Dali ste zadovoljni?
Moderator: O'zone
#1 Dali ste zadovoljni?
Koliko ste zadovoljni svojim zivotom i onim sto ste postigli u njemu? Cime se ponosite, a cime ste nezadovoljni i sta biste mjenjali?
#2 Re: Dali ste zadovoljni?
datum i mjesto proizvodnje 

- Black swan
#3 Re: Dali ste zadovoljni?
postizanje je relativan pojam
jesam zadovoljan sam
jesam zadovoljan sam
-
#4 Re: Dali ste zadovoljni?
Trenutno nista
prezadovoljna sam na svakom polju...samo da ovako ostane 
Dosta sam postigla, i jos cu nadam se..stalno ulazem u sebe, i vraca mi se...

Dosta sam postigla, i jos cu nadam se..stalno ulazem u sebe, i vraca mi se...
#5 Re: Dali ste zadovoljni?
blago vama. kod mene obratno koliko god uradim stvari kvalitetnih i dobrih sve mi se jalovi. hronicno sam nezdaovoljan i rastresen.
#6 Re: Dali ste zadovoljni?
umjesto made in "bosnia" u "made in china" ?amrica wrote:datum i mjesto proizvodnje

-
#7 Re: Dali ste zadovoljni?
Sve ce to doci na svoje..moras naci unutrasnje zadovoljstvooridjidji wrote:blago vama. kod mene obratno koliko god uradim stvari kvalitetnih i dobrih sve mi se jalovi. hronicno sam nezdaovoljan i rastresen.

#8 Re: Dali ste zadovoljni?
imao ga nekada sada je istroseno kao i strpljenje...Una ragazza wrote:Sve ce to doci na svoje..moras naci unutrasnje zadovoljstvooridjidji wrote:blago vama. kod mene obratno koliko god uradim stvari kvalitetnih i dobrih sve mi se jalovi. hronicno sam nezdaovoljan i rastresen.
#9 Re: Dali ste zadovoljni?
I vijek trajanja .....amrica wrote:datum i mjesto proizvodnje
#10 Re: Dali ste zadovoljni?
kažu stari da je nezadovoljstvo prvi korak ka uspijehu...
#11 Re: Dali ste zadovoljni?
hvala bogu zadovoljan sam, imam sve što mi treba, ništa me ne boli, još da sam rođen barem jednu deceniju poslije, gdje bi mi bio kraj
e sad ... okruženje samo po sebi i nerviranje, to je već za neku drugu temu
e sad ... okruženje samo po sebi i nerviranje, to je već za neku drugu temu
- jedna tamo
#12 Re: Dali ste zadovoljni?
pa onako ni tamo ni vamo
znam da mogu i zaslužujem puno više al sad je tako kako je.....
znam da mogu i zaslužujem puno više al sad je tako kako je.....
#13 Re: Dali ste zadovoljni?
pa kad covjek procita ovih par postova dobije dojam svi su zadovoljni 

- jedna tamo
#14 Re: Dali ste zadovoljni?
pa kako do sad nisi skontao, forum ti je pun lijepih, pametnih i super žena koje se u sve razumiju i koje nikad nisu u crnjaku, a isto tako i muških koji nikad ne traže ovdje žene a samo vrebaju šta ko piše, a baj d vej i oni su šarmantni i šta sve ne, đe ćeš napisati neki crnjak, odmah te proglase sadistom , fašistom......
čast izuzecima uvijek kojih je jako malo

čast izuzecima uvijek kojih je jako malo

Last edited by jedna tamo on 21/09/2011 12:35, edited 1 time in total.
-
#15 Re: Dali ste zadovoljni?
Zdravlje...ljubav...uspjeh...ne treba ti vise 

#16 Re: Dali ste zadovoljni?
Zadovoljna sam.
Uzimajuci u obzir trnovit put koji sam prosla do sada, vise nego zadovoljna sa svojim uspjesima na svim poljima.
Zadovoljna sam i zahvalna prije svega na zdravlju, i svom i onih najblizih.
Ipak, osoba sam koja voli izazove. Ta potreba za novim izazovima (bilo da se radi o skoli, jeziku, poslu itd) me gura naprijed, dize mi adrenalin, i na kraju i daje smisao mom zivotu.
Tako da uvijek zelim vise, nesto novo, nesto drugacije...ne bih to nazvala nezadovoljstvom, vise zeljom za nekim novim iskustvima, (kad mi stara dosade).
Uzimajuci u obzir trnovit put koji sam prosla do sada, vise nego zadovoljna sa svojim uspjesima na svim poljima.
Zadovoljna sam i zahvalna prije svega na zdravlju, i svom i onih najblizih.
Ipak, osoba sam koja voli izazove. Ta potreba za novim izazovima (bilo da se radi o skoli, jeziku, poslu itd) me gura naprijed, dize mi adrenalin, i na kraju i daje smisao mom zivotu.
Tako da uvijek zelim vise, nesto novo, nesto drugacije...ne bih to nazvala nezadovoljstvom, vise zeljom za nekim novim iskustvima, (kad mi stara dosade).
#17 Re: Dali ste zadovoljni?
ja sam zadovoljan, jedino što mi svaki dan neko izvadi živceoridjidji wrote:pa kad covjek procita ovih par postova dobije dojam svi su zadovoljni
što bi reko đole "ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti, to im je izvan ... dometa"
kad ti se priljepak smota oko nogu i kaže "sutla će kisa, jekli na teveliziji",
"pa šta"
"pa znaci mogu obuc gumenjake"

