Danin - najpozeljniji nezenja u BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Jasho
Gledajući ko se sve pojavljivao u ovom bezveznom šou, može se realno zaključiti da Danin nije imao nikakvu konkurenciju! Bio je ubjedljivo najbolji i zasluženo je pobijedio. Jedini nije ispao seljačina i papak u finalnoj emisiji. Dok su ostali pjevali seljačke narodnjake sa seljačinama Šakovićem i Begovićem, Danin je sviral gitaru i pjeval Imagine od Lenona itd. Vanja se pokazao žešći seljačina, ne samo zbog narodnjaka, već i zbog toga što je na stejđ doveo jednog kriminalca i ubicu Čelu. A da ne spominjem koji je papak ispao kad je u 100 sekundi koje je trebao iskoristiti da kaže zašto je baš on najpoželjniji rekao zbog pramenova ili cirkus od 100 sekundi Mustafe Mulića, a tu je i onaj treći jado sa svojim glupostima. I ako mislim da je ovaj šou bio bezveze i da su voditelji bili očajni, raduje me činjenica da je pobijedio pismen frajer, a ne neki papak! Dakle Danin je sve u u svom životu sam ostavario, bez rodbinski veza i štela i to najviše cijenim kod njega. Dakle uspio je sam bez ičije pomoći u životu i od samog početka šoua bio jedini mogući favorit. I zato nakraju iskrene čestitke Daninu i sve najbolje u budućem životu!
-
Cvako
Halo Zreli, napusi se kurca sa tvojom pricom. Prvo, momka licno znam i stari mu nije radio u vodovodu vec u IRIS-u, ako si bio u Sa prije rata da znas cime se ta firma bavila. A i da mu je stari radio u kanalizaciji, kakve to ima veze sa njim i emisijom? Ti ne da si ljubomoran, vec si debil. Idi matere ti na politicke forume i seri o nacionalizmu i ko je rat poceo i sl.Za drugo nisi ni sposoban. Poseremo te.
- sicky
a ti zreli..vidi se koliko si zreo...kad tako velis za vodovod...onda pojma nemas...tu cu ja da se zaposlim pa da ti vodu zavrnem pa ce ti onda govna preplaviti kucu i sto rece sekiracija imaces ih do vrataZreli wrote:Kad se neko zove Danin, odmah znas damu je stari radio u Vodovodu i kanalizaciji sa pacovima. Sta imam biti ljubomoran na to?
- NeKi_LiK
Ne znam kako vam se da raspravljati sa Zrelim, eduom i sličnim amebama
. Sa druge strane, što neko spomenu mušku ljubomoru, to apsolutno ne stoji
jer ne vidim da je neko od gradske raje, kao što su 13, cvako, Prince rekao nešto negativno. A Daninova pobjeda je itekako zaslužena.
-
DilanDog
Samo par stvari...stav nekolicine ljudi o neprijavljivanju na ovakav jedan show je klasicna reakcija tzv. ˝gradske raje˝ koja generalno na sve pojave u zivotu gleda latentno, bezvoljno, negativno, pesimisticno sto nas je, u krajnjem slucaju, i dovelo i do rata i do postratne depresije koja vlada medju istim ljudima i koja ce nam uvijek rezati krila, o cemu god se radilo. Dokaz zelje i volje da se nesto promijeni je Daninova pobjeda, i mislim da samo on zna sve ono kroz sta je prosao sa svim onim ljudima gore, i zbog toga je njegova pobjeda jos veca i jos vrijednija. Jedan od smrtnih grijeha je zavist, i ista je veliko breme koje neki ljudi nose i ona im je ujedno i najveca kazna. Svaka cast, majstore, a dusmani neka zauvijek studiraju i masturbiraju dok se ti zabavljas u novom stanu u dobrom drustvu!!!
-
Zreli
MA, prvo sa 26 godina biti nezenja nije moguce, jer se nezeenje nazivaju samo oni koji imaju godine za zenidbu, a nisu se ozenili iz svoje volje, negdje izmedju 30-40, pa i 45 godina, a to je smjeseno sa 26 godina biti nezenja.
A, on izgleda kao neko dijete ... ja sam zvijezda za njega.
- sicky
pa dobro metuzaleme sto se nisi prijavioZreli wrote:MA, prvo sa 26 godina biti nezenja nije moguce, jer se nezeenje nazivaju samo oni koji imaju godine za zenidbu, a nisu se ozenili iz svoje volje, negdje izmedju 30-40, pa i 45 godina, a to je smjeseno sa 26 godina biti nezenja.
-
Aristokrata
ih sto mi krivo ste se ne prijavih...
, a da jesam..
taj toliko hvaljeni Danin bi se mor'o zadovoljit "visokim" drugim mjestom...
taj toliko hvaljeni Danin bi se mor'o zadovoljit "visokim" drugim mjestom...
-
Aristokrata
ma zezam se nemam pojma ko je taj momak ,hananah wrote:Imam prijedlog, vi sto nesto potcjenjujete Danina, momka koji je hrabro stajao pred TV kamerama, fino stavite svoje slike na forum, evo moze i na ovu temu, najmanje po 3 slike![]()
Slike, slike, slike ...hocemo vase slike
i sve cestitke na pobjedi,.... a slike sto se tice ma stavio bih ja moju
al se bojim za zdravlje cura jer kad me vide pocece da padaju u "trans ko yogini"
-
Aristokrata
violentjack wrote:Vjerujem da sam ljepsi od Danina
vjerujemo svi!
samo se bogati neskidaj!
