nisu 500 majke mi. 445 bileHAVANA wrote:Cuj cizme pet glava.
Da li...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hadzinicasa
#151 Re: Da li...
- cls
#152 Re: Da li...
@hermina od pozorista....znaci ti odrzavas njegov nekakv nacin zivota...zanimljivo
- HAVANA
#153 Re: Da li...
A sto su vam one gace i grudnjaci nako skupi?

- headbanger
#154 Re: Da li...
zato sto grudnjaci i gace cuvaju "zlato"HAVANA wrote:A sto su vam one gace i grudnjaci nako skupi?![]()
- hadzinicasa
#155 Re: Da li...
za visokokvalitetni sadržaj, skupa ambalaža!HAVANA wrote:A sto su vam one gace i grudnjaci nako skupi?![]()
ni dijamantni prsten se ne prodaje u plastičnoj kutijici s vatom
- HAVANA
#156 Re: Da li...
headbanger wrote:zato sto grudnjaci i gace cuvaju "zlato"HAVANA wrote:A sto su vam one gace i grudnjaci nako skupi?![]()
Jes doduse, a i fino izgleda.Nije beg cicija.
- HAVANA
#157 Re: Da li...
A sta ima u onim kremama za noLko para? 
- headbanger
#158 Re: Da li...
HAVANA wrote:headbanger wrote:zato sto grudnjaci i gace cuvaju "zlato"HAVANA wrote:A sto su vam one gace i grudnjaci nako skupi?![]()
Jes doduse, a i fino izgleda.Nije beg cicija.
ma ne znam sta da ti kazem, onda ti to zao poderat, moras laganini meljati i skidati a tebi vec proslo 5 do 12
- hadzinicasa
#159 Re: Da li...
propagande.HAVANA wrote:A sta ima u onim kremama za noLko para?
- HAVANA
#160 Re: Da li...
A sta radi onaj frizer za noLko para? 
Ja za cenera mjesec dana ko lutka.
- 6.april
#161 Re: Da li...
Niko nije rekao da žene nisu skupe.
- wewa
#162 Re: Da li...
vala bas. ne bih da busim balon od sapunice, ali moja kremica kosta 6 KM i traje bar 2 mj.hadzinicasa wrote:propagande.HAVANA wrote:A sta ima u onim kremama za noLko para?
- madner
#163 Re: Da li...
Pa da, i posto ste hem skupe, hem ne razumijete da i mi imamo potrebe, bitno je iz svog steka financirati merak i hobije. Lako je vama, nemate hobija. 
- hadzinicasa
#164 Re: Da li...
priča tračeveHAVANA wrote:A sta radi onaj frizer za noLko para?
- HAVANA
- hermina od pozorista
#166 Re: Da li...
@cls
Ne mogu mu ja ukinuti "povlastice" na poslu, a i obostrani argument je "imam pravo potrositi i odredjenu sumu novca na nesto za sto necu nikome odgovarati, u smislu, prokocko - pa sta? izgubio - pa sta? kupila cizme od 500 - pa sta? dokle god se pokriju sve rezije namirnice i sl dadzbine, od onoga sto zaradimo odredjenu sumu novca imamo pravo potrositi i na neki svoj cejf, sto je u konacnici ok.
Dakle: plati sve sto je obavezno usmenim bracnim dogovorom, a ostalo ne polazemo racune. U principu smo upoznati sa primanjima jedno drugog, ali ne trazimo polozene racune za vlastite potrebe. Uostalom, ne zelim racun za svoj rodjendanski poklon, kao ni on za svoj, drago mi je kad me obraduje nekom sitnicom, putovanjem ovdje ili onde kao poklonom i sl, kao iobratno. Stoga: cist racun, duga ljubav.
Ne mogu mu ja ukinuti "povlastice" na poslu, a i obostrani argument je "imam pravo potrositi i odredjenu sumu novca na nesto za sto necu nikome odgovarati, u smislu, prokocko - pa sta? izgubio - pa sta? kupila cizme od 500 - pa sta? dokle god se pokriju sve rezije namirnice i sl dadzbine, od onoga sto zaradimo odredjenu sumu novca imamo pravo potrositi i na neki svoj cejf, sto je u konacnici ok.
Dakle: plati sve sto je obavezno usmenim bracnim dogovorom, a ostalo ne polazemo racune. U principu smo upoznati sa primanjima jedno drugog, ali ne trazimo polozene racune za vlastite potrebe. Uostalom, ne zelim racun za svoj rodjendanski poklon, kao ni on za svoj, drago mi je kad me obraduje nekom sitnicom, putovanjem ovdje ili onde kao poklonom i sl, kao iobratno. Stoga: cist racun, duga ljubav.
