jesteTopla voda wrote:jel ovo za glade reklama,kaze "idem kakiti kod damira"
jel to reko malac?
ovo
Moderator: anex
jesteTopla voda wrote:jel ovo za glade reklama,kaze "idem kakiti kod damira"
jel to reko malac?
uh, kad te mIRCerka dofatipiupiu wrote:U svrhu uskladjenja forumske i BH marketinske politike, Mircerka je od danas preimenovana u DamIRCerku.
Dobro si, vidis, to je interesantno -- ne znam puno stranih (citaj zapadnih) reklama gdje se koriste imena, ne mogu se, zapravo, ni jedne sjetiti.spreca wrote:Zasto uopste u reklami mora da prozvuci neko ime ,to je valjda samo kod nas moderno.Sto se tice reklame vjerovatno onima koji je prave da se cesto stuca(sje sa kvacicom iznad)
Amazonka27 wrote:jesteTopla voda wrote:jel ovo za glade reklama,kaze "idem kakiti kod damira"
jel to reko malac?![]()
![]()
![]()
![]()
zato sto damir ima onaj sprej ko kod onog malog seronje kineza....
ovo

Slona bi trebalo nazvat DodikNo_oNe__ wrote:Ja samo cekam kad ce se onaj slon iz reklame za Schweps (koji se inace zove Edi) zvati Damir pa da ugodjaj bude potpun!
zajebavashChopper_Horrace wrote:a, mozete otici i kakiti kod Damira, jer on ima Glade mikro-sprej.....
mIRCerka wrote:zajebavashChopper_Horrace wrote:a, mozete otici i kakiti kod Damira, jer on ima Glade mikro-sprej.....
![]()
![]()
jasko_ba wrote:i za telecom, ima nešto novo, Damir Kadić![]()
na mobitelu neke poruke, čini mi se
Imala sam komsije prije rata, medjunacionalni brak. Djeca su im se zvala Miroslav, Mirela i Miralem.JThomas wrote:ako budem imao blizance muškog spola, ja ću im dati imena senad i nenad![]()
pa nek se opterećeni idioti pitaju kako je moguće da...