mostarac wrote:ja sam duboko religiozan covjek
simboli moje religije objedinjeni u jedan
VFC - THE RELIGION + crveni karanfil u reveru u srcu crvena vjera
a evo i poslanika

Prvo pozdrav mom sugradjaninu
Vidim da su te neki pogresno upratili... Nije lik nikog htio vrijedjati, u Mostaru se tako dise...U svakom slucaju pozitiva.
E, sad, kako mozete primjetiti, ja se prvi put javljam na ovom forumu, ali zivota mi nisam mogla odoljeti ovom tati sto je pokrenuo temu...
Ja prosto ne znam odakle bih pocela...od definicija religioznosti, ili "spontanog" odgoja djece (??!!!!) Mislim, helouuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nego,
umjereno tihi, ( koji paradoks od nika pored silnih "cups-ova"), ja ne znam uzrok niti povod tvom agresivnom nastupu. Niti ga zelim znati. Ljutnja prosto varnici iz svake tvoje recenice. Imam dojam da si bio mnogo iznerviran kada si ovo pisao, i zao mi je zbog toga.
Ako pises velikim slovima, nece zvucati uvjerljivije.
Glupost ponovljena dva ili vise puta ne zvuci zbog toga pametnije.
I, obrati paznju na pravopis. Neko ti je vec skrenuo paznju, ali ti si to jednostavno ignorisao. Mislim, vjerovatno cijeli zivot ignorises sugestije na tu temu, zato ovako i pises. Iskreno, sramota je da odrasla osoba koja sebe smatra relativno obrazovanom ne zna kada se rjecica "ne" pise zajedno, da ubacuje slovo "j" gdje mu nije mjesto ( "vidijo", "bijo", etc....). Primjedba je dobronamjerna, i ne moras ju komentarisati, samo je registruj, molim te, barem zbog ostalih...Bode oci kad se cita tvoj text. A, sto je najgore, mene licno ne mozes ubijediti da si procitao "Alana Forda", a ne neku ozbiljniju literaturu. Ostavljas dojam malogradjanstine, frustracije i apsolutne nepismenosti ( sada se "ne" pise zajedno). Znam ja da se ti upinjes iz petnih zila da nam se prikazes ekspert na raznim poljima, ali ja nekako ne vjerujem ( odvojeno...) da si osnovnu zavrsio bez stele, a ne nesto drugo ( ako si je zavrsio, ne bih da prejudiciram...)
Oprosti ako zazvucah arogantno, ali ti bas imas dar da iz covjeka izvlacis najgore...