i sada je super, jest da mi fale neki forumashi...
moderatori su super i pravedni
sve u svemu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
slichno je i sa mnom, nisam bio neshto aktivan, dosadilo mi i odustanem..da bi ponove se vratio 2004. sa ovim nickomOp3r4t0r wrote:Registrovao sam se vec u samom pocetku kad je sa-x poceo sa radom, bio sam medju prvima, sjecam se cak i prvog dana kad je sa-x ugledao svjetlo dana, nisam bio nesto posebno aktivan forumas ali sam redovno pratio forum, jedne prilike me jedna stara forumasica toliko naljutila da sam po prvi put nekog poslao tamo odakle je dosao i naravno pokupio ban, iz nekog samoprotesta onda neko duze vrijeme nisam navracao na forum sto je za rezultat imalo zaboravljen password kao i email kojim sam se registrovao a tad sam ih imao i previsevratio sam se opet 2004. godine, i opet nisam neki aktivni forumas, u odnosu na staz nemam nesto puno postova ali redovno pratim forum, najcesce podforume informatike, zdravlja, humanitarnih akcija i umjetnost zivljenja.
Vidim vratio si se 8 dana nakon meneblack wrote:slichno je i sa mnom, nisam bio neshto aktivan, dosadilo mi i odustanem..da bi ponove se vratio 2004. sa ovim nickomOp3r4t0r wrote:Registrovao sam se vec u samom pocetku kad je sa-x poceo sa radom, bio sam medju prvima, sjecam se cak i prvog dana kad je sa-x ugledao svjetlo dana, nisam bio nesto posebno aktivan forumas ali sam redovno pratio forum, jedne prilike me jedna stara forumasica toliko naljutila da sam po prvi put nekog poslao tamo odakle je dosao i naravno pokupio ban, iz nekog samoprotesta onda neko duze vrijeme nisam navracao na forum sto je za rezultat imalo zaboravljen password kao i email kojim sam se registrovao a tad sam ih imao i previsevratio sam se opet 2004. godine, i opet nisam neki aktivni forumas, u odnosu na staz nemam nesto puno postova ali redovno pratim forum, najcesce podforume informatike, zdravlja, humanitarnih akcija i umjetnost zivljenja.

halo diverzantperke wrote:bug je kriva za sve
indijansku vatru pravilapitt wrote:i meni je ona zavrnula ruku![]()
sisali sibug wrote:indijansku vatru pravilapitt wrote:i meni je ona zavrnula ruku![]()
![]()
reci mi nesto sto ne znambug wrote:halo diverzantperke wrote:bug je kriva za sve![]()
volim i ja tebe
aida05 wrote:Ja dugo posmatrala i citala forum.
pa kako je bona fuliaida05 wrote:klon neke Nausnice koju NIKADA ni srela na forumu nisam niti znala da postoji
Ne znam sta si fulila a i ne zanima me.....Svak ima pravo da misli sta hoce,bila ja klon za vas ili ne mene bas briga vazno je da moderatori znaju....Tesssa wrote: pa kako je bona fuli
Nisam se sretala s njom i nisam rekla da sam ga citala stalno....Samo odredjene teme i odredjene komentare(nije se imalo vremena)Tesssa wrote:zenska glavo
pitam ja tebe kako si uspjela fuliti nausnicu ako si citala forum stalno
Ćelava cura wrote:Jah tebe TEsssa,pa mozda nije smjela pogledatiTesssa wrote:zenska glavo
pitam ja tebe kako si uspjela fuliti nausnicu ako si citala forum stalno
nausnicine teme
![]()
ne sjecam se.anais_nin wrote:Inspirisana kolicinom novootvorenih tema od strane taze forumasa, kao i kolicinom razlicitih reakcija na iste, prisjetih se svojih prvih forumskih koraka![]()
![]()
Sjecate li se vi svojih? Jeste li morali proci vatreno krstenje ili ste tiho i oprezno sticali forumski staz?
![]()
![]()
![]()
sticanje hrabrosti mi je bilo nepotrebnoanais_nin wrote:Kako i kada ste stekli hrabrost da otvorite svoju prvu temu?Jeste li bili prvo promatrac (tj citali forum neregistrovani) ili ste odmah hrabro uplovili u forumske vode? Ili nesto sasvim trece?
![]()
no mercy. pitta ne uzimati za ozbiljno i ne uzimati ga za svjedoka.anais_nin wrote:Nekad se zapitam da li treba pokazati vise "milosti" prema novopridoslima onda se sjetim vatrenih krugova kroz koje sam i sama morala skakati kada sam bila (forumski) mlada i zelena (pitt mi je svjedok
![]()
![]()
) pa pomislim "izduro je mujo i gore"
![]()
![]()
![]()
kazem, ne sjecam se. ne utice nikako, iako me nerviraju teme koje kao da su uzete od dzeri springera. nervira med bahatost, glupost, tvrdoglavost, zatucanost, fasizam, rasisam, seksizam (ako ne dolazi od koka sa dobrim cicamaanais_nin wrote:kakve su vase uspomene na prve forumske korake? i kako to utice na vase ophodjenje prema novipristiglim clanovima?![]()
![]()
![]()
(Da, znam da je tema na lj&s![]()
s razlogom
![]()
![]()
)