zanimljiv par,on madjionicar iluzionista ona manekenka...on Jevrej ona Nijemica...Qler wrote:dobra hanumicapape wrote:A, .... dolazi li sa hanumicom?
Mislim, ... da nam i ona kakvu charlamicu pokaze.
![]()
![]()
nesto bi joj medju....mislima:D:D
-
kub lajkan
#29 Re: DAVID COPPERFIELD U SA
Jel' to dolazi na obuku? Da pokupi neke folove koji se na nama primjenjuju?flora.sa wrote:Sinoć na BHT, gledam intrevju sa D.Copperfieldom, koji
Kako ufurati hiljade ljudi istovremeno da sa 300 maraka mjesecno vjeruju kako im je super. Ma mozda za njega i nije problem. Ali problem je kako produziti da taj politicko-iluzionisticki orgazam trajeee i trajeeeeeeeeee... godiiinaaaaamaaaaaaaaa...
- Edin H.
Ko kaze da nije nestao ?mIRCerka wrote:hoces da akzes da kip nije nestao? hoces da kazes da je ono bila sarena laza?boogy wrote:Nemojte me pogresno shvatiti, nemam nista protiv njega, a ni protiv fanova.
Moje osobno misljenje i stav je da su to sve dobro isplaniran show program.
Nestajanje kipa slobode?
cccc
Ma dajte to su stvari za ono "vodi vas teta iz vrtića da vidite veelikoog čarobnjaka"
David je ok. ali za malu djecu
MAMAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
David C. je inace poznat kao najveci zivuci iluzionista....
enough said
odo pricat s mackama
Pa frajer prolazi kroz Kineski Zid! Onako!
-
iznogud
#31 Re: DAVID COPPERFIELD U SA
čitao sam da će biti primljen kao vanredni član predsjedništva, da bi unaprijedio metode i taktike kojima se ovi služe a sve u cilju boljeg zamlaćivanja naroda. naravno, i koperfild očekuje da podjeli znanje i stekne nova iskustva sa najboljima medju najboljim iluzionistima svijeta.flora.sa wrote:Sinoć na BHT, gledam intrevju sa D.Copperfieldom, koji je by the way potvrdio da početkom oktobra mjeseca dolazi u Sarajevo.
Eto još jedna, lijepa vijest...
I za ovo se pobrinuo, ako sam dobro razumjela, Art Company, hvala im velika.
Zaista lijepo, zar ne?
- flora.sa
Karte se valjda imaju već kupiti, ali ne znam gdje...praznina wrote:flora.sa wrote:1.oktobar...u 16:00, i u 21:00--karte 20, 30, 40, 60, i 80 KM...
Kada se karte puštaju u prodaju?
Najvjerovatnije neke turističke agencije, kao i inače...
- flora.sa
evo sa početne strane sa-x:
Objašnjava da prodaja ulaznica za oba nastupa počinje u ponedjeljak, 22. avgusta, te da će trajati do 1. oktobra.
"Svi zainteresovani za šou Davida Copperfielda karte mogu kupiti u Sarajevu u Poslovnom centru UNITC, 'Centrotransu', knjižari 'Buybook', kafeu 'Karabit', galeriji 'Miljenko Smoje', pabu 'Korner', te na štandovima u ulicama Ferhadija, Titova i plato 'Skenderija'. Prodajna mjesta za Mostar su u knjižari 'Buybook', 'Autoprevozu Mostar', 'Almira Travelu', kafe-baru 'Mojo' i klubu 'Iguana'", objasnio je Čelebičić.
Prodajna mjesta u Banjoj Luci su multipleks "Kozara" i agencija "Kompas", dok se u Tuzli karte mogu nabaviti u Kino-Artu i Trans turist agenciji.
"Karte se mogu kupiti i u Zenici u Poslovnici 'Centrotransa' i kafeu 'Avanti'. U Travniku se ulaznice prodaju u 'Sam Tursu', u Bihaću u 'Miks komercu' - autobuska stanica, zatim u Tešnju i Kiseljaku u Poslovnici 'Centrotransa' na autobuskoj stanici", istakao je Čelebičić.
"E-lab" i "Rock and More" nastavljaju s prodajom ulaznica putem telefona ili elektronskom poštom.
"Svi zainteresirani mogu putem dežurnog telefona 061/430-435 ili emejla mogu kupiti više od četiri ulaznice koje će na kućnu adresu biti dostavljene u roku od 48 sati. Kupovina putem telefona ili elektronske pošte trajat će do 29. septembra. Spremljeni su i porodični paketi koji su obezbijeđeni samo za poslijepodnevni nastup Davida Copperfield. Četiri ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 132 i 100 KM. Broj ulaznica za porodične pakete je ograničen na 2.000", objasnio je Čelebičić
Objašnjava da prodaja ulaznica za oba nastupa počinje u ponedjeljak, 22. avgusta, te da će trajati do 1. oktobra.
"Svi zainteresovani za šou Davida Copperfielda karte mogu kupiti u Sarajevu u Poslovnom centru UNITC, 'Centrotransu', knjižari 'Buybook', kafeu 'Karabit', galeriji 'Miljenko Smoje', pabu 'Korner', te na štandovima u ulicama Ferhadija, Titova i plato 'Skenderija'. Prodajna mjesta za Mostar su u knjižari 'Buybook', 'Autoprevozu Mostar', 'Almira Travelu', kafe-baru 'Mojo' i klubu 'Iguana'", objasnio je Čelebičić.
Prodajna mjesta u Banjoj Luci su multipleks "Kozara" i agencija "Kompas", dok se u Tuzli karte mogu nabaviti u Kino-Artu i Trans turist agenciji.
"Karte se mogu kupiti i u Zenici u Poslovnici 'Centrotransa' i kafeu 'Avanti'. U Travniku se ulaznice prodaju u 'Sam Tursu', u Bihaću u 'Miks komercu' - autobuska stanica, zatim u Tešnju i Kiseljaku u Poslovnici 'Centrotransa' na autobuskoj stanici", istakao je Čelebičić.
"E-lab" i "Rock and More" nastavljaju s prodajom ulaznica putem telefona ili elektronskom poštom.
"Svi zainteresirani mogu putem dežurnog telefona 061/430-435 ili emejla mogu kupiti više od četiri ulaznice koje će na kućnu adresu biti dostavljene u roku od 48 sati. Kupovina putem telefona ili elektronske pošte trajat će do 29. septembra. Spremljeni su i porodični paketi koji su obezbijeđeni samo za poslijepodnevni nastup Davida Copperfield. Četiri ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 132 i 100 KM. Broj ulaznica za porodične pakete je ograničen na 2.000", objasnio je Čelebičić