"ma možeš vala i peraje, samo nek ti je osmijeh na licu"
kako djeci treba malo za sreću, mogli bi svašta od njih naučiti
#18 Re: Dali ste zadovoljni?
vozač wrote:
ja sam zadovoljan, jedino što mi svaki dan neko izvadi živce
što bi reko đole "ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti, to im je izvan ... dometa"
"pa šta"
"pa znaci mogu obuc gumenjake"![]()

#19 Re: Dali ste zadovoljni?
Izmami mi prvi osmjeh danas u ovom tmurnom danu.vozač wrote:ja sam zadovoljan, jedino što mi svaki dan neko izvadi živceoridjidji wrote:pa kad covjek procita ovih par postova dobije dojam svi su zadovoljni
"pa šta"
"pa znaci mogu obuc gumenjake"![]()

Nekad se čovjek izgubi u svakodnevnici i zaboravi prave vrijednosti i onda se pojave "mali slatkiši" sa još simpatičnijim izjavama i vrate nas u realnost.
Kad gledam uspješnije onda sam pomalo nezadovoljna jer shvatim da sam mogla više i bolje, al kad se malo okrenem oko sebe shvatim da sam sretna i zadovoljna u odnosu na ljude koji žive samo dan za danom i dumaju kako ga preživjeti.
Znači generalno zadovoljna sam, al uvijek može bolje.
- male_okice
#20 Re: Dali ste zadovoljni?
privatnim zivotom sam zadovoljna...dosta se kockica poslozila u zadnje 2-3 godine i neke lose stvari su postale bolje narocito odnos sa blizom porodicom sto mi je jako drago...sto se tice posla i nekog vanjskog drustva tu moze i bolje i puno bolje zapravo ali eto ne moze covjek imati sve, jer vecinom kad na jednom polju cvjeta na drugom gnjije... 

#21 Re: Dali ste zadovoljni?
jučer izlazim iz stana, čujem neko pjevuši u haustoru, al ono potiho, ne možeš ni skontati šta je u pitanju, požurim niz stepenice da reko vidim i to čudo, komšija se raspilavio, ulazi u stan, al što je najbolje on sam, žena mu otvara nasmijana, ja malo prokomentarišem u prolazu "bogme je nešto žestoko raspoložen, ispitaj to na brzaka"
meni nešto pravo drago bilo, onda skontam da odavno nisam vidio nekoga da je tako raspoložen i da to pokazuje
meni nešto pravo drago bilo, onda skontam da odavno nisam vidio nekoga da je tako raspoložen i da to pokazuje
#22 Re: Dali ste zadovoljni?
ma trenutnom situacijom skroz naskroz zadovoljan,al me nešto u podsvijesti stalno strah da nešto ne krene naopako (gluho bilo) pa nikako da se opustim i uživam u ovome.
#23 Re: Dali ste zadovoljni?
Cesto sam nezadovoljan (a jos sam jako mlad) ali danas je nesto drugacije, sretan sam 

#24 Re: Dali ste zadovoljni?
Zadovoljna što sam ostala koliko-toliko normalna nakon jaaako rizične trudnoće i milion sekiracija i hitnog carskog reza. Zadovoljna jer sam dobro dijete svojim roditeljima, što se trudim da drugima pomognem, a ne odmognem. Nisam zadovoljna jer puno radim na poslu, imam dobre rezultate, a to se ne cijeni.
#25 Re: Dali ste zadovoljni?
nisam htjela citati druge postove da ne uticu na moj
hm da li sam zadovoljna?
nisam
mogla sam bolje...vise...
jbg
al sta je tu je
idemo dalje
nema predaje
cime se ponosim...razlicitoscu
...sto nisam potpala po kojekakve uticaje okruzenja ..jest i"m special...just like everyone else
cime se ne ponosim...svakom rijeci i djelom kojom sam povrijedila nekoga
to me zna nekad bas proganjat
sta bih mijenjala....nekad pomislim sve...SVE....a nekad pomislim...heh mozda bi otislo na gore..
tako da...nista
ja ukakila..ja cu se i uhvatit u kostac s tim!

hm da li sam zadovoljna?
nisam
mogla sam bolje...vise...
jbg
al sta je tu je
idemo dalje

nema predaje

cime se ponosim...razlicitoscu

cime se ne ponosim...svakom rijeci i djelom kojom sam povrijedila nekoga

to me zna nekad bas proganjat

sta bih mijenjala....nekad pomislim sve...SVE....a nekad pomislim...heh mozda bi otislo na gore..
tako da...nista

ja ukakila..ja cu se i uhvatit u kostac s tim!