Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Salah ad-Din wrote:Najgluplje sto si mogla uraditi jeste podijeliti svoj problem sa svima, iskreno se nadam da imas bar jednog dobrog prijatelja, moze biti i neko sa foruma u koga imas povjerenje, njemu se izjadas, on ti da neki savjet, ode s tobom prosetati da ti ubije par sati. A ne ovako, nista nisi dobila, ljudi ti skacu po mozgu, ispadas predmet ismijavanja.
Svi smo bili zaljubljeni i znamo kako je to, svi smo prezivjeli, prezivjet ces i ti
mozda si u pravu.. ali nekako ti je lakse kada svoju nevolju podjelis sa nekim ko te ne zna... a i ovdje ima puno osoba koje su prezivjele slicne sudbine... a dok sam se zabavljala sa ovim momkom sve sam drugarice skoro izgubila ... svelo se to na njih dvije tri... i onda mi je tesko da ih nafatam ili rade ili imaju nekih obaveza... nije bas lako naci sagovornika u teskim trenucima...a ima i ona recenica od koje ja najvise zazirem a to je "JESAM LI TI REKLA?!!"
e zato sam ja ovdje i zato ja "pricam" sa vama.... a hoces ti da prosetas sa mnom da mi ubijes tih par sati...????
ladyblue18 wrote:I mene zanima fakat kako se to sveti nekome koga vise ne zanimas Jedino mi pada na pamet da legnes sa njegovim bratom, rodjakom, najboljim jaranom ali za to bas moras bit dzon obraz
Odsjeces mu alat
hahahahahahaha pa ne bih bas tako daleko isla... a mislim da bih mu se najbolje osvetila da me vidi sretnu zadovoljnu i sa drugim ljepsim momkom...
ladyblue18 wrote:I mene zanima fakat kako se to sveti nekome koga vise ne zanimas Jedino mi pada na pamet da legnes sa njegovim bratom, rodjakom, najboljim jaranom ali za to bas moras bit dzon obraz
Odsjeces mu alat
hahahahahahaha pa ne bih bas tako daleko isla... a mislim da bih mu se najbolje osvetila da me vidi sretnu zadovoljnu i sa drugim ljepsim momkom...
a mislim da bih mu se najbolje osvetila da me vidi sretnu zadovoljnu i sa drugim ljepsim momkom
samo to nije osveta nego okretanje novog lista.
prvo se zapitaj koliko si spremna odmah uskociti u novu vezu,koliko si spremna napraviti kvalitetnu vezu sa nekim novim,da ne budes sad nefer prema tom novom ako mu je samo funkcija da ucini ljubomornim tog bivseg
radostan dan wrote:nije u pravu...neka si rekla što si rekla, i podjelila svoj problem...
pa eto kazem lakse je kada podijelis sa nekim svoju bol... procitala sam da negdje u svijetu postoji dijagnoza koja se zove "slomljeno srce" i lijeci se u klinici... i lijecnici su ustanovili da se od toga moze umrijeti... ko mi ne vjeruje neka progugla "bolest slomljenog srca" i vidje ce.. zato raja hvala vam.. vi me lijecite svojim savjetima... razumije me onaj ko hoce i zna... a ostali daj boze da nikada ne saznaju...
razocarana_sa wrote:
i tako dođosmo do jedinog pravog odgovora i rješenja... ...a time i do kraja teme...
svako dobro
razocarana_sa wrote:
i tako dođosmo do jedinog pravog odgovora i rješenja... ...a time i do kraja teme...
svako dobro
689908 wrote:ne moras me prozivati preko foruma ,uradio sam jer moja nova djevojka bolja od tebe u mnogim stvarima
hahahaha dobar pokusaj... ali taj moj momak je nesposoban da se uloguje na bilo sta a pogotovo na forum....
zelis li da podjelim "ono" sa svima pa da se uvjeris ?
hahahahahaha bas si me nsmijao... taj moj sada vec bivsi nije znao ukljuciti racunar a kamoli sta drugo.... hahahahahahah... a on i onako nema sta da dijeli ni "ono" ni "ovo"..ali zato ja imam...heheheheeh
zelis li da podjelim "ono" sa svima pa da se uvjeris ?[/quote]
hahahahahaha bas si me nsmijao... taj moj sada vec bivsi nije znao ukljuciti racunar a kamoli sta drugo.... hahahahahahah... a on i onako nema sta da dijeli ni "ono" ni "ovo"..ali zato ja imam...heheheheeh [/quote]
bar znam klip staviti na internet
stavi bas me briga, ali zato i ja znam staviti i klip i slike... a znas kakve su slike... za glavnu ulogu u filmu "parada"... e pa hajde stvaljaj sada sta god hoces....