-
*mima*
- cls
#168 Re: Da li...
Zar to nije nekakvo tapkanje u nekom mjestu, mislim ok je to,samo ako ste oboje zadovoljni takvom situacijom.Realnost je da ce rashodi uvijek rasti ali za plate to je jedna misterijahermina od pozorista wrote:@cls
- azurna_obala
#170 Re: Da li...
Sve moje je njegovo, sve njegovo je moje...
...tako da kad je u pitanju lova ako ja imam i ima i on, ako on ima imam i ja...ako imamo oboje još bolje.
- hermina od pozorista
#171 Re: Da li...
@cls
I jesi i nisi upravu. Upravu si za ono poslije, kako ce se tek tada uspjeti ustedjeti i sl. Nisi kad je upitanju stednja, jer vjeruj mi, uspije se ustedjeti i sa obavezom spajanja krajeva. Samo sto ova druga polovina ne zna za to, jer da zna, to bi otislo u nepovrat, jer tip jednostavno ne zna rukovati sa novcem na racionalan naicn, a ne mogu ja nekoga u 30 i kusur nekoj uciti rukovodjenju novcem, niti nekome nametati svoju zivotnu filozofiju. Zato se nalazimo negdje na pola puta i pokusavamo kompromisima praviti korake ka onom naprijed.
U svakom slucaju, uvijek imas nesto sto zulja, nikad nije savrseno. Mogla sam ja biti on u nekoj drugoj prici, mogla sam ja biti optuzena za prekomjerno trosenje, tipa, imas 43 torbe, zar bas moras imati i tu od xxx KM? Ili za obucu tipa, ionako vise ne znamo gdje da stavimo 5 pari cizmi, 6 pari sandala i sl.
Ili bilo koja druga situacija u kojoj nesto nekome ne bi odgovaralo. Rijetko kada se nadju dvije savrseno/e srodne duse koje uopce nemaju nikakvih briga kako na finansijskom, tako i na drugim poljima. E to je onda brak kakvog ga vanilla vidi
I jesi i nisi upravu. Upravu si za ono poslije, kako ce se tek tada uspjeti ustedjeti i sl. Nisi kad je upitanju stednja, jer vjeruj mi, uspije se ustedjeti i sa obavezom spajanja krajeva. Samo sto ova druga polovina ne zna za to, jer da zna, to bi otislo u nepovrat, jer tip jednostavno ne zna rukovati sa novcem na racionalan naicn, a ne mogu ja nekoga u 30 i kusur nekoj uciti rukovodjenju novcem, niti nekome nametati svoju zivotnu filozofiju. Zato se nalazimo negdje na pola puta i pokusavamo kompromisima praviti korake ka onom naprijed.
U svakom slucaju, uvijek imas nesto sto zulja, nikad nije savrseno. Mogla sam ja biti on u nekoj drugoj prici, mogla sam ja biti optuzena za prekomjerno trosenje, tipa, imas 43 torbe, zar bas moras imati i tu od xxx KM? Ili za obucu tipa, ionako vise ne znamo gdje da stavimo 5 pari cizmi, 6 pari sandala i sl.
Ili bilo koja druga situacija u kojoj nesto nekome ne bi odgovaralo. Rijetko kada se nadju dvije savrseno/e srodne duse koje uopce nemaju nikakvih briga kako na finansijskom, tako i na drugim poljima. E to je onda brak kakvog ga vanilla vidi
- cls
#172 Re: Da li...
@hermina od pozorista.......pa za to postoje knjige ne moras nista nametati ali moze valjda neku knjigu procitati malo se educirati, a slazem se da uvijek ima nesto sto zulja, samo lakse se prevazidje to sto zulja kada oboje komotnije zive
-
Smoki
#173 Re: Da li...
svejedno mi znala ne znala.... jos bi da mi odredjuje gdje cu i koliko potrositi?
- ljubav_aha
#174 Re: Da li...
i pito,kakve veze ima stednja sa tvojim pitanjemburek_in_space wrote:...vash(i) partner(i) znaju koliko zaradjujete na poslu?!
Da li mozhete ili zhelite ponekad sakriti stvarna primanja, i ostaviti za sebe koju marku?!
- Ma.Le.Na
#175 Re: Da li...
pitac ne govori koliko para zaradjujes nikom!
namah ce ti sihire svezat da je zenis

namah ce ti sihire svezat da je zenis