Turska je Hrvatima promijenila i vjeru i naciju, a takve Hrvate bas i ne trebamo.Darkstorm wrote:Ovdje nikad gori mentalitet nije bio do ovih posljednjih 20 godina.A u tom periodu Turske ni blizu.
Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
- no_mani=no_fjučr
#301 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
- no_mani=no_fjučr
#302 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
A David Vila oplodi?Hafis wrote:......I tada vile počeše da darivaju princezu. Najmlađa je vila obdari da bude najljepše stvorenje na svijetu, ona za njom – da bude veoma oštroumna, treća.......Danguba wrote:![]()
![]()
neke su i poklopili ali stradase treci od takve civilizacije![]()
odose turci prije dvijestotine i vise godina. od tada se smijenise bar tri generacije. za svo to vrijeme velike civilizacije su nam SAMO nametale ratove a iz njih izvirali bad boys...
nisu civilizacije mogle izgraditi koliko je olos mogao porusiti...i jos se cudite![]()
De ti kume @danguba, ne bilo ti zapovijeđeno, malo to izguglaj detaljnije, pa da rastaborimo i taj fakt.
-
Hafis
#303 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Misliš na Hrvate islamske vjeroispovjesti?no_mani=no_fjučr wrote:Turska je Hrvatima promijenila i vjeru i naciju, a takve Hrvate bas i ne trebamo.Darkstorm wrote:Ovdje nikad gori mentalitet nije bio do ovih posljednjih 20 godina.A u tom periodu Turske ni blizu.
Ništa više od toga. Svak sebi.
-
Darkstorm
#304 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Hafis wrote:Pa i bolesnik od AIDS-a, kada nakon nekoliko godina od trenutka zaraze dođe u fazu egzacerbacije bolesti ima najdinamičniju kliničku sliku, a izvora zaraze također ''ni blizu''.Darkstorm wrote:Ovdje nikad gori mentalitet nije bio do ovih posljednjih 20 godina.A u tom periodu Turske ni blizu.
E bas mi te zao onda.Ta bolest te nece napustiti i ide s tobom pod zemlju.
Ujedno te moram razocarati i da ti ovaj forum ne moze dati lijek za istu.
Drugim rijecima, tebi ako ne odgovara, ti pusku u ruke pa zapucaj na Tursku, sta god se podrazumijeva Turskom oko tebe.
Kakva komedija od lika
- no_mani=no_fjučr
#305 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
To je cinjenica, svak sebi.Hafis wrote:Misliš na Hrvate islamske vjeroispovjesti?no_mani=no_fjučr wrote:Turska je Hrvatima promijenila i vjeru i naciju, a takve Hrvate bas i ne trebamo.Darkstorm wrote:Ovdje nikad gori mentalitet nije bio do ovih posljednjih 20 godina.A u tom periodu Turske ni blizu.
- Danguba
#306 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
najbolje tako. dok se neJma sta reknmuti pricaju se bajke.Hafis wrote:......I tada vile počeše da darivaju princezu. Najmlađa je vila obdari da bude najljepše stvorenje na svijetu, ona za njom – da bude veoma oštroumna, treća.......Danguba wrote:![]()
![]()
neke su i poklopili ali stradase treci od takve civilizacije![]()
odose turci prije dvijestotine i vise godina. od tada se smijenise bar tri generacije. za svo to vrijeme velike civilizacije su nam SAMO nametale ratove a iz njih izvirali bad boys...
nisu civilizacije mogle izgraditi koliko je olos mogao porusiti...i jos se cudite![]()
De ti kume @danguba, ne bilo ti zapovijeđeno, malo to izguglaj detaljnije, pa da rastaborimo i taj fakt.
umjesto da nam podastre civilizacijske tekovine...civilizacijsko ravnanje istih...on zapeo za nekih 50-tak godina od odlaska turaka. i bio sam u pravu. ne znas ti murata koji je otisao prvi.
-
Hafis
#307 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Ova tema dođe kao: Da li...(ustvari autor teme nije baš..što bi se reklo... jer ovakve upitne rečenice ne mogu počinjati s rječicom ''da''...ali nebitno sad,)...znači ova tema dođe nešto kao: Jesu li Španci dali Iberijskom poluotoku loš glas?
Pa kakav bi Balkan bio bez Srba i Hrvata ili Iberijski poluotok bez Španaca?
