ja bih u tu grupu svrstao i ovu tuzlanku...
Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
- Danguba
#51 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
ja bih u tu grupu svrstao i ovu tuzlanku...
-
theTruePath
#52 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Tuzlanka vala nije nesto
Ova zena je udata
a i nema dokaza
Vjeruj mi ,ni jedan albanac to nebi dozvolio oni imaju jako ponosan stav po pitanju zena,porodiceMisli se konkretno na ove a ne inace.
Imas npr ove italijanske politicarke, one su tu samo zbog pameti
Ova zena je udata
a i nema dokaza
- insomnia78
#53 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Joj mojne mi boga ti albanskog stava o zenama i porodici
-
theTruePath
#54 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
joj mojne mi bogati price u praznu,sovinisticke price u praznoinsomnia78 wrote:Joj mojne mi boga ti albanskog stava o zenama i porodici
- angelo
#55 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
I Slovenija iako nije na balkanu ima bogami što za pokazati

-
Ras Al Ghul
#56 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Meni ipak Srpkinje bez konkurencije!sherbett wrote:Ti izgleda nisi bio u Hrvatskoj nikadtheTruePath wrote:swanfilter wrote:Sve je ovo rad obavjestajnih sluzbi Albanaca- Sve ovo u cilju priznavanja Kosova. Ove koke su obicne Eskort dame, primljene u radni odnos na visoke politicke funkcije koje koriste da bi obrađivale visoke diplomate, ambasadore, predsjednike drzava, premijere, mocnike, ...
Albanke inace drze do sebe,i stvarno najlijepse djevojke koje sam vidio s Balkana bile su Albanke i Crnogorke
- Stjui
#57 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
neznam sad za ovo. možda su egzotične il nešt,al da su najljepše moram se ne složititheTruePath wrote:
Albanke inace drze do sebe,i stvarno najlijepse djevojke koje sam vidio s Balkana bile su Albanke i Crnogorke
- sinuhe
#58 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Nema do Banjaluke. Tacno sam se morao naviknuti da nema svugdje lijepih zena.
-
theTruePath
#59 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
E pa svako ima svoje misljenje,meni su crnogorke ,albanke na prvom mjestu,hrvatice su isto tu negdjeStjui wrote:neznam sad za ovo. možda su egzotične il nešt,al da su najljepše moram se ne složititheTruePath wrote:
- insomnia78
#60 Re: Odg: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj minis
Sve su to amateri za tatu Berluskonija i talijanski parlament

- dita von teese
#61 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
E vala se stvarno ima ovdje sta i vidjeti, lijepih zena, lijepih frizura, lijepe odjece...malo-malo mi dodje da nekoga povucem za rukav kaputa i pitam, ziva bila, gdje si ovo kupila.
Eto, odoh od teme, ali to je to sto me trenutno okupira u Prishtini
. Inace, ljudi se cine kao da su vrlo sretni. Mozda nisu neka ljepota, mislim, standarni su - zna se gdje su najljepse zene, a gdje najzgodnije, barem na Balkanu. Ali bogme drze do sebe, i muskarci i zene su tip-top.
Eto, odoh od teme, ali to je to sto me trenutno okupira u Prishtini
-
theTruePath
#62 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Ne znazna se gdje su najljepse zene, a gdje najzgodnije, barem na Balkanu.
- dita von teese
#63 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
theTruePath wrote:Ne znazna se gdje su najljepse zene, a gdje najzgodnije, barem na Balkanu.gdje to?
Meni su Zagrepcanke najljepse, a Beogradjanke najzgodnije.
-
theTruePath
#64 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
nisi bila u crnoj gori i albanijidita von teese wrote:theTruePath wrote:Ne znazna se gdje su najljepse zene, a gdje najzgodnije, barem na Balkanu.gdje to?
Meni su Zagrepcanke najljepse, a Beogradjanke najzgodnije.
salu na stranu,hrvatice su zgodne,visoke,to stoji,za beograd nemam iskustva
- Šveđanin
#65 Re: Odg: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj minis
Ovo je već nešto.insomnia78 wrote:Sve su to amateri za tatu Berluskonija i talijanski parlament

- insomnia78
- graue_maus
#67 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
- torcida
#68 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
teško je...oduprijeti se napasti, hebga 
- angelo
#69 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Ako netko još uvijek misli da udvaranje nema veze s politikom neka se podsjeti slučaja piranskog zaljeva (savudrijske vale). Kad je sanader bio premijer zamalo da hrvatska i slovenija zarate oko komada mora malo veče velićine od olimpijskog bazena
Kad je došla jaca na mjesto premijerke sve se sredilo vrlo brzo

Kad je došla jaca na mjesto premijerke sve se sredilo vrlo brzo

-
zavrzlama
#70 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Stvarno je nevjerovatna potreba srpske politike da prefiks srpski guraju na svakom koraku...mislim da bi ozbiljni strucnjaci trebali analizirati ovu pojavu,jer neznam da iko u svijetu toliko eksplatise isticanje nacionalnog prefiksa kao srbi....10.000 ljudi na mitingu "Srpske" u Gračanici
Miting GI Srpska (Foto: Tanjug)
Predizborni miting Građanske inicijative "Srpska" održan je danas u centru Gračanice, uz prisustvo oko 10.000 Srba, Goranaca, Roma i drugih nealbanaca koji su u to mesto stigli iz raznih krajeva Kosova i Metohije.
Zasto nisu nazvali inicijativu "Kosovo""Zavicaj""Solidarnost " i slicno,ne i ne nego mora biti naziv sto ima "srpsko" u imenu...po meni se radi o strahu i samohrabrenju jer kad nesto lose radis,zivis pogresnim moralnim i civilizacijskim zivotom,znas da si protiv svih,i kao odrbranu od svih, istices svoj identitet iz straha od drugog i drugacijeg...
- Danguba
#71 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
koji mitingzavrzlama wrote:Stvarno je nevjerovatna potreba srpske politike da prefiks srpski guraju na svakom koraku...mislim da bi ozbiljni strucnjaci trebali analizirati ovu pojavu,jer neznam da iko u svijetu toliko eksplatise isticanje nacionalnog prefiksa kao srbi....10.000 ljudi na mitingu "Srpske" u Gračanici
Predizborni miting Građanske inicijative "Srpska" održan je danas u centru Gračanice, uz prisustvo oko 10.000 Srba, Goranaca, Roma i drugih nealbanaca koji su u to mesto stigli iz raznih krajeva Kosova i Metohije.
Zasto nisu nazvali inicijativu "Kosovo""Zavicaj""Solidarnost " i slicno,ne i ne nego mora biti naziv sto ima "srpsko" u imenu...po meni se radi o strahu i samohrabrenju jer kad nesto lose radis,zivis pogresnim moralnim i civilizacijskim zivotom,znas da si protiv svih,i kao odrbranu od svih, istices svoj identitet iz straha od drugog i drugacijeg...
na sta spade kuca petrovica...
p.s. taj prefiks(pametnom) govori gdje ce zavrsiti srbovanje...
-
Hodidid
#72 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Meni je ona bivsa ministrica vanjskih poslova republike HR boli glava. Ona sto je poslije isla u Nevjork
. Njoj bi potpisao kapitulaciju. 
- Styling
#73 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Kolinda Grabar-KitarovićHodidid wrote:Meni je ona bivsa ministrica vanjskih poslova republike HR boli glava. Ona sto je poslije isla u Nevjork. Njoj bi potpisao kapitulaciju.
-
sv12
#74 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Da, medjutim ta "eskort dama" je odbila Dacica i jos mu je zabranila da udje u Kosovo, gdje je tacno naznacila preko Twittera, "ovo nije zabrana ulaska srpskim politicarima na Kosovo, ovo je zabrana ulaska Dacicu na Kosovo".swanfilter wrote:Sve je ovo rad obavjestajnih sluzbi Albanaca- Sve ovo u cilju priznavanja Kosova. Ove koke su obicne Eskort dame, primljene u radni odnos na visoke politicke funkcije koje koriste da bi obrađivale visoke diplomate, ambasadore, predsjednike drzava, premijere, mocnike, ...
Obicno "eskort dame" ne rade tako, cak naprotiv, "eskort dame" jedva cekaju nabacivanja.
Navodno je Dacic bio nepristojan i bezobrazan prema Vlora koki i onda su mu zabranili da udje na Kosovo.
A i sta ce on onakav malen, metar i zilet, pa ona mu moze jesti pitu sa glave.
- Styling
#75 Re: Dačić izazvao skandal udvarajući se kosovskoj ministrici
Dačić počeo k'o Berluskoni
Bunga-bunga zabave preko Drine