Piso ne piso, i meni je ovo cudnodanas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopcaanais_nin wrote:ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas
prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene fala bogu to sve odvojeno -- kada vamo baska, a WC anamo
daska na solji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SherlockHolmes
- danas
sta ti je sad cudno bolan? ovo sto ja kazem ili ove sto rucaju sa WC soljeSherlockHolmes wrote:Piso ne piso, i meni je ovo cudnodanas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopcaanais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cestoSherlockHolmes wrote:Lace wrote:hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-aanais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
![]()
...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u
ma zapisavate sve...i poklopac i okolinu...da nemate nekog da za vama cisti..gadili bi se sami sebi
- anais_nin
nista jestdanas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
je se i oklagija brcka sa tobom?anais_nin wrote:nista jestdanas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene fala bogu to sve odvojeno -- kada vamo baska, a WC anamo![]()
a kupka se svakako pravi tek nakon VELIKOG ciscenja
![]()
ko bi inace u takvu kadu legao
![]()
e onda ta boca, pardon, casa vina, dodje ko zasluzeni bonus
![]()
-
SherlockHolmes
Ovo za konzumacijedanas wrote:sta ti je sad cudno bolan? ovo sto ja kazem ili ove sto rucaju sa WC soljeSherlockHolmes wrote:Piso ne piso, i meni je ovo cudnodanas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
jedno je kada sestro draga -- a drugo je WC solja kao sto...anais_nin wrote:nista jestdanas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
water
ja mislio ti volis bunueladanas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopcaanais_nin wrote:ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeAbu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacijaZato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio
![]()
ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
sminkam se i pijem kafu za stolom -- ne na WC soljiA wrote:Sta zna nana sta je viskidanas wrote:dzaba vam, u mene je nana fino govorila -- ne valja insanu jest i pit tamo dje i sultan ide pjeske![]()
![]()
![]()
Nikad ne pijes kafu ujutro dok se sminkas?
- anais_nin
kao sto rekoh, ocigledno je vecini vas ciscenje ovog dijela nepoznanica....SherlockHolmes wrote:Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cestoLace wrote:hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-aanais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
![]()
...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u
- pitt
A wrote:Sta zna nana sta je viskidanas wrote:dzaba vam, u mene je nana fino govorila -- ne valja insanu jest i pit tamo dje i sultan ide pjeske![]()
![]()
![]()
Nikad ne pijes kafu ujutro dok se sminkas?
A ti nikad ne pijes viski dok se sminkas ujutro?
water, citaj PP
- danas
pa jedno je gledat i ibretit sewater wrote:ja mislio ti volis bunueladanas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopcaanais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebeali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
SherlockHolmes
Jes, pa i milje zapisan, kazu ove sto ciste. Nego, najhigijenicnije i najlakse za zapamtit:A wrote:Zato sam fino 1 - vaspitala muzjaka 2 - spomenuh ti fino da stavim vezeni miljeic ispod case 3 - u casi je alkohol, znaci - dezinfekcijadanas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
1. Pisas kako hoces
2. Trehnes malo tog whiskeya za sobom, i
3. Rijesen problem, i WC cist i bubrezi na broju
- anais_nin
pa valja bocu negdje spustitidanas wrote:jedno je kada sestro draga -- a drugo je WC solja kao sto...anais_nin wrote:nista jestdanas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. @pitt, jesi to pozelio oklagiju?
-
SherlockHolmes
Ja spavo na terasi, jos mi zmarci krenuA wrote:Ama, mislim - u kupatilu ne pijes kafu? Ono spustis na ormaric sa sminkom, pa polako... Bona, pa sta radis u tom kupatilu, kad ti se toliko gadidanas wrote:sminkam se i pijem kafu za stolom -- ne na WC soljiA wrote: Sta zna nana sta je viski![]()
Nikad ne pijes kafu ujutro dok se sminkas?![]()
Jeste li vi nekad zapali u neki od ovih modernih hotela, gdje nema zida izmedju kupatila i spavaceg dijela? Sta bi tu? Pila kafu u hodniku
- danas
kupatilo je kupatiloA wrote:Ama, mislim - u kupatilu ne pijes kafu? Ono spustis na ormaric sa sminkom, pa polako... Bona, pa sta radis u tom kupatilu, kad ti se toliko gadidanas wrote:sminkam se i pijem kafu za stolom -- ne na WC soljiA wrote: Sta zna nana sta je viski![]()
Nikad ne pijes kafu ujutro dok se sminkas?![]()
Jeste li vi nekad zapali u neki od ovih modernih hotela, gdje nema zida izmedju kupatila i spavaceg dijela? Sta bi tu? Pila kafu u hodniku
mislim, ko ce ic u cenifu iza kuce da se sminka
-
rashid
#120 Re: daska na solji
Neces vjerovat ... ija se cudimdanas wrote:nije valjda da nisi cojka naucila da piski sjedeciA wrote:Ma to smeta samo onim sto piske sjedeciphoto wrote:zasto je zenama toliko bitno da daska na wc solji bude spustena? ne kontam sto je to toliko bitno.![]()
![]()
- tech10
Imas pravo, jarane moj. Da znas samo kako ga je tuzno vidjeti u papiru. Izgleda mizernije od onog Engleskog Pacijenta u zavojima.water wrote:e kod tebe je jarane rezim: vidis kod mene bi to bila crta preko koje se ne meretech10 wrote:...i ne samo sto nas maltretiraju sa daskom nego nam ga ne daju ni otresati. Kazu: Brisi ga papirom. Bem ti zivot.