da li se treba osvetiti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
fatamorgana

#101 Re: da li se treba osvetiti

Post by fatamorgana »

burek_in_space wrote:OK, sad bez zajebancije - ako vam je do osvete, onda brat/najbolji jaran/ rodjak, pa u prvi motel s njim.
Ako vec niste spremne za tu vrstu osvete, onda se okanite corava posla.
Jel' ovo reklama za neki dobar motel il' šta, ;-)
insomnia78

#102 Re: da li se treba osvetiti

Post by insomnia78 »

samina_swe wrote:
spacebound wrote:Ima neko gore ko sve gleda i vraća po zaslugama,nema potrebe da se ofiraš i ponižavaš.Iz iskustva ti kažem da ćeš vidjeti ili čuti kad bude na koljenima,pa makar godine prošle jer ima ona stara:"Ne gradi se sreća nikada na suzama"
super receno :thumbup:
Jasta je
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
samina_swe

#103 Re: da li se treba osvetiti

Post by samina_swe »

Mr.Penguin wrote:koliko godina imate? ako je 5 razlike puno? jedino ako imas 20
moja tetka je 7 godina starija od svog muza, on tek 22 godisnji momak,ona udovica od 29 godina...i sve je islo super :D

sad su vec oboje ostarili i ne primjeti se ko je stariji ili mladji :)
burek_in_space

#104 Re: da li se treba osvetiti

Post by burek_in_space »

fatamorgana wrote: Jel' ovo reklama za neki dobar motel il' šta, ;-)
Ma jok, ne otkrivam svoje lokacije, jer ne dam da meni neko moj cejf kvari. :oops: :lol:
Salah ad-Din

#105 Re: da li se treba osvetiti

Post by Salah ad-Din »

razocarana_sa wrote: moja draga i ja se to isto pitam... dokle i kako vise... znam da je grijeh pitati se to... i znam da je sve od Boga.. i moras nastaviti jer postoji razlog..ali dokle vise...
Od kud znas kakav je ciji belaj, samo postoje ljudi koji se znaju suprostaviti svome belaju, koji znaju durati i boriti se. Nije fino tako govoriti, zasto bas tebe Bog kaznjava. Nije to nikakva kazne, mlade ste, zivot je pred vama, zamisli ljude koji su po 20 godina u braku, imaju djecu, zajedno su stekli mnoge stvari i treba da se razvedu, ali Boze moj, zivot ide dalje. Zene izgube, sinove, muzeve, ali zivot nastavljaju dalje, to je belaj. Vi ste mlade, trebate da mislite gdje cete izaci, prosetati, upoznati nekog finog momka koji ce zasluziti vasu paznju, koji ce svakog dana pokazivati da mu je stalo do vas, i pored kojeg cete se osjecati sigurno. Ali i ako nađete takvog, uvijek budite spremni na najgore, na to da vas moze ostaviti, docekajte problem, budite spremni, nemojte dopustiti da vas problem iznenadi. Vi da ozbiljno vjerujete u Boga i sudbinu, vrlo lahko biste se pomirile sa tim da vas je momak i ostavio, i sigurno ne bi razmisljale o nekoj osveti. ;)
samina_swe

#106 Re: da li se treba osvetiti

Post by samina_swe »

