mostar22 wrote:Taj njihov stav je krenuo od rečenice da je žensko stvoreno da potroši svaku marku.
Meni se cini da sam djevica u podznaku, ne znam kakve su one po ovom pitanjuanoush wrote:
a u tom grmu leži zec
hoću reći u podznaku leži tajna!
Moderator: anex
mostar22 wrote:Taj njihov stav je krenuo od rečenice da je žensko stvoreno da potroši svaku marku.
Meni se cini da sam djevica u podznaku, ne znam kakve su one po ovom pitanjuanoush wrote:
a u tom grmu leži zec
hoću reći u podznaku leži tajna!
teske, brate, k'o i u svakom drugom pitanju.ladyblue18 wrote:mostar22 wrote:Taj njihov stav je krenuo od rečenice da je žensko stvoreno da potroši svaku marku.![]()
![]()
velahavle
![]()
a u tom grmu leži zec
hoću reći u podznaku leži tajna!![]()
Pa pisah bonaanoush wrote:pravit cu se da to nisam procitala
@lady, odrasla sam s jednim rodjenim u tom znaku, i sudeci po tome... Kupis li ti sebi ikad ista
ladyblue18 wrote:Pa pisah bonaanoush wrote:pravit cu se da to nisam procitala
@lady, odrasla sam s jednim rodjenim u tom znaku, i sudeci po tome... Kupis li ti sebi ikad istakupujem ja sebi nekad i previse ali uglavnom ganjam snizenja jer ne dam basnoslovne cifre za stvari koje ne vrijede tih para i uglavnom sve sto zapikam i nafatam na snizenjima.
Ali pazim na svaku markicu![]()
A sto se tice trosenja na druge bez griznje savjesti, to nekako opravdavam time da uglavnom nema snizenja na parfeme, nakit, i sl. djidje midje.
Eh toMa.Le.Na wrote: ono sto sam znala drugima kupovat...to na sebe ne bi potrosila ni sa najvecom temperaturom![]()
The Saudi princess has been in trouble before that has made the news when back in 1995, it had been claimed that she beat a servant in Florida whom she thought had robbed her.
ma znam šta si napisala, ali si s tom djevicom u podznaku bacila sjenu na sveladyblue18 wrote:Pa pisah bonaanoush wrote:pravit cu se da to nisam procitala
@lady, odrasla sam s jednim rodjenim u tom znaku, i sudeci po tome... Kupis li ti sebi ikad istakupujem ja sebi nekad i previse ali uglavnom ganjam snizenja jer ne dam basnoslovne cifre za stvari koje ne vrijede tih para i uglavnom sve sto zapikam i nafatam na snizenjima.
Ali pazim na svaku markicu![]()
A sto se tice trosenja na druge bez griznje savjesti, to nekako opravdavam time da uglavnom nema snizenja na parfeme, nakit, i sl. djidje midje.