pape wrote:Ko zapostavlja taktiku, nece dobit` ni na Vratniku.![]()
Fol je u tome da ne pitas dok ne budes siguran u pozitivan odgovor, a marljivo i istrajno radis na preduslovima.
Tako jednostavno, ...
ko umije,umije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Fol je u tome da ne pitas dok ne budes siguran u pozitivan odgovor, a marljivo i istrajno radis na preduslovima.
Tako jednostavno, ...
ladyblue18 wrote:ove tvoje postove na temi nikako nisam skontala, ali ovaj narocitokenanz wrote:zato je najbolje ne ostaviti bilo kakvu mogucnost da se izjasni sa bilo DA bilo NE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno i najiskrenije ... nisam se naljutioDaphna wrote:Naravno! Zato će žena na postavljeno pitanje, gdje se može odgovoriti sa Da ili NE , odgovoriti : radi što te voljakenanz wrote:zato je najbolje ne ostaviti bilo kakvu mogucnost da se izjasni sa bilo DA bilo NEA ti se onda naljutiš jer nije odgovorila kratko i jasno
![]()
iskreno, meni ne treba veza u kojoj ce neko gledati da voda ide na njegov mlin i mene zajebavatikenanz wrote:
pa vrlo jednostavno ili nista ne pitas- sto je jedna od solucija ili pitanje formulises tako da sta god da odgovori <voda ide na tvoj mlin>
primjer> jelde mi veceras ne idemo u grad?? sta ces odogovoriti???
ali bez obzira na sve...ladyblue18 wrote:iskreno, meni ne treba veza u kojoj ce neko gledati da voda ide na njegov mlin i mene zajebavatikenanz wrote:
pa vrlo jednostavno ili nista ne pitas- sto je jedna od solucija ili pitanje formulises tako da sta god da odgovori <voda ide na tvoj mlin>
primjer> jelde mi veceras ne idemo u grad?? sta ces odogovoriti???![]()
ja uvijek kazem otvoreno, da, ne, zdravo. Njegov problem hoce li prihvatiti moje da ili ne, ili ce razbijati glavu tima sta ja zaista mislim kada kazem da ili ne.
Tako jednostavno, a tako komplikovano
Tako jednostavno, ...
ladyblue18 wrote:Kod mene vala jok![]()
Ako kazem NE, necu, nemoj onda to zaista mislim i tacka.
Naravno zensko ce opet uraditi neku glupost poput one koju je navela gore anjusha, pa ce lagati i sebe i njega, al' jbg![]()
Ali ja se trudim da budem dosljedna uvijek, i kada kazem NE onda to fakat i mislim
a,ako je obratan slucajHer Flick wrote:kada je zena neraspolozena, ljuta ili nikakva, muskarcu je najbolje da suti i pici za svojim poslom
eh da, i ja bih molila za odgovorljubav_aha wrote:a,ako je obratan slucajHer Flick wrote:kada je zena neraspolozena, ljuta ili nikakva, muskarcu je najbolje da suti i pici za svojim poslomsto trebamo da radimo
reci
ladyblue18 wrote:eh da, i ja bih molila za odgovorljubav_aha wrote:a,ako je obratan slucajHer Flick wrote:kada je zena neraspolozena, ljuta ili nikakva, muskarcu je najbolje da suti i pici za svojim poslomsto trebamo da radimo
reci
a sta kad nema utakmica?pape wrote:Samo nas pustite da odgledamo utakmicu, ....
Mozda ste se zaboravile nasminkati, ...ladyblue18 wrote:a sta kad nema utakmica?pape wrote:Samo nas pustite da odgledamo utakmicu, ....
![]()
pape wrote: Mozda ste se zaboravile nasminkati, ...![]()
@Lady, jel vidis ti sto oni vole da gledaju kako se 22 muskarca ganjaju po terenu, znoje se, grle, skacu jedan na drugogladyblue18 wrote:a sta kad nema utakmica?pape wrote:Samo nas pustite da odgledamo utakmicu, ....
![]()
ahahahha da znas da si u pravuSaraLe wrote:
@Lady, jel vidis ti sto oni vole da gledaju kako se 22 muskarca ganjaju po terenu, znoje se, grle, skacu jedan na drugoga tek kad go padne, pa se majica skine,aaaauuuuuu
![]()
A fol to oni fudbal vole da gledaju![]()
![]()
ali to vec nije pitanje "zenskog" nego ljudskog karaktera zar ne?Nekako s proljeća wrote:![]()
Da, kategoricno ''Ne'' nakon kojeg ostaju dosljedne svog stava.Sa njima znas na cemu si.Medutim Mirci, valjda nemaju sve zene , izgraden karakter da bi zauzele jasan stav.Otuda i to šarenilo u stavovima, pa i dileme...
A ipak su zene, zar ne?
Nikako ne zelim reci da su manje zene ukoliko nisu dosljedne.Stvar dobre ili lose procjene, sta li.
a đe mu je lociran taj karakter?Nekako s proljeća wrote:![]()
Da, ipak je karakter nesto najvrijednije kod zene.
ipak je karakter nesto najvrijednije kod bilo kojeg covjekaNekako s proljeća wrote:![]()
Da, ipak je karakter nesto najvrijednije kod zene.
bravo ...mali....ti znas sa zenama...Her Flick wrote:dugogodisnjim tumacenjem zenske psihe, dosao sam do zakljucka, da i zene same neznaju sta hoce
tako da je uzaludno razmisljati na zadatu temu
uglavnom sretno bilo svakome ko pokusava da udovolji zeni
muskarac treba da bude otvoren, da kaze sta mu je na umu (sto na umu to na drumu, pa svidjeo se to njoj ili ne), da bude iskren itd itd
nikako pokusatavati desifrovati njene izjave, raspolozenja (pms) i ponasanje, jer ce pokusaji desifrovanja zavrsiti frustracijom i muskarca i zene i to ce dovesti do bespotrebna svadje.
kada je zena neraspolozena, ljuta ili nikakva, muskarcu je najbolje da suti i pici za svojim poslom