Salah ad-Din wrote:
razocarana_sa wrote: moja draga i ja se to isto pitam... dokle i kako vise... znam da je grijeh pitati se to... i znam da je sve od Boga.. i moras nastaviti jer postoji razlog..ali dokle vise...
Od kud znas kakav je ciji belaj, samo postoje ljudi koji se znaju suprostaviti svome belaju, koji znaju durati i boriti se. Nije fino tako govoriti, zasto bas tebe Bog kaznjava. Nije to nikakva kazne, mlade ste, zivot je pred vama, zamisli ljude koji su po 20 godina u braku, imaju djecu, zajedno su stekli mnoge stvari i treba da se razvedu, ali Boze moj, zivot ide dalje. Zene izgube, sinove, muzeve, ali zivot nastavljaju dalje, to je belaj. Vi ste mlade, trebate da mislite gdje cete izaci, prosetati, upoznati nekog finog momka koji ce zasluziti vasu paznju, koji ce svakog dana pokazivati da mu je stalo do vas, i pored kojeg cete se osjecati sigurno. Ali i ako nađete takvog, uvijek budite spremni na najgore, na to da vas moze ostaviti, docekajte problem, budite spremni, nemojte dopustiti da vas problem iznenadi. Vi da ozbiljno vjerujete u Boga i sudbinu, vrlo lahko biste se pomirile sa tim da vas je momak i ostavio, i sigurno ne bi razmisljale o nekoj osveti. ;)
Jao i ti pretjerujes,sad znas ko vjeruje iskreno ko ne,da si musliman znao bi da je to grijeh! Neki ljudi nisu eto tako jaki kao ti,nekim ljudima je problem s bivsim samo kap koja je prelila casu(kao u mom slucaju).Da mi je lako u drugim stvarima u zivotu 100% sam sigurna da bi ga preboljela
Last edited by samina_swe on 05/05/2012 15:33, edited 1 time in total.
fatamorgana

#107 Re: da li se treba osvetiti

Post by fatamorgana »

burek_in_space wrote:
fatamorgana wrote: Jel' ovo reklama za neki dobar motel il' šta, ;-)
Ma jok, ne otkrivam svoje lokacije, jer ne dam da meni neko moj cejf kvari. :oops: :lol:
PoštIVAM, može i na pp, :D, pa nećemo u istoj sobi , :wink:
fatamorgana

#108 Re: da li se treba osvetiti

Post by fatamorgana »

samina_swe wrote:
spacebound wrote: Ima neko gore ko sve gleda ....
Ma vidim ja .... već neko vrijeme imam utisak, šuhu da me neko posmatra ....
Salah ad-Din

#109 Re: da li se treba osvetiti

Post by Salah ad-Din »

samina_swe wrote: Jao i ti pretjerujes,sad znas ko vjeruje iskreno ko ne,da si musliman znao bi da je to grijeh! Neki ljudi nisu eto tako jaki kao ti,nekim ljudima je problem s bivsim samo kap koja je prelila casu(kao u mom slucaju).Da mi je lako u drugim stvarima u zivotu 100% sam sigurna da bi ga preboljela
Oprosti, nisam pratio temu, jel mi mozes samo reci koliko ti je godina?
Ja nisam rekao da sam ja vjernik, niti sam rekao da ti nisi, da me pogresno ne shvatis, samo kazem da kod ljudi kod kojih je iman jak, problemi se lakse podnose, i da je totalno apsurdno, ako vjerujes u Boga njega kriviti zbog toga sto te momak ostavio. :)
samina_swe

#110 Re: da li se treba osvetiti

Post by samina_swe »

Salah ad-Din wrote:
samina_swe wrote: Jao i ti pretjerujes,sad znas ko vjeruje iskreno ko ne,da si musliman znao bi da je to grijeh! Neki ljudi nisu eto tako jaki kao ti,nekim ljudima je problem s bivsim samo kap koja je prelila casu(kao u mom slucaju).Da mi je lako u drugim stvarima u zivotu 100% sam sigurna da bi ga preboljela
Oprosti, nisam pratio temu, jel mi mozes samo reci koliko ti je godina?
Ja nisam rekao da sam ja vjernik, niti sam rekao da ti nisi, da me pogresno ne shvatis, samo kazem da kod ljudi kod kojih je iman jak, problemi se lakse podnose, i da je totalno apsurdno, ako vjerujes u Boga njega kriviti zbog toga sto te momak ostavio. :)
22 godine,kakve to veze ima? svako nosi svoj teret,i svako zna sta je za njega previse
razocarana_sa

