daska na solji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

danas wrote:
anais_nin wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija :D Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio :lol: :D
ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D
zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D

kod mene fala bogu to sve odvojeno -- kada vamo baska, a WC anamo :D
Piso ne piso, i meni je ovo cudno :?
danas

Post by danas »

SherlockHolmes wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D
zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D

sta ti je sad cudno bolan? ovo sto ja kazem ili ove sto rucaju sa WC solje :D :D :D
Lace

Post by Lace »

SherlockHolmes wrote:
Lace wrote:
anais_nin wrote: ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D
hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-a :D ...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u :D
Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cesto :D[/quote

ma zapisavate sve...i poklopac i okolinu...da nemate nekog da za vama cisti..gadili bi se sami sebi :-? :D i hajd kad odlucite da ne zapisavate daske (znaci podignete( i time dvoje zenke postedite brisanja daske...onda im date zadatak da je spustaju za vama :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D

nista jest :lol: :D a kupka se svakako pravi tek nakon VELIKOG ciscenja :lol: :D ko bi inace u takvu kadu legao :lol: :D e onda ta boca, pardon, casa vina, dodje ko zasluzeni bonus :lol: :D
danas

Post by danas »

dzaba vam, u mene je nana fino govorila -- ne valja insanu jest i pit tamo dje i sultan ide pjeske :D :D :D
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:
danas wrote: zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D

nista jest :lol: :D a kupka se svakako pravi tek nakon VELIKOG ciscenja :lol: :D ko bi inace u takvu kadu legao :lol: :D e onda ta boca, pardon, casa vina, dodje ko zasluzeni bonus :lol: :D
je se i oklagija brcka sa tobom? :D:D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

danas wrote:
SherlockHolmes wrote:

sta ti je sad cudno bolan? ovo sto ja kazem ili ove sto rucaju sa WC solje :D :D :D
Ovo za konzumacije :shock: Sad mi se i pisat tamo nekako gadi :?
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:

jedno je kada sestro draga -- a drugo je WC solja kao sto... :D :-) :-) :-)
water

Post by water »

danas wrote:
anais_nin wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Kad mi sve ove naredbe i naputci naumpadnu pred haloodlazak, lijepo mi se i ne mili... Ko bi reko da je operacija pisanja fakat operacija :D Zato je glupost zenama i pokusat ugodit, pisaj brale kako si naucio :lol: :D
ja bih vama buntovnicima dala samo jedno mjesec dana da morate cistiti WC iza sebe :D ali mislim bas ocistiti, i poklopac, i rub solje, i ono OKOLO :lol: :D gadilo bi vam se iza sebe samih, a ne nama iza vas :D prema tome ako mi mozemo toliko, mozete i vi makar poklopac spustiti kad zavrsite, to je veoma mala gesta u poredjenju :lol: :D

ja mislio ti volis bunuela :lol: :lol:
danas

Post by danas »

A wrote:
danas wrote:dzaba vam, u mene je nana fino govorila -- ne valja insanu jest i pit tamo dje i sultan ide pjeske :D :D :D
Sta zna nana sta je viski 8-)
Nikad ne pijes kafu ujutro dok se sminkas? :shock:
sminkam se i pijem kafu za stolom -- ne na WC solji :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

SherlockHolmes wrote:
Lace wrote:
hajd fakat..sve zene...koje imaju partnere i dva wc-a :D ...neka se strpe par dana ...dok im muzjacima ne bude gadno i zapisano u njihovom wc-u :D
Kakve veze ima poklopac? Ne pisamo po njemu, bar ne cesto :D
kao sto rekoh, ocigledno je vecini vas ciscenje ovog dijela nepoznanica.... :D da znate kako je gadno ne bi se cudili nikakvom ponasanju poslije istog ciscenja :D
pitt

Post by pitt »

A wrote:
danas wrote:dzaba vam, u mene je nana fino govorila -- ne valja insanu jest i pit tamo dje i sultan ide pjeske :D :D :D
Sta zna nana sta je viski 8-)

