Danin - najpozeljniji nezenja u BiH

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sicky

Post by sicky »

_BaykoNoor_ wrote:
Lace wrote:naravno da je ok...a muji je proradio ego...njemu ne treba stan jer on tj njegova porodica u svom posjedu imaju prostore koji se po velicini mogu poredit s aquom, prema curama je gad (bar znam za jednu njegovu ozbiljnu vezu u kojoj se bas i nije pokazao kao najpozeljniji nezenja vec kao nesto sto treba izbjegavat), poznajem ga licno godinama i kao raja je ok al ima boljih ...drago mi je da je danin pobjedio...zgodan, lijep, pismen..cak je pokazao i da zna biti zabavan...to se moglo vidjet i u zadnjoj epizodi...nesto na fazon transformacije iz klark kenta u supermena :D :), muzicki obrazovan i iza njega niko ne stoji...kako rece sve je sam postigao i ja vjerujem da je to tacno...zbog toga ga postujem...ma danin je pravi macan :)
rekoh ja da je covjek gradsko dijete, nek je pobijedio svaka mu cast.da je pobijedio mujo ili onaj ppk od visokog prestao bih gledati hayat.nego lace, vidim plaho spominjes danina :-D
dobices danina na poklon od mene za sljedeci rodjendan.svezanog pa se ti snadji :D :D :D :D i nemoj ga puno ostetiti.imaju i sicky i bug i gazz rodjendane :-D :-D :-D :-D :-D nek mi se forumasice nauzivaju :D :-D :D :-D :D :-D :-D
hehehe ali moj rodjendan prvi dolazi..zato cure..sikter :D
sicky

Post by sicky »

edu wrote:U 2005. zelim svakoj djevojci..zeni koja pametuje na ovu temu da je Danin zdrma pa da se onda ova tema na miru moze zatvoriti!!!
Svi sretni..i vi (zene)..jer nije sala zdrm'o me najpozeljniji nezenja "pametnica" Danin..a i ja i jos nekoliko normalnih ljudi kojima je on preko neke stvari...
ja tebi zelim u 2005.god. da ti Bog da barem malo pameti :lol:
hananah

Post by hananah »

Zato je meni zadnjoj rodjendan pa ga mogu najduze zadrzati :D
Ups, zeznula sam se Lace je rodjendan samo 4 dana nakon moga :(
Lace

Post by Lace »

nja njaaaaa :P :D
sicky

Post by sicky »

Zreli wrote:Ma nije to taj Mujo(vidim to je neki mulic od onih rostiljajdjija) dobro je sto ta stoka nije nista dobila...

btw: mislim da ovaj glavni kondom ima debelu bradu-ko i svi teski fizicki radnici, najvecu nagradu treba dati njegovom tati sto ga je napravio, kondom inace nema nikakve zasluge sto je pobijedio... sad cu ja staviti svoju sliku da pobijedim protiv njega, da se smire ove trebe, kao one nesto znaju ko je frajer itd.

A, ovaj sto prica nesto o Sarajevskoj dijeci i nudi neke rodjendanske poklone je seljacina.
zazrio ti da Bog da jednog dana :x dosadio si i Bogu i narodu sa ovim kondomima...kretenu !!!
_MaYa_

#156 Re: Danin - najpozeljniji nezenja u BiH

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:Cestitke Daninu, zasluzeno je pobjedio :-) :-) :-) :-) :-)
Zene, navalite :)

gdje je pobjedio hanoo????daj prebaci sliku, koji je tolik???? fijuuu
hananah

Post by hananah »

Ma neko je vec stavio sliku na temu Majo, i ima samo ta na zalost :(
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

ehhh neda mi se sad traziti :) al ako je tebi fin

ja vjerujen tvom ukusu
edu

Post by edu »

e na kakve vi mediokritete padate...veoma tuzno...ali nadje krpa zakrpu..sto ce reci da ni vi niste daleko... :lol: :lol: :lol:
Zreli

Post by Zreli »

lace, stavio bih ja slike, ali ce onda neko reci, ma i on je bio na takmicenju ... a to ne bih zelio da mi se dogodi.
Najbolje poslacu ja tebi slike na pm, pa ti onda reci ko je zvijezda, a ko iskoristeni kurton ...

siki, imas seljacki nick...
sicky

Post by sicky »

Zreli wrote:lace, stavio bih ja slike, ali ce onda neko reci, ma i on je bio na takmicenju ... a to ne bih zelio da mi se dogodi.
Najbolje poslacu ja tebi slike na pm, pa ti onda reci ko je zvijezda, a ko iskoristeni kurton ...

