Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa da smo zaljubljeni mozda bi se i hvalili i vadili mast raji okolo ko neki...al posto nismo onda moramo torokatio necemu drugom :D:D
Jel tako hare? :D:D:D
pitt wrote:Pa da smo zaljubljeni mozda bi se i hvalili i vadili mast raji okolo ko neki...al posto nismo onda moramo torokatio necemu drugom :D:D
pitt wrote:Pa da smo zaljubljeni mozda bi se i hvalili i vadili mast raji okolo ko neki...al posto nismo onda moramo torokatio necemu drugom :D:D
Poceo si i moje misli da citas.
Ja ti rekoh...bolji sam i od dzemile a i od vidovitog rashe :D:D
mayo mojne se vitipra dalu
ovaj kameni je ako sam dobro sumirao (a jesam poshto razmishljam u stihovima) pocheo sa 'kako je dobro vidjeti te opet', nastavio sa 'vjeruj u ljubav' a sad je vec kod igara na srecu i varanja fali josh samo neka u kojoj se propio pa da sa sigurnoshcu zakljucimo da se radi o jednoj od zhrtava tvojih rijetkih i kratkotrajnih napadaja finoce
jebi ga hare, ja sam pomislio da cesh ti kao verziran i upucen znati reci neshto konstruktivnije
mayo malo puno je oximoron, kao shto smo ja i razmishljanje u jednoj recehenici oximoron shto, iako je bio lijep 'ducking' manevar, nema veze sa fatalnoshcu fingirane finoce