da da nismo mi toliko crne,samo oni uvelicavaju cesto stvari da bi mi mislile da jesmo uzasne. nas grize onda savjest, a muskarcima se nikad ne javlja tako nesto kao savjest...cHupjahalic@ wrote:evo dokaza da muskarci dosta puta slazu (ne mislim na slaganje, nego na laganje).Prozor wrote:Slazemo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci nismo ni mi tako crne kako mislimo.![]()
![]()
Da li su zene pokvarena bica?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vogelce
#151 Re: Da li su zene pokvarena bica?
-
_BosanaC
#152 Re: Da li su zene pokvarena bica?
Vi imate savjest - mi imamo vasvogelce wrote:da da nismo mi toliko crne,samo oni uvelicavaju cesto stvari da bi mi mislile da jesmo uzasne. nas grize onda savjest, a muskarcima se nikad ne javlja tako nesto kao savjest...cHupjahalic@ wrote:evo dokaza da muskarci dosta puta slazu (ne mislim na slaganje, nego na laganje).Prozor wrote:Slazemo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vogelce
#153 Re: Da li su zene pokvarena bica?
istina_BosanaC wrote:Vi imate savjest - mi imamo vasvogelce wrote:da da nismo mi toliko crne,samo oni uvelicavaju cesto stvari da bi mi mislile da jesmo uzasne. nas grize onda savjest, a muskarcima se nikad ne javlja tako nesto kao savjest...cHupjahalic@ wrote: evo dokaza da muskarci dosta puta slazu (ne mislim na slaganje, nego na laganje).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Any
#154 Re: Da li su zene pokvarena bica?
nikada se NE slazemovogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
uvijek istinu govorimo
-
rashid
#155 Re: Da li su zene pokvarena bica?
Kako da vjerujes necemu, koje krvari 5 dana a ne umre???vogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
-
_BosanaC
#156 Re: Da li su zene pokvarena bica?
rashid wrote:Kako da vjerujes necemu, koje krvari 5 dana a ne umre???vogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
- A-R-N-I
#159 Re: Da li su zene pokvarena bica?
rashid wrote:Kako da vjerujes necemu, koje krvari 5 dana a ne umre???vogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
@sinus i kosinus, papis al posto su se vjestice urotile protiv tebe, jedino iz tog razloga mi te je zao.......
- sinus
#160 Re: Da li su zene pokvarena bica?
Koje ba vještice, nemoj vještice da vrijeđaš one su oličenje znanja, a ovo je sve dičkin pimA-R-N-I wrote:rashid wrote:Kako da vjerujes necemu, koje krvari 5 dana a ne umre???vogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah
@sinus i kosinus, papis al posto su se vjestice urotile protiv tebe, jedino iz tog razloga mi te je zao.......
-
KeepItSimplE
ne slazem se..ali mislim da nismo ni "cvjecke",ne smijem biti pristrasnaU zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???
prema zenskom rodu,ma koliko zelim,ovo je moje objektivno misljenje
-
andromedax
#165 Re: Da li su zene pokvarena bica?
Sta cemo jadne vidile nema nam vajde od finoce. Nek smo se i mi malo opametile, dosta su i muskarci carevali.vogelce wrote:U zadnje vrijeme sam toliko losih stvari cula za zene, kad je ljubav u pitanju, da smo manipulatorice, interesdzije ... ma u glavnom sve najcrnje. Slazete li se vi stim???![]()
![]()
-
KeepItSimplE
sinus (citat):
Žena je kao konzerva ribe, ili je neotvorena ili se usmrdila
SaraLe:Imas lijepo misljenje o svojoj mami
sinus sigurno poznaje mali broj zena,al promijenice misljenje
Žena je kao konzerva ribe, ili je neotvorena ili se usmrdila
SaraLe:Imas lijepo misljenje o svojoj mami
sinus sigurno poznaje mali broj zena,al promijenice misljenje
-
KeepItSimplE
macarrona:
ja volim da pricam o biljkama fikusu, benjaminu cak ima i cvijet koji neki nazivaju "svekrvine gubice"
tu idem na kurs
ta me svekrvina gubica posebno zanima
-
KeepItSimplE
ja volim progovorit,pa da me poklopi poljupcem..
patrius
zena ostaje bez rijeci samo kad se ljubi
-
KeepItSimplE
macarrona:
a vi ko spermatozoidi
samo jedan od milion od neke koristi

a vi ko spermatozoidi
samo jedan od milion od neke koristi