a tek tvoj..pravi ratarski :lol:
Cvako

Post by Cvako »

Hajde ba zreli, objavi tu sliku, da vidimo i tu facu, gradsku pravu finu.Kad si toliki mangup na rijecima, daj da te vidimo. Posto love imas, kupi finih stvari, fino se obuci, sredi, u pozadini stavi BMW ili mecku, ima cura pa sa i na to pale.De mangupe da te vidimo, pa da fakat kazemo da si najljepsi i najpametniji.Covjece, fali ti samo mozga i muda...
Engram::X

Post by Engram::X »

sicky wrote:
Zreli wrote:lace, stavio bih ja slike, ali ce onda neko reci, ma i on je bio na takmicenju ... a to ne bih zelio da mi se dogodi.

a tek tvoj..pravi ratarski :lol:
ImageImageImage

evo mi suze idu...Image
labella

Post by labella »

Zreli wrote:Joj,ovo je pravo smijesno ... "sve je postigao sam". Ma, sta je postigao?!! Pa, evo da kazemo da je kondom lijep... Mislim, ljepota je sreca, to nije neko dostignuce ili neko "znojenje" ... jednostavno tako se rodis i ne moze drugacije ... nemojte biti djeca. LJepota je vazna kod zena, mada ima i ljepih kurvi, za muskarca je najvaznijii karakter, i da te raja voli ...

Jel taj Mujo studirao u Londonu? Ako je taj, on je zvijezda, ovaj mali kondom je lijep, ali nije zvijezda, normalna faca, mozda i malo dosadna, trebao bi se sminkat, ako hoce da izgleda kao mi, zvijezde ... mozda kondom i izvrsi samoubistvo, kad ga raja otkaci i kaze ... mi nemamo vremena za tebe, ti nisi zvijezda.

Znam ja Muju koji je studirao u Londonu.
Tip dobro izgleda. Ponasa se cudno. I nije Sarajlija, vec Sandzaklija!
labella

Post by labella »

Danin je pravo dobar momak, u svakom smislu. Nemogu vjerovat da tako fin momak postoji u ovakvom gradu..ovakvoj drzavi.. u ovom mentalitetu... dobro je pristao ucestvovati u toj emisiju, al sreca da jeste.
Svaka cast na pobjedi!!

Voditelji te emisije su kriminalni.. Tip je debil i ja bi mu zabranila da se priblizi zgradi gdje je tv kuca, a zenska je samo za gledat dobra, sto joj ne daju posao manekenke, da seta pistom i suti!! jer kad progovori ... samo se dobro provali. Duo godine... bruka drzavna, al tako je na svakoj tv stanici, a i radiju ovdje.. ma cijela drzava vam je u klincu.
sicky

Post by sicky »

labella wrote:Danin je pravo dobar momak, u svakom smislu. Nemogu vjerovat da tako fin momak postoji u ovakvom gradu..ovakvoj drzavi.. u ovom mentalitetu... dobro je pristao ucestvovati u toj emisiju, al sreca da jeste.
Svaka cast na pobjedi!!

Voditelji te emisije su kriminalni.. Tip je debil i ja bi mu zabranila da se priblizi zgradi gdje je tv kuca, a zenska je samo za gledat dobra, sto joj ne daju posao manekenke, da seta pistom i suti!! jer kad progovori ... samo se dobro provali. Duo godine... bruka drzavna, al tako je na svakoj tv stanici, a i radiju ovdje.. ma cijela drzava vam je u klincu.
wow sto smo naostreni....jest' drzava NAM je u klincu...a ta emisija je past tense....i voditeljica ne moze u manekenke jer je visine metar i sumska jagoda..sta sad? :cry: :roll: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

a zar nije deen najpozeljniji nezenja ha ??? :? :lol: :lol: :lol:
labella

Post by labella »

PITARKA_SA wrote:a zar nije deen najpozeljniji nezenja ha ??? :? :lol: :lol: :lol:
Pa bit ce najpozeljniji, al kad bude dozvoljen brak homicima ovdje
Cvako

Post by Cvako »

Sta je sad opet Danin???
Bumbar

Post by Bumbar »

I ja htjede upitati...odkud on...

Bolje izgleda uzivo. :-) ...nice body... :-)
sicky

Post by sicky »

MA Bonbona :-)
Bumbar

Post by Bumbar »

A visok onako fino...volim visoke :D
flora.sa

Post by flora.sa »

ne sviđa mi se njegova tetovaža :D ...

opet Danin u žiži interesovanja!!! :D

ko je bio voditelj???
Faruk?