Tema je, slobodno se mogu izraziti - fašistička. Samo da se zna, a vi kako hoćete.
Tema je, slobodno se mogu izraziti - fašistička. Samo da se zna, a vi kako hoćete.
- no_mani=no_fjučr
#308 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Ne nije, zakleti antifasisti se sluze oruzjem fasizma, ZOG im se uvukao u redove, oni ne izlaze iz rovova Hafise, a ti o Hiv-u.Hafis wrote:Ova tema dođe kao: Da li...(ustvari autor teme nije baš..što bi se reklo... jer ovakve upitne rečenice ne mogu počinjati s rječicom ''da''...ali nebitno sad,)...znači ova tema dođe nešto kao: Jesu li Španci dali Iberijskom poluotoku loš glas?
-
Darkstorm
#309 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Ma jedini fasisti ovdje ste ti i ovaj no_mani.
Dovoljno je bilo samo da kaze "hrvati islamske vjeroispovjesti", namirisan je automatski.Nego, kad cete tu borbu s foruma prenijeti na ulice ?
Dovoljno je bilo samo da kaze "hrvati islamske vjeroispovjesti", namirisan je automatski.Nego, kad cete tu borbu s foruma prenijeti na ulice ?
- Danguba
#310 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
ovo vec zadire ''u poklapanje italijana i nijemaca''...Hafis wrote:Misliš na Hrvate islamske vjeroispovjesti?no_mani=no_fjučr wrote:Turska je Hrvatima promijenila i vjeru i naciju, a takve Hrvate bas i ne trebamo.Darkstorm wrote:Ovdje nikad gori mentalitet nije bio do ovih posljednjih 20 godina.A u tom periodu Turske ni blizu.
znaci, hrvat mora biti samo katolik...
svaki katolik je hrvat. jest al'
p.s. zasto biscani svoje katolike zovu ''madzarima''?
-
parapet
#311 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Zanimljivo... Postoji selo Ustica u HR (inace natpolovicno hrvatsko) na uscu Une u Savu i oni uredno ljude preko Save zovu "Madzarima"Danguba wrote:ovo vec zadire ''u poklapanje italijana i nijemaca''...Hafis wrote:Misliš na Hrvate islamske vjeroispovjesti?no_mani=no_fjučr wrote: Turska je Hrvatima promijenila i vjeru i naciju, a takve Hrvate bas i ne trebamo.
Ništa više od toga. Svak sebi.![]()
znaci, hrvat mora biti samo katolik...![]()
svaki katolik je hrvat. jest al'![]()
p.s. zasto biscani svoje katolike zovu ''madzarima''?![]()
- no_mani=no_fjučr
#312 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Ti nisi normalan, pa zar ovo nije sprdnja od foruma, meni je ovo simpaticno. Hrvati imaju povijest i mimo Turske3 i prije Turske, razumijes, jednostavno je takva da je tesko sada mijenjati, niko se ziv toga ne moze sjetiti.Darkstorm wrote:Ma jedini fasisti ovdje ste ti i ovaj no_mani.
Danguba
Mozda su madžari slovaci?
-
Hafis
#313 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Jesi li to zub danas vadio pa si mi nešto dekoncentriran.Danguba wrote: znaci, hrvat mora biti samo katolik...![]()
Čitaš li što ja napisah, upravo suprotno. Hrvat ne mora biti katolik, može biti i musliman, protestant, mormon, adventist, pentakostalac, ateist...
Jesi li ti prije popisa išao na onu obuku kod čika Sejfudina?
E baš me razočara
- Danguba
#314 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
a što li tako?parapet wrote:Zanimljivo... Postoji selo Ustica u HR (inace natpolovicno hrvatsko) na uscu Une u Savu i oni uredno ljude preko Save zovu "Madzarima"Danguba wrote:
ovo vec zadire ''u poklapanje italijana i nijemaca''...![]()
znaci, hrvat mora biti samo katolik...![]()
p.s. zasto biscani svoje katolike zovu ''madzarima''?![]()
-
Darkstorm
#315 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
U potpunosti te razumijem, no_mani.Vi i Srbi ste i kreirali ljudski rod, od vas je sve krenulo.Hvala vam.