A ti nikad ne pijes viski dok se sminkas ujutro? :shock: :D

water, citaj PP :x
danas

Post by danas »

water wrote:
danas wrote:

ja mislio ti volis bunuela :lol: :lol:
pa jedno je gledat i ibretit se :D a drugo je :D sam upraznjavat :lol: :lol:
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

A wrote:
danas wrote:zato mi i nije jasno da iko moze ista jest i pit sa WC poklopca :shock: :D :D :D
Zato sam fino 1 - vaspitala muzjaka 2 - spomenuh ti fino da stavim vezeni miljeic ispod case 3 - u casi je alkohol, znaci - dezinfekcija :oops:
Jes, pa i milje zapisan, kazu ove sto ciste. Nego, najhigijenicnije i najlakse za zapamtit:

1. Pisas kako hoces
2. Trehnes malo tog whiskeya za sobom, i
3. Rijesen problem, i WC cist i bubrezi na broju
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:

jedno je kada sestro draga -- a drugo je WC solja kao sto... :D :-) :-) :-)
pa valja bocu negdje spustiti :lol: :D mada je uglavnom u ruci :lol:

P.S. @pitt, jesi to pozelio oklagiju? :lol:
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

A wrote:
danas wrote:
A wrote: Sta zna nana sta je viski 8-)
Ama, mislim - u kupatilu ne pijes kafu? Ono spustis na ormaric sa sminkom, pa polako... Bona, pa sta radis u tom kupatilu, kad ti se toliko gadi :D

Jeste li vi nekad zapali u neki od ovih modernih hotela, gdje nema zida izmedju kupatila i spavaceg dijela? Sta bi tu? Pila kafu u hodniku 8)
Ja spavo na terasi, jos mi zmarci krenu :(
danas

Post by danas »

A wrote:
danas wrote:
A wrote: Sta zna nana sta je viski 8-)
Ama, mislim - u kupatilu ne pijes kafu? Ono spustis na ormaric sa sminkom, pa polako... Bona, pa sta radis u tom kupatilu, kad ti se toliko gadi :D

Jeste li vi nekad zapali u neki od ovih modernih hotela, gdje nema zida izmedju kupatila i spavaceg dijela? Sta bi tu? Pila kafu u hodniku 8)
kupatilo je kupatilo :D sminkam se za stocicem u spavacoj, koji drzi svu potrebnu opremu a vazda ima mjesta i za fildzan kafice pa i za laptop :D -- elem, ona sminka i maze od cega se pitt grozi meni mahom ne stoji u banji :D

mislim, ko ce ic u cenifu iza kuce da se sminka :D :D :-)
pitt

Post by pitt »

lako je tebi kad ti muz u odvojenoj spavacoj spava.....i ne krivim ga :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:lako je tebi kad ti muz u odvojenoj spavacoj spava.....i ne krivim ga :D:D
pa i to je bolje nego pod stepenicam, ko ti :D :D :D
rashid

#120 Re: daska na solji

Post by rashid »

danas wrote:
A wrote:
photo wrote:zasto je zenama toliko bitno da daska na wc solji bude spustena? ne kontam sto je to toliko bitno.
Ma to smeta samo onim sto piske sjedeci :oops:
nije valjda da nisi cojka naucila da piski sjedeci :D :D :D
Neces vjerovat ... ija se cudim :D :D :D
tech10

Post by tech10 »

water wrote:
tech10 wrote:...i ne samo sto nas maltretiraju sa daskom nego nam ga ne daju ni otresati. Kazu: Brisi ga papirom. Bem ti zivot. :D
e kod tebe je jarane rezim: vidis kod mene bi to bila crta preko koje se ne mere :lol:
Imas pravo, jarane moj. Da znas samo kako ga je tuzno vidjeti u papiru. Izgleda mizernije od onog Engleskog Pacijenta u zavojima. :D :D
pitt

Post by pitt »

Kazdm ti ja, peskir (njen narvno) zakon :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:Kazdm ti ja, peskir (njen narvno) zakon :D :D
:D ja samo zapisujem :lol: :D
tech10

Post by tech10 »

Ni store nisu lose ako su dezenirane. :-D
pitt

Post by pitt »

Pa ako je toliki dusman da neda da ga streses kako bog zapovjeda, sta drugo nego gerilska taktika :D :D :D
Post Reply