#111 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

vivax wrote:
ooooooooo ima i te kako ... boze dragi, kako covjek olako prelazi preko svega loseg kada ima roletnu ispred ociju pa je slijep i gluh od ljubavi... samo kada se sjetim koliko puta mi se desilo da me optuzuje da ga varam , pa kako mi kontrolise mobitel, cita poruke, ispituje me za svako ime i fonbuku.. a ja se pravdam i pravdam... pa mi nenajavljeno bahne u savka doba na vrata...sjetih se sada kako je jednom uzeo noz i stavio mi pod vrat i rekao kako me moze zaklati samo da to hoce..(dosuse bio je mortus pijan) ako samo pomislim na nekog drugog...a ja sam iz tih situacija samo mislila "BOZE DRAGI KOLIKO ON MENE VOLI, JER DA ME NE VOLI NE BI OVO RADIO, NE BI ME TOLIKO PROVJERAVAO" pa zadnji put kada smo pricali toliko me molio da mu kazem da li sam nekoga upoznala... ja prvo nisam htijela reci... ali eto priznala sam da nemam...a to je bilo 13 aprila... prije samo 20 tak dana i onda odjednom on ima nekoga... a djelovao je tako zabrinuto kada me to pitao...a jesam budala jbt... :oops:
Hah, zar stvarno mislis da te voli ??..Evo ti jedan prijedlog, ako se dokaze suprotno od ovoga, ja cu ti doci da mene izudaras umjesto njega, pa se osjecaj kao da si njega izudarala.Nađi nekoga momka, jarana bilo koga,dogovori se sa nekim i namjerno prođi pored njega sa tim svojim momkom, ako te ne nazove u roku 2 sata, ti meni stavi taj isti nož pod vrat i slobodno povuci preko vrata.A da li te voli, NE, NE VOLI TE. On zeli samo da ima nekoga skim može manipulisati, nekoga nad kome se osjeca uzvišeno, i skim moze da se igra kao sa igrackom, a ta mu igracka ne vrijedi nista, mogu i nagađati sta ti je sve radio. Jel' te ikada vrijeđao u društvu njegovom ili tvojem ? Ono naređuje ti nesto se diže ?? (ja mislim da jeste i siguran sam u tome ali eto cekat cu tvoj odgovor na ova pitanja). Da li je za svaku sitnicu pravio problem, ono tipa, nazoves ga i nesto mu samo sekundu pogresno kazes, a on se pocne derati ko pobjesnio?. Da li je tebe on zvao da izlazite, odnosno da li je on tebe vise puta zvao da izlazite nego ti njega.? Eto dogovori mi na ova 3-4 pitanja..
evo da odgovorim... prva dva je "DA".. odprilke je tako nekako, a ovo oko izlazaka... e tu je malo komplikovano, nismo u zadnje vrijeme izlazili jer se on plasio da njegovi ne saznaju da se on vidja samnom.. ja sam cak i pokusala da izbjegavam susrete koji su se desavali kod mene, ali je on bio uporan, nekada bih isklj mob i kucni telefon, ali onda dodje na vrata, jednom se to tako desilo i nakon 20 tak poziva on bahne, i ja ga pitam pa sta si mislio gdje sam, a on odg ja mislio ti sa frajerom...a ja onda misli ON MENE STVARNO VOLI, JER NE BI ON TAKO URADIO DA ME NE VOLI...CUJ DOSAO BI I KADA BI JA BILA SA NEKIM, HRABROSTI MOJA MAJKO...MA TO JE SIGURNO LJUBAV,... jbt jesam mahnita?????? :x
Salah ad-Din

