Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lippenbekenntnis wrote:moje komsije ne prestaju...
ali imamo neku vrstu neizrecenog ugovora..ja se ne bunim kada su oni preglasni a oni nista ne kazu kada slusam glasno muziku halida beslica..
ja bi ti preporucio cepice za usi, iako i to ne pomaze uvijek. jednog ljeta sam bio u jednom domu u becu, do
mene soba jedan par bugara - ma kakvi cepici kad zid vibrira
Lippenbekenntnis wrote:moje komsije ne prestaju...
ali imamo neku vrstu neizrecenog ugovora..ja se ne bunim kada su oni preglasni a oni nista ne kazu kada slusam glasno muziku halida beslica..
ja bi ti preporucio cepice za usi, iako i to ne pomaze uvijek. jednog ljeta sam bio u jednom domu u becu, do
mene soba jedan par bugara - ma kakvi cepici kad zid vibrira
Hajd što ne čuju, ne mogu čuti, ali kad vide da se nešto miče iza bijele zavjese, pa se naginju kroz prozor ne bi li bolje vidjeli šta je.... *facepalm*
miki4 wrote:koliko opušteno bi se mogli sexati npr. u autu na parking prostoru, a da vas viri nepoznati čovjek....užasno je ludo i neugodno. Šta mislite o tome ?
SEX.........................da odzvanja zgrada, o je čejf, utišati se kao i nejeb... , zao rokaj efendija dozore, imaju upravitelji što če popravit ispucalo............