-
Hafis
#316 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Pusti toga, ispraljat ćeš dres. Vidiš da je junior.. još skuplja lopte po terenu...valjda gripa pokosila prvu i drugu postavu, pa ga zapalo drugo poluvrijemeno_mani=no_fjučr wrote:Ti nisi normalan, pa zar ovo nije sprdnja od foruma, meni je ovo simpaticno. Hrvati imaju povijest i mimo Turske3 i prije Turske, razumijes, jednostavno je takva da je tesko sada mijenjati, niko se ziv toga ne moze sjetiti.Darkstorm wrote:Ma jedini fasisti ovdje ste ti i ovaj no_mani.
Danguba
- no_mani=no_fjučr
#317 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Pol Zagreba hare krishna, a amaericka crkva Bozja, Mesijanska amaericka, klepa vjernike samo tako, ima i bivsih muslimana u protestanskim redovima jer im bolje.Hafis wrote:Jesi li to zub danas vadio pa si mi nešto dekoncentriran.Danguba wrote: znaci, hrvat mora biti samo katolik...![]()
Čitaš li što ja napisah, upravo suprotno. Hrvat ne mora biti katolik, može biti i musliman, protestant, mormon, adventist, pentakostalac, ateist...
E baš me razočara
- no_mani=no_fjučr
#318 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Sta ga libo, ima minutuzu, moze se reci nije iskoristio priliku?Hafis wrote:Pusti toga, ispraljat ćeš dres. Vidiš da je junior.. još skuplja lopte po terenu...valjda gripa pokosila prvu i drugu postavu, pa ga zapalo drugo poluvrijemeno_mani=no_fjučr wrote:Ti nisi normalan, pa zar ovo nije sprdnja od foruma, meni je ovo simpaticno. Hrvati imaju povijest i mimo Turske3 i prije Turske, razumijes, jednostavno je takva da je tesko sada mijenjati, niko se ziv toga ne moze sjetiti.Darkstorm wrote:Ma jedini fasisti ovdje ste ti i ovaj no_mani.
Danguba
*minutzutu
-
Hafis
#319 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Ne kontaju ti to oni najbolje, tako da se ne trebaš puno truditi objašnjavati.no_mani=no_fjučr wrote:Pol Zagreba hare krishna, a amaericka crkva Bozja, Mesijanska amaericka, klepa vjernike samo tako, ima i bivsih muslimana u protestanskim redovima jer im bolje.Hafis wrote:Jesi li to zub danas vadio pa si mi nešto dekoncentriran.Danguba wrote: znaci, hrvat mora biti samo katolik...![]()
E baš me razočara
-
Darkstorm
#320 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
no_mani=no_fjučr wrote:
Sta ga libo, ima minutuzu, moze se reci nije iskoristio priliku?
*minutzutu
Jos jedan napisi, podhitno.
- no_mani=no_fjučr
#321 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Kako je moguce da sam izazvao reakciju? Cilj ili sredstvo?Darkstorm wrote:no_mani=no_fjučr wrote:
Sta ga libo, ima minutuzu, moze se reci nije iskoristio priliku?
*minutzutu
Jos jedan napisi, podhitno.
-
energy star
#322 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a ona kaže:

- Paranoid
#323 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Sve stranci, a svi bosanci... |edo maajka|energy star wrote:ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu a ona kaže:
- Danguba
#324 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
Jos malo pa sa ovim Hafizom niko se nece igrati osim bratije sa anam onih foruma.
Taman da nadjemo klikere a on dodje i zamuti vodu. Idi ba, nikakve koristi od tebe osim trolanja.
Fino sam te pitao sta nam ostavi ''poklapanje italijana i nijemaca'' pa te upita o civilizacijskom barbarizmu prije 20 godina a on ni mukajet. Trazi neke pravopisne greske i šupa se sa sagovornicima...
Taman da nadjemo klikere a on dodje i zamuti vodu. Idi ba, nikakve koristi od tebe osim trolanja.
Fino sam te pitao sta nam ostavi ''poklapanje italijana i nijemaca'' pa te upita o civilizacijskom barbarizmu prije 20 godina a on ni mukajet. Trazi neke pravopisne greske i šupa se sa sagovornicima...
-
gepard_
#325 Re: Da li su Srbi i Hrvati dali Balkanu los glas?
ne znam kakve veze ove slike imaju sa bih katolicima iz sirokog gruda duvna viteza ili odakle vec dolaze ovi forumasi poput energy star