pa dakako nego zvanicno, sta u daytonu su ga ko fol potpisali a u parizu zaprave?
sad ozbiljno u daytonu je samo parafiran. a potpisan je u parizu
Dan(i) državnosti BiH
-
mentalist
#27 Re: Dan(i) državnosti BiH
i ti ga sad ubrlja skrozmemnon wrote:pa dakako nego zvanicno, sta u daytonu su ga ko fol potpisali a u parizu zaprave?
sad ozbiljno u daytonu je samo parafiran. a potpisan je u parizu
ja i ti se nešto dogovorimo/pazarimo i sutra odemo u opštinu da ovjerimo ćage
-
memnon
#28 Re: Dan(i) državnosti BiH
parafirat i potpisat nije isto, parafira se nacelan dogovor. mislim da sam u pravu jer jr zubak ga odbio parafirati, ali ga je potpisao. ne mora znaciti da sam u pravu ali tako sam nekako upamtio. ali nije bitno, ja mislim da treba uvesti prvi svibnja kao dan drzavnosti i nitko se nece buniti, kao sto je kolega prije rekao.
-
muzicar_iz_parka
#29 Re: Dan(i) državnosti BiH
Zbog nepostojanja konzenzusa među konstitutivnim narodima o državnom prazniku, ja predlažem da to bude "Dan Međeda" kao zaštinog simbola svih planina.
-
memnon
#30 Re: Dan(i) državnosti BiH
u hercegovini nema medvida
rezolutno odbijam
rezolutno odbijam
-
mentalist
#31 Re: Dan(i) državnosti BiH
onda nek bude 1 maj
svejedno nam pola države ne radi
svejedno nam pola države ne radi
-
muzicar_iz_parka
#32 Re: Dan(i) državnosti BiH
U Hercegovini jedino poskok može preživjeti, nisu oni puno relevantni.
Prvi maj je praznik rada, za nerad još nije nešto smišljeno, predlažem konsultacije sa susjednom CG.
Međed ostaje kao prijedlog, a takođe simboliše opis karakternih osobina većine naroda u BiH.
Prvi maj je praznik rada, za nerad još nije nešto smišljeno, predlažem konsultacije sa susjednom CG.
Međed ostaje kao prijedlog, a takođe simboliše opis karakternih osobina većine naroda u BiH.
-
memnon
#33 Re: Dan(i) državnosti BiH
kaze se samo poskok, drača i hercegovac, i doduse jos puno toga sto u bosni nemoze i nemoj cackat, hercegovci su itekako relevantni!muzicar_iz_parka wrote:U Hercegovini jedino poskok može preživjeti, nisu oni puno relevantni.![]()