dajem lovu da mi vrate laptop i zlato iz obijenog stana

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

tataratira

Post by tataratira »

ubiće te komšije, ako preživiš
hrusta

Post by hrusta »

kad smo kod ove teme (kradje, provale itd), sta vi raja predlazete kod zastite vikendice, cuo sam da su u Rakovici u junu obili preko 20 vikendica u sedmici. volio bih kakvog velikog djukca pred kucu na lancu, i staviti tanku sajlu da fino moze hodati na lancu 360 stepeni oko kuce. one jake grilje mogu li one pomoci, sta mislite.....

obise mi tatin auto prije 4 sedmice. otisli ja i buraz na bazen terme na ilidzi, vratimo se do golfa kad ono nema rucke na suvozacevim vratima, i iscupan radio. skinu li smo masku i stavili je u kutiju. lola je fino uso iscupo radijo uzo masku i razgulio. kasetas je fakat star, nece dobiti ni 10km za njega. nova me rucka dodje 6km. nismo ni prijavili, kome, sta ce.... ali mu radio nisam halalio. narkos je jedan valjda i trebalo mu love za fix i nabasa na nas golf 2........ :x
Sarafcina

Post by Sarafcina »

iznogud wrote:nokia - cini mi se da se razumijes u pravo, pa pitanje pliz - sta je od sljedeceg kaznjivo a sta nije, za postaviti u kuci:

miniranje odskocnom minom
postavljanje suzavca
postavljanje flashbanga
povezivanje struje na sve kvake u kuci

namijenjeno da ozlijedi... sa predumisljajem ...
na svoju zemlju ne smijes staviti ni otrov koji moze povrijediti ovcu... a da ne napises veliku tablu da je zemljiste zatrovano. o ljudima da i ne pricam.
King Kikapu

Post by King Kikapu »

stavicemo trokut da je minirato i razvuc traku na kojoj pise mine. imam puno auto toga :D
iznogud

Post by iznogud »

ovo je fuckin retardirana država, sve sa građanima...ne smijem ga ozlijediti u mom stanu jer sve i da nadjem kako sprema stvari da nosi, ne mogu dokazati da ih je bas krao, a cim izadje iz stana, nemam opet nikakvo pravo da mu ista uradim, eventualno gradjansko hapsenje....odoh u ameriku da s mirom mogu minirati sopstvenu kucu fuckin
obuca

Post by obuca »

ma samo ti postavi te sitnice po kuci, pa kad nesto bude i murija dode ti reci da su to suveniri :D i da ih je lopov htjeo ukrast pa se desilo sto se desilo. i stavi i video nadzor pa kad ga identifikujes onda ga nades a onda ... spektakl
ma treba pravdu u svoje ruke mamu li Him njiovu :(
obuca

Post by obuca »

đasvi se i meni USA bas zbog toga. ako si doso a nisam te zvao ja te roknem :lol: i zdraaaavo. a ovde moras otic kod lopova kuci i ukrast svoje stvari nazad. FUJ :(
supersonic

Post by supersonic »

jedini legalni naci da se osiguras, je postavljanje kamera. ali i kada bi kamera snimila pocinioca, koliko vidim, dobio bi 2-3 mjeseca zatvora.
medjutim, kada odsluzi tih 2-3 mjeseca od drzave, uzmes pravdu u svoje ruke. pa laganini zapalis mu kucu, po mogucnosti,zajedno s njim :D
iznogud

Post by iznogud »

kiki de mi ponesi koju tu naljepnicu tita ti u ruksaku
King Kikapu

Post by King Kikapu »

yup
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

King Kikapu wrote:stavicemo trokut da je minirato i razvuc traku na kojoj pise mine. imam puno auto toga :D
imam ti ja koliko Hos MJESTO ZLOCINA trake...koristene...suvenir
:D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

mIRCerka wrote:
King Kikapu wrote:stavicemo trokut da je minirato i razvuc traku na kojoj pise mine. imam puno auto toga :D
nesto kontam da bi bas bilo sexy ot tih traka napravit tango gacu :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

King Kikapu wrote:
mIRCerka wrote:
nesto kontam da bi bas bilo sexy ot tih traka napravit tango gacu :D
pravila ja brus :D

taman dva reda dovoljno...nesto a-la Cher...
Image
iznogud

Post by iznogud »

ajd malo back to the topic - ako neko ima bilo kakve kontakte, nije zajebancija, trebaju mi podaci sa laptopa, platicu mu vise nego sto bi neko drugi dao za laptop plus zagarantovano shutim
mIRCerka

Post by mIRCerka »

iznogud wrote:ajd malo back to the topic - ako neko ima bilo kakve kontakte, nije zajebancija, trebaju mi podaci sa laptopa, platicu mu vise nego sto bi neko drugi dao za laptop plus zagarantovano shutim
jesi li zvao policiju ba?
jesu li nasli otiske?

koliki su otisci?

nisi nam dao nista konkretno :roll:
iznogud

Post by iznogud »

ne trebaju mi provalnici niti me interesuju, samo mi trebaju moje stvari nazad, i dao sam sasvim dovoljno podataka - svjetloplavi dell laptop i zlato (dva prstena i narukvica) ukradeni iz stana na grbavici 28. avgusta...
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

Post by arman1 »

supersonic wrote:jedini legalni naci da se osiguras, je postavljanje kamera. ali i kada bi kamera snimila pocinioca, koliko vidim, dobio bi 2-3 mjeseca zatvora.
medjutim, kada odsluzi tih 2-3 mjeseca od drzave, uzmes pravdu u svoje ruke. pa laganini zapalis mu kucu, po mogucnosti,zajedno s njim :D
Kad si toliki stručnjak haj meni laiku objasni kako da se siguraš da ti nepokrade kamere i rekorder.
janje_

Post by janje_ »

arman1 wrote:
supersonic wrote:jedini legalni naci da se osiguras, je postavljanje kamera. ali i kada bi kamera snimila pocinioca, koliko vidim, dobio bi 2-3 mjeseca zatvora.
Kad si toliki stručnjak haj meni laiku objasni kako da se siguraš da ti nepokrade kamere i rekorder.
jesi cula za onu provalu u engleskoj, gdje je tip tako uletio nekom informaticaru u stan, pokro mu sve zivo i kroz heftu mu policija na vrata dosla.

informaticar otiso na odmor, ostavio web-cam u cose da snima, i cim nesto snimi da posalje na e-mail.. ;)
iznogud

Post by iznogud »

da,. postoji software za one debilne webkamere koji moze poceti snimati onog trenutka kad bude promjene slike (kretanje u sobi npr.) i isto tako slati dalje informacije...jos ako kupis sms box, prikacis ga na serijski i on ti salje smsove cim ima neke akcije, dakle mozes sam zovnuti muriju...

ali mene interesuju moje stvari, o prevenciji je sada besmisleno, i da opet provali, nema sta da ukrade vise
pitt

Post by pitt »

mIRCerka wrote:
obuca wrote:ne znam sta reci :( . pohvatati i prebiti. ha ja kad nece murija ajmo sami. :(
murija je uhvatila mirnesa memisevica, 1983.godiste, koji je meni bio dva puta u stanu...

lik priznao 10 obijenih stanova, dobio 3 mjeseca zatvora...
nakon izlaska, dosao drugi put u moj stan...a to sam skontala jer je ovaj put prerovio sve sto nije prosli put...
i opet ga scole...dobije 2 mjeseca....

takve treba uciniti dozivotnim invalidima, pucati u koljeno pa nek se po sepanju zna....

ma treba novi zatvor...americkog tipa. Zamoliti amere da posalju jedno stotinjak svojih najokorelijih zatvorenika da chame sa nasima.....i uzimaju im nevinost. :roll:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

mIRCerka wrote:
Citizen-X wrote:
mIRCerka wrote:sto se vikendica tice, valjda ste do sada naucili da se tamo bez lanaca i katanaca i svega necega nista ne ostavlja...

ovo kod mene se desilo u 8 navece juce, samo niko nista skuzio nije dok ja nisam isla macke nahranit...
sto je najtuznije, kobila koja 3 dana sedmicno drzi casove joge u stanu prekoputa mog nije zvala policiju kad joj je u 8 i 10 razbijen prozor. Zaato ce pojesti govno danas i ona i komsinica ispod, smradovi skuze mene kad se vracam kuci u neka doba ujutro, ne cuju razvaljivanje vrata od punog drveta...

i sve sam ovo rekla policiji i rekla sam im da zbog 4 provale u stan, jednog pokusaja kradje auta, trosktruke kradje zmigavaca sa maminog auta i obijanja maminog auta ja mogu ubiti nekoga i braniti se trenutnom neuracunljivoscu jer sam jadna isfrustrirana silnim kriminalom preko mojih ledja...
kaze drot SAMO TISU I TUCI :D
Hebo ga ti mirci bar ti imas para za kakvog automata :D Sprasi mu rafal u noge i nek u kolicima krade poslije :D
odakle mi?
:roll:

evo stedim da bubu popravim ebote, a ne kalash da kupujem...
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 14:06, edited 1 time in total.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

mIRCerka wrote:
obuca wrote:ne znam sta reci :( . pohvatati i prebiti. ha ja kad nece murija ajmo sami. :(
murija je uhvatila mirnesa memisevica, 1983.godiste, koji je meni bio dva puta u stanu...

lik priznao 10 obijenih stanova, dobio 3 mjeseca zatvora...
nakon izlaska, dosao drugi put u moj stan...a to sam skontala jer je ovaj put prerovio sve sto nije prosli put...
i opet ga scole...dobije 2 mjeseca....

takve treba uciniti dozivotnim invalidima, pucati u koljeno pa nek se po sepanju zna....
sto se mene tici mislim da takve treba kroz balkon
ko god mi udje u kucu bice mrtav... jer ako ostane ziv i ode u zatvor opet si najebao jer ce se vratiti i prijetiti... ovako vozdra... :x
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

iznogud wrote:ja sam licno za primjenu serijatskih zakona i odsijecanja ekstremiteta za kradju, vjesanje za silovanje, itd.
sto jest jest :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Amazonka27 wrote:
iznogud wrote:samo hocu svoje stvari nazad, ionako cu mu ja dati vise para nego sto bi uzeo na ulici da prodaje ovo...

a sto se tice narednih provala, za vikend mi dolazi drug da minira par mjesta u stanu, pa bujrum poslije toga...

Onda ce tebe uhapsiti i dobices puno gidinica robije za posjedovanje toga i toga...
ciko unio ja mu ga oteo i on nastradao :D

btw nemoj zaboraviti par otisaka njegovih prstiju na pusci ostaviti
Post Reply