Šta je problem? Prvo, kažemo ovim prdonjama i svijetu, evo, mi nećemo više da nam vladaju naši. Sistem je karina. Evo neka se narod izjasni da li želi da ih predstavljaju njihovi ili žele NEŠTO drugo.žulijan asanž wrote:to se i očekuje od stranaca. zato ih, kad ih već pustiš u svoju avliju, moraš dobro paziti i zauzdati. kad primiš majstora u stan, ako mu nisi za vratom cijelo vrijeme, garant će sfušerit.Nele9 wrote:Stranci su donijeli ovoj zemlji gram dobra i tonu zla.
Snishodljivi ljudi željni da budu robovi mogu svršavati na pomisao da im vlada John, Wolfgang, ili neko drugi, a ne Bosanac.
Od mene, neka tvojom kućom vlada ko hoće (punac, žena, John), moju kuću i Bosnu ostavi na miru.
Meni i sterilnog Valentina pun k.rac
s druge strane, mi smo sociološki, kulturološki i politički retardiran narod, tako da nam druge nema. bolje da nam stranci kroje kapu i da postojimo, nego da mi sami sebe uništimo do kraja.
kako je krenulo, načeli smo se dobro...sami sebe.
shvatite jednu stvar - ključ za rješenje naše situacije leži u nama samima.
hoće li stranci vladati ili neće, o tome mi posredno ili neposredno odlučujemo. u nama je ključ. a čini mi se da je zahrđao poprilično i rijetko koju bravu taj ključ mož otključati....
Garantujem da bi i srbi i hrvati i bošnjaci u solidnom djelu pristali na nekog od tamo. Kud ćeš bolji kompromis.
Iako od tog nema ništa i iako je ovo sve zajebancija, poenta je da mi od izbora ovih kakvi se ovdje dešavaju nemamo ništa. Sve je ovo zajeb.
Naši ne da ne modu popraviti stanje, naši ne znaju, RS nije toliki belaj koliko se priča, genocidna jest, jebi joj mater, ali nije na putu. Naprotiv, šansa de se pokori nikad nije bila veća (politički pokori). Ali, to se neće desit jer seronje na ovoj strani veze nemaju ...
Dakle, ako smo već dovedeni do toga - de da sami odaberemo 10 direktora na čelo države, damo im mandat, ciljeve i odgovornost. Ne ispuniš uslove, idi u pm. Itd ...