Darko Trifunovic

Locked
bbrs

Post by bbrs »

[quote="Vodenjak"][quote="pitt"]Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ma sve to nekako, ali sta ce biti kad im se Srbi budu htjeli otcijepiti? :?

8-) :D[/quote]Šta će vama biti kad se vama Srbi(a bogami i Hrvati)budu htjeli otcijepiti? :D Razmišljaš li o tome?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

bbrs wrote:
Vodenjak wrote:
pitt wrote:Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:
Ma sve to nekako, ali sta ce biti kad im se Srbi budu htjeli otcijepiti? :?

8-) :D
Šta će vama biti kad se vama Srbi(a bogami i Hrvati)budu htjeli otcijepiti? :D Razmišljaš li o tome?
O cemu ja razmisljam, do tvoje pameti doci ne moze... :roll:
tetakk

Post by tetakk »

@kgb

Na tvoju srecu i srecu tebi slicnih tih "spavace" u Bosni nema.
Reci za mene sta hoces, ali bih mogao gledati bez imalo sazaljenja vijest onako uzivo gdje se neki bombas samoubica razneo na skupu cetnickog ravnogorskog pokreta, ali nikad i nikad necu imati razumjevanje za zlocine nad nevinim ljudima( ravnogorce ne svrstavam medju ljude isto kao sto to nisu bili ni Caco, Celo... a nije trenutno ni Bil Ladnen i slicni njemu).
I nikad mi idoli nisu niti ce biti zlocinci ma kojem narodu pripadali.

Nego da ti "reknem" nesto....
odhebi u troskoku u rupu iz koje se se izvukao...smradu neonacisticki.
bbrs

Post by bbrs »

[quote="tetakk"]@kgb

Reci za mene sta hoces, ali bih mogao gledati bez imalo sazaljenja vijest onako uzivo gdje se neki bombas samoubica razneo na skupu cetnickog ravnogorskog pokreta, ali nikad i nikad necu imati razumjevanje za zlocine nad nevinim ljudima( ravnogorce ne svrstavam medju ljude isto kao sto to nisu bili ni Caco, Celo... a nije trenutno ni Bil Ladnen i slicni njemu).

odhebi u troskoku u rupu iz koje se se izvukao...smradu neonacisticki.[/quote]Ja tebe nijednom riječju nisam uvrijedio,nema potrebe za vrijeđanjem a ako neumiješ drukčije da raspravljaš ok.Tvoj problem. :D
tetakk

Post by tetakk »

bbrs wrote:
tetakk wrote:@kgb

odhebi u troskoku u rupu iz koje se se izvukao...smradu neonacisticki.
Ja tebe nijednom riječju nisam uvrijedio,nema potrebe za vrijeđanjem a ako neumiješ drukčije da raspravljaš ok.Tvoj problem. :D
Sa neonacistima nema rasprave, jer im nema lijeka...
Dovoljno je reci da ti je Darkec , Mladic i ostali idoli.
zato ohebi :oops: :D
bbrs

Post by bbrs »

[quote="tetakk"][quote="bbrs"][quote="tetakk"]@kgb

odhebi u troskoku u rupu iz koje se se izvukao...smradu neonacisticki.[/quote]Ja tebe nijednom riječju nisam uvrijedio,nema potrebe za vrijeđanjem a ako neumiješ drukčije da raspravljaš ok.Tvoj problem. :D[/quote]

Dovoljno je reci da ti je Darkec , Mladic i ostali idolu.
zato ohebi :oops: :D[/quote]Kako ću ja biti neonacist a Srbin?Za tvoju informaciju neonacisti su u drugom svjetskom ratu ubili oko milion mojih sunarodnjaka.A tvojih? :D
Last edited by bbrs on 20/01/2008 21:09, edited 1 time in total.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

bbrs wrote:
tetakk wrote:
bbrs wrote:Ja tebe nijednom riječju nisam uvrijedio,nema potrebe za vrijeđanjem a ako neumiješ drukčije da raspravljaš ok.Tvoj problem. :D
zato ohebi :oops: :D
Kako ću ja biti neonacist a Srbin?Za tvoju informaciju neonacisti su u drugom svjetskom ratu ubili oko milion mojih predaka.A tvojih? :D
Stvarno ti je vrijeme pishati pa spavati!
Hajde...
I operi zubice! :oops:
bbrs

Post by bbrs »

[quote="Vodenjak"][quote="bbrs"][quote="tetakk"][quote="bbrs"][quote="tetakk"]@kgb

odhebi u troskoku u rupu iz koje se se izvukao...smradu neonacisticki.[/quote]Ja tebe nijednom riječju nisam uvrijedio,nema potrebe za vrijeđanjem a ako neumiješ drukčije da raspravljaš ok.Tvoj problem. :D[/quote]

zato ohebi :oops: :D [/quote]Kako ću ja biti neonacist a Srbin?Za tvoju informaciju neonacisti su u drugom svjetskom ratu ubili oko milion mojih predaka.A tvojih? :D [/quote]

Hajde...
I operi zubice! :oops:[/quote]Nije problem "prijatelju",ostavljam vas same na tih 23% pa se nadopunjavajte :lol: :lol: :lol: Pozdrav i laku noć
bosanska rijec

Post by bosanska rijec »

bbrs wrote:
pitt wrote:Pa po vama su i crnogorci srbi bili pa vas ostavise na cjedilu. Prokleti teroristi :lol: :lol: :lol:
Kako ću ja biti terorista a nisam musliman? :D
pa nista neobicno svi na svijetu znaju da ste kukavice i jedino vi zbog valjda svog kukavicluka ne smijete da pogledate istinu u oci, pa skupi hrabrosti ako ikad mozes pa makar pogledaj jedan od americkih filmova gdje vas prikazuju kao glavne teroriste i fasite sa evropskog prostora. Ali sumnjam da imas hrabrosti, lakse je ovako sam sebe lagati. Koliko si smijesan, jadan toliko i zalostan zbog svoje nemoci. :D
tetakk

Post by tetakk »

Kako ću ja biti neonacist a Srbin?
http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=183799 :oops: :roll:

Hajd sad odhebi ...vakat ti je lazljivi neonacistu da ides sanjati svoje 'eroje, sjeme im se zatrlo.
zagi51

Post by zagi51 »

tetakk wrote:
Kako ću ja biti neonacist a Srbin?
http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=183799 :oops: :roll:

Hajd sad odhebi ...vakat ti je lazljivi neonacistu da ides sanjati svoje 'eroje, sjeme im se zatrlo.
U svakom zitu ima kukolja.

Ja stvarno ne kontam kako neko moze biti u neonacistickom pokretu, a narocito iz onih naroda koji su najvise stradali od nacista kao sto su Srbi.
To su obicni retardi a kod nas se mogu izbrojati na prste nekoliko saka.
Sta da se radi, nisi ni svi ljudi normalni.

Ovo opet ne znaci da je pomenuta osoba pripadnik ovog fasistickog pokreta.
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

bbrs wrote:
Vodenjak wrote:
bbrs wrote:Kako ću ja biti neonacist a Srbin?Za tvoju informaciju neonacisti su u drugom svjetskom ratu ubili oko milion mojih predaka.A tvojih? :D
Hajde...
I operi zubice! :oops:
Nije problem "prijatelju",ostavljam vas same na tih 23% pa se nadopunjavajte :lol: :lol: :lol: Pozdrav i laku noć
Vidim da ti ne ide.Pa da ti malo pojasnim(prevedeno na sprski: objasnim).Kada želiš nekome da odgovoriš,prvo pročitaš šta je dotični(srpski:neprijatelj) napisao.Ako to uspiješ da uradiš,desnom rukom(možda i lijevom,zavisi) uhvatiš "miš".Ne životinju,nego malu spravicu(srpski: krutu stvar) koju si dobio uz računar(srpski: srpski kompjuter).Ako to uspiješ da uradiš,pokušaš da nađeš CITIRAJ(srpski:fuj,fuj,loše).Klikneš lijevom tipkom miša(ne pravim,nego spomenutom spravicom) CITIRAJ.Kad/ako radnje uspiju,natipkaš(srpski:otkucaš) odgovor mrskim neprijateljima.
Govorim ti ovo blagonaklono,vidiš da ti se ljudi(srpski: neprijatelji) smiju. :D
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Zaboravih: ako ti se i dalje budu smijali,javi se Voji Kalašnjikovu i Tomi the undertakeru(srpski: grobaru) Nikoliću.
Ako ni to ne pomogne,javi se Darkecu.On će već naći elementa genocida :D
Locked