PS: desio mi se slucaj da mi cura kaze nakon 14 dana tacno da me voli
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa sta faliCiCk0 wrote:
PS: desio mi se slucaj da mi cura kaze nakon 14 dana tacno da me voli![]()
![]()
mene odmah isijas uhvatio
![]()
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"
Ti si dobar ocam. Meni je jedna rekla nakon 3 dana veze ocamCiCk0 wrote:
![]()
![]()
Ma legendo....nisam ja neki romantik, nisam zaljubljive prirode...nisam ocajanladyblue18 wrote:Pa sta faliCiCk0 wrote:
![]()
![]()
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"pa cura zaljubljive prirode
![]()
![]()
Samo moram se sloziti, i meni je smjesno kako su te dvije rijeci danas tako ofucane vise.
Hahaha ti si dobro proso "mogla te je žik, mogla te je žik" hahahahaOmerovim_Koracima wrote:Ti si dobar ocam. Meni je jedna rekla nakon 3 dana veze ocamCiCk0 wrote:
![]()
![]()
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"![]()
ja oplako,kaze ona "sta se smijes" i poce plakat
![]()
![]()
ja jos gore oplako. reko nemoj ziva bila da se mi vidjamo vise Allahati.
Koji krc da se najezis bash
e haj nam reci sad .....mislim pojasni nam tvoj komentLjuska_u_BaklaFi wrote:CCCCCCCCC
Bila je scena ko onaj voditelj kad se smije onim bolesnimCiCk0 wrote:Hahaha ti si dobro proso "mogla te je žik, mogla te je žik" hahahahaOmerovim_Koracima wrote:Ti si dobar ocam. Meni je jedna rekla nakon 3 dana veze ocamCiCk0 wrote:
![]()
![]()
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"![]()
![]()
![]()
Eh u to vrijeme kad mi je to rekla ja glupan kontam ma haj mlada jbga ja pun zivota i iskustva pa joj sve nesto novo ....i zaglavim ko bager u jami....
Al nek si joj oplako pa makar....mogu zamislit scenu ti places od smijeha ona od tuge
Nisam oba mi roditeljaOmerovim_Koracima wrote:Bila je scena ko onaj voditelj kad se smije onim bolesnimOmerovim_Koracima wrote:Hahaha ti si dobro proso "mogla te je žik, mogla te je žik" hahahahaCiCk0 wrote:
Ti si dobar ocam. Meni je jedna rekla nakon 3 dana veze ocam![]()
![]()
![]()
Eh u to vrijeme kad mi je to rekla ja glupan kontam ma haj mlada jbga ja pun zivota i iskustva pa joj sve nesto novo ....i zaglavim ko bager u jami....
Al nek si joj oplako pa makar....mogu zamislit scenu ti places od smijeha ona od tuge![]()
![]()
Danas neki to govore jer je fazon,tj neke cure. al ajde priznaj da si joj reko da je volis samo zato da bi je povalio![]()
![]()
Ljusko zalichu te agdom![]()
CiCk0 wrote:Ma legendo....nisam ja neki romantik, nisam zaljubljive prirode...nisam ocajanladyblue18 wrote:Pa sta faliCiCk0 wrote:
![]()
![]()
Poruka koju sam htio poslati svima vama jeste da je jadno koliko ljudi nepoznaju pojam voljeti i kako tako lako mogu reci "VOLIM TE"pa cura zaljubljive prirode
![]()
![]()
Samo moram se sloziti, i meni je smjesno kako su te dvije rijeci danas tako ofucane vise.al gledam na ljubav sasvim objektivno i gadi mi se ponekad koliko ljudi mogu biti jadni po tom pitanju...a takve cure ko sto je ta..."volim te nakon 14 dana" vjeruj toga se treba klonit jer su to osobe koje neznaju sta zele od sebe prvenstveno....a druga stvar....slazem se zaljubljive prirode al ljubav i zaljubljenost....dva razlicita faktora....jaaaaaaako razlicita....a s tom curom sam zaglavio godinu i nesto
(kud nisam umro) i kad sam se ja zaljubio ona skontala da i drugi decki imaju joj sta ponudit
(dabogda crkla
)zahebo sam se ko nikad
(dabogda ja crko kolko sam glup bio
)....uglavnom ljudi danas neznaju pravo znacenje rijeci voljeti
lazhes lazhesCiCk0 wrote: Nisam oba mi roditelja![]()
![]()
neg sam reko da je neizofiram"volim i ja tebe pile"
Nemoj me na priznanje tjerat......zene gledaju ovo ...... bolan podrzi me !!!!Omerovim_Koracima wrote:lazhes lazhesCiCk0 wrote: Nisam oba mi roditelja![]()
![]()
neg sam reko da je neizofiram"volim i ja tebe pile"
![]()
![]()
![]()
ma dajjjjjjjjOmerovim_Koracima wrote:Ne mogu te podrzhat kume,iskoristavas djevojke
A sexaliste se iduci danCiCk0 wrote:ma dajjjjjjjjOmerovim_Koracima wrote:Ne mogu te podrzhat kume,iskoristavas djevojkeposlije tih 14 dana bio sam sa njom 1 god i 2 mj
A neOmerovim_Koracima wrote:A sexaliste se iduci danCiCk0 wrote:ma dajjjjjjjjOmerovim_Koracima wrote:Ne mogu te podrzhat kume,iskoristavas djevojkeposlije tih 14 dana bio sam sa njom 1 god i 2 mj
PA hajde, shta se zhalish - ostavio si utisak i cura te zavolila.CiCk0 wrote: A nesexali smo se prije toga
Jarane ta je dala rano,sha si raido godinu sa njomCiCk0 wrote:
A nesexali smo se prije toga
nagazio na poliglotkinju, a on se zali... ccc.. pa ko bi vam ugodio?!burek_in_space wrote:PA hajde, shta se zhalish - ostavio si utisak i cura te zavolila.CiCk0 wrote: A nesexali smo se prije toga
![]()
Inache, mislim da drzhim rekord po pitanju tih izjava ljubavi.![]()
Jedna mi izjavila ljubav nakon prvog izlaska.
Zove naredni dan, ja : Halo?!
Ona: te kjero mucho
Ja:Koga ste trebali?!
![]()
![]()
![]()
Ah prerano je dala....samo ja et kontam cura "zaljubljive prirode"...zaljubila se.. ma dala mi je boga oca, sve ti evo samo budi samnom i nakraju PUFFFOmerovim_Koracima wrote:Jarane ta je dala rano,sha si raido godinu sa njomCiCk0 wrote:
A nesexali smo se prije toga
burek_in_space wrote:PA hajde, shta se zhalish - ostavio si utisak i cura te zavolila.CiCk0 wrote: A nesexali smo se prije toga
![]()
![]()
![]()
![]()
burek_in_space wrote:PA hajde, shta se zhalish - ostavio si utisak i cura te zavolila.CiCk0 wrote: A nesexali smo se prije toga
![]()
![]()
![]()
![]()