-
edu
Pa drugovi i drugarice ne mogu da vjerujem da ga toliko hvalite...k'o da vam je brat...tata...pravo me nervira vecina vasih komentara...dovoljno je da kazete cestitke na pobjedi i kapak.....sve preko toga je cirkus....cinjenica je, sto sam vec ranije napisao, da u onakvoj konkurenciji retardijusa nije ni trebao neko drugi pobijediti.....iako da sam se ja pitao, a sreca pa nisam imao nikakve veze sa sa tim debilnim show-om, pobjednik bi bio, cini mi se da se zove Vedad Koco...zbog nekoliko razloga...prvi i glavni razlog je taj sto je rekao da ce ako pobjedi stan dati u dobrotvorne svrhe...(sto to vas emotivni Danin nije uradio, mamina pametnica..izveo striptiz i poderao potkosulju..joj ja imam misice..vidite koliki mi je biceps..pa triceps..pa pectoralis maior..pa minor..).......drugi razlog jeste taj sto se momak (Vedad) prijavio zbog ljubavi prema mami..i to je radio njoj za ljubav....momak ima stila u svemu..originalan je....pametan..super se ponasao cijelo vrijeme...(barem ono sto sam vidio)..duhovit.....meni je super bio...i vecini ljudi koji normalno rezonuju...kojima nije glavno sto frajer ima lijepe "okice"..velike misice..i zna poderati potkosulju(?!)......eto...ako je ko gledao ovog Vedada zna o cemu pricam-pisem.....a o Daninovom pjevanju....bolje je nego sto su oni dovodili Begovice i sto su pjevali one papanluke...ali brate i njegovo pjevanje Lenona....nidje veze!!!......i normalna je stvar da se niko0 normalan nece prijaviti na onakav cirkus...a sta znaci "gradsko dijete"....rodio se u Sarajevu....ne budite smijesni....eto svako ko se rodio u Sarajevu je gradsko dijete a svi ostali su papci..seljaci.....nije vazno ko ti prica nego sta ti prica....prema tome moze biti iz Zepe....Cazina...Doboja ako normalno razmislja meni je bolji od bilo koga ko je rodjen u Sarajevu a jedva ceka Seku Aleksic da dodje da ide u Aqvu..i njih i Aqvu treba zapalitiii.......
Sto se tice showa najpozeljniji nezenja mislim da ce ga sljedeca moja recenica najbolje opisati:
Kakva televizija..takav show..takav pobjednik...
PS. Ko ima priliku da gleda Hayat zna o cemu pricam...
Sto se tice showa najpozeljniji nezenja mislim da ce ga sljedeca moja recenica najbolje opisati:
-
Cvako
Pusti se suplje price i dobrotvornih svrha. Ko je to dobrotvor?Makar je Danin od prve emisije rekao da se prijavio najvise radi stana, dok su ostali "iskreni" konkurenti rekli da vole da se "druze".Druzenje? Druzite se po kaficima, a ne u emisiji. Kakovo ba druzenje, balkanska dvolicnost, hoce slavu i stan, mozda cak vise i od Danina, vidjelo se to u zadnjoj emisiji na nacin na koji su primili poraz.Hoce da biju voditelja.Bujrum, sad cemo da se druzimo, al nek se zna ko je tata.edu wrote:Pa drugovi i drugarice ne mogu da vjerujem da ga toliko hvalite...k'o da vam je brat...tata...pravo me nervira vecina vasih komentara...dovoljno je da kazete cestitke na pobjedi i kapak.....sve preko toga je cirkus....cinjenica je, sto sam vec ranije napisao, da u onakvoj konkurenciji retardijusa nije ni trebao neko drugi pobijediti.....iako da sam se ja pitao, a sreca pa nisam imao nikakve veze sa sa tim debilnim show-om, pobjednik bi bio, cini mi se da se zove Vedad Koco...zbog nekoliko razloga...prvi i glavni razlog je taj sto je rekao da ce ako pobjedi stan dati u dobrotvorne svrhe...(sto to vas emotivni Danin nije uradio, mamina pametnica..izveo striptiz i poderao potkosulju..joj ja imam misice..vidite koliki mi je biceps..pa triceps..pa pectoralis maior..pa minor..).......drugi razlog jeste taj sto se momak (Vedad) prijavio zbog ljubavi prema mami..i to je radio njoj za ljubav....momak ima stila u svemu..originalan je....pametan..super se ponasao cijelo vrijeme...(barem ono sto sam vidio)..duhovit.....meni je super bio...i vecini ljudi koji normalno rezonuju...kojima nije glavno sto frajer ima lijepe "okice"..velike misice..i zna poderati potkosulju(?!)......eto...ako je ko gledao ovog Vedada zna o cemu pricam-pisem.....a o Daninovom pjevanju....bolje je nego sto su oni dovodili Begovice i sto su pjevali one papanluke...ali brate i njegovo pjevanje Lenona....nidje veze!!!......i normalna je stvar da se niko0 normalan nece prijaviti na onakav cirkus...a sta znaci "gradsko dijete"....rodio se u Sarajevu....ne budite smijesni....eto svako ko se rodio u Sarajevu je gradsko dijete a svi ostali su papci..seljaci.....nije vazno ko ti prica nego sta ti prica....prema tome moze biti iz Zepe....Cazina...Doboja ako normalno razmislja meni je bolji od bilo koga ko je rodjen u Sarajevu a jedva ceka Seku Aleksic da dodje da ide u Aqvu..i njih i Aqvu treba zapalitiii.......