#112 Re: da li se treba osvetiti

Post by Salah ad-Din »

samina_swe wrote:22 godine,kakve to veze ima? svako nosi svoj teret,i svako zna sta je za njega previse
Upravo zbog toga sto si jos uvjek jako mlada, ja tebe u potpunosti razumijem i stvarno nemas razloga da se ljutis, pokusavam da porazgovaram sa tobom i da ti pomognem. Da me shvatis ispricat cu ti svoju pricu, vrlo rano sam ostao bez oca, citav zivot patnja, cetvero djece, sami sa majkom, zivjelo se od penzije. Uvjek sam bio religiozan, naravno sve u granicama normale, bez pretjerivanja i eskstremizma, do prije 6 mjeseci imao sam djevojku, mislio sam da sve probleme u zivotu rijesio, upisao fakultet, hvala Bogu dobro me islo, postigli smo nesto u zivotu (napravili kucu, kupio automobil, poceo nesto malo raditi), ma ljepota od zivota, a onda bum, neki problemi u porodici, ostavi me djevojka, zapustim fakultet, obnovim godinu, i pocnem sam sebe preispitivati, zasto, cime sam ovo zasluzio, jedno mjesec dana, bukvalno nisam znao gdje sam, ne mogu da se naviknem da te osobe nema pored mene, da nemam koga pozvati da se ispricam, da odem na kafu, bio sam u depresiji. Onda sam poceo sve drukcije gledati, zasto mislis da je to sto te on ostavio kazna? Mozda je to upravo nesto dobro, bolje da si se sad rijesila problema, nego u braku. Shvati jednostavno da on nije bio sudjen, ali da ce sudjeni doci, i da te ne moze masiti :)
Osvetom, patnjom, suzama, nista ne mozes rijesiti, mozes samo postici da te ljudi sazaljevaju,pa da kazu, joj gledaj one jadnice koliko pati za njim, digni glavu, idi sa rajom, zabavljaj se, nauci da se smijes i ako ti nije do smijeha, pronadji prijatelja od povjerenja kojem ces moci reci sve svoje brige. Ne zivi u proslosti, gledaj sadasnjost, buducnost, proslost je nesto sto se desilo i sto se nikada ne moze vratiti, moras imati svoje ja, svoj ponos, dostovajnstvo. 22 su ti godine, voz nije prosao, bit ce momaka, ali dane koje provedes u patnji za njim nikada neces moci vratiti.
razocarana_sa

#113 Re: da li se treba osvetiti

Post by razocarana_sa »

Salah ad-Din wrote:
samina_swe wrote:22 godine,kakve to veze ima? svako nosi svoj teret,i svako zna sta je za njega previse
Upravo zbog toga sto si jos uvjek jako mlada, ja tebe u potpunosti razumijem i stvarno nemas razloga da se ljutis, pokusavam da porazgovaram sa tobom i da ti pomognem. Da me shvatis ispricat cu ti svoju pricu, vrlo rano sam ostao bez oca, citav zivot patnja, cetvero djece, sami sa majkom, zivjelo se od penzije. Uvjek sam bio religiozan, naravno sve u granicama normale, bez pretjerivanja i eskstremizma, do prije 6 mjeseci imao sam djevojku, mislio sam da sve probleme u zivotu rijesio, upisao fakultet, hvala Bogu dobro me islo, postigli smo nesto u zivotu (napravili kucu, kupio automobil, poceo nesto malo raditi), ma ljepota od zivota, a onda bum, neki problemi u porodici, ostavi me djevojka, zapustim fakultet, obnovim godinu, i pocnem sam sebe preispitivati, zasto, cime sam ovo zasluzio, jedno mjesec dana, bukvalno nisam znao gdje sam, ne mogu da se naviknem da te osobe nema pored mene, da nemam koga pozvati da se ispricam, da odem na kafu, bio sam u depresiji. Onda sam poceo sve drukcije gledati, zasto mislis da je to sto te on ostavio kazna? Mozda je to upravo nesto dobro, bolje da si se sad rijesila problema, nego u braku. Shvati jednostavno da