jesi sigurna.....KeepItSimplE wrote:ja bi da me spopadne spidermannebojeplavo wrote:aha, sve vole kad ih spopadaju manijaci![]()
(svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna)
![]()
![]()
Da li u kinu...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
#52 Re: Da li u kinu...?
mima draga sta si mu uradila?mima wrote:Jedan se naslonio u tramvaju..........Nece se vise nikad nikom naslonit.
- nebojeplavo
Pocni plesti mrezu dok se nije predomislilapaauk wrote:jesi sigurna.....KeepItSimplE wrote:ja bi da me spopadne spidermannebojeplavo wrote:aha, sve vole kad ih spopadaju manijaci![]()
(svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna)
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#54 Re: Da li u kinu...?
Ma bolje da ne pricam.........dacina_curica wrote:mima draga sta si mu uradila?mima wrote:Jedan se naslonio u tramvaju..........Nece se vise nikad nikom naslonit.![]()
![]()
![]()
-
tigris
dok sam izlazila u klubove gdje se plese i gdje ima puno raje i guzvancije...ja sam se prilikom plesanja oslanjala ledjima o pojedine frajere ili u pripitom stanju ( sto je vrlo rijetko) pa se malo zaljuljam naslonim se i odgurnem da stanem normalno......i tako.....ugl. moze se to........samo ne treba ofirno
recimo jedan forumash kojeg znam....svojim sam ocima gledala kako pruzi ruku niz tjelo okrene dlan pema vani i pomiluje po koju zensku guzu koja prolazi iza njegovih ledja
eto savjeta momci

recimo jedan forumash kojeg znam....svojim sam ocima gledala kako pruzi ruku niz tjelo okrene dlan pema vani i pomiluje po koju zensku guzu koja prolazi iza njegovih ledja
eto savjeta momci
- Saian
Faruk wrote:ja to radim, mislim trljam se od ljude po tramvajutech10 wrote:Pa ja nisam rekao da ja to radim.
dobar je onaj fol sto je novalichka postala na istoj temi prije koju godinu (zabrinjava me ovaj uchestali deja vu filing koji sve chesce osjecam
- Bumbar
Saian wrote:[
dobar je onaj fol sto je novalichka postala na istoj temi prije koju godinu (zabrinjava me ovaj uchestali deja vu filing koji sve chesce osjecam) naglas pred chitavim tramvajem
![]()
![]()
"dusho jesi gotov, aj pozhuri molim te, ja izlazim na sljedecoj"
i pala sam sa stolice
- Lace
štzngrm wrote:to je cooool- ja ispružim i nogu i lakat pa šta zakačim- kad sam u kinu ispružim i noge i ruke- to je najspontaniji dodir- okrepljuje čula
nekad se i namjerno sudaram sa potencijalno seksualnim objektima-
što više iznenadiš objekat efekat je veći i zadovoljstvo raste-
ako te neko grubo odhebe-
sačekaš je iza ugla i zadaviš