Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve u svemu gledljiva je serija, samo me nervirala prica oko "spijuna", malo su oni Medicijevi poglupi bili a jel samo meni Lukrecija na Andjelinu lici
AndreyBlanc wrote:Je li moguće da je ova serija na forumu podcijenjena ?
i te kako, serija je sasvim solidna, na momente izvrsna, ali kada vidim kako je Boardwalk Empire podcijenjen, Da Vinciju ide extra na ovom forumu
Doduše, ali meni je ova sezona na čelu sa enklitičkim dijalozima Lorenza sa Feranteom izvrsna, po meni broj jedan što sam gledao a na drugom kraju planete Da Vinci rješava zagonetke jednog mahnitog plemena, zaista izvaredna serija, šteta pa nije ispraćena na forumu ali u svijetu ima ogroman broj svojih fanova.
Tabhana wrote:Čeka se nova sezona koja bi trebala početi u aprilu.
Taman otvorim sezonusa Vikingsi, kad oni zavrse pocei ce nekad i GoT, a onda Demoni. Serija je dobra, napeta i sve ali nekako ne mogu da je stavim u rang sa GoTom, prije je rang sa Vikings.
Tom Riley odlično glumi, epizode nisu monotone, a poseban šmek daje i prelijepa Laura Haddock.
Ima tu dosta i smiješnih scena kao "Vespuci", a ne Amerika, te skoro svaka scena sa Gregg Chillinom (Zoroaster). Neću da spojlam previše ali prejaka je scena bila sa otkrivanjem prezimena od Nice.
Tabhana wrote:Tom Riley odlično glumi, epizode nisu monotone, a poseban šmek daje i prelijepa Laura Haddock.
Ima tu dosta i smiješnih scena kao "Vespuci", a ne Amerika, te skoro svaka scena sa Gregg Chillinom (Zoroaster). Neću da spojlam previše ali prejaka je scena bila sa otkrivanjem prezimena od Nice.
Nije spojler jer je proslo vec dugo vremena, je li Nico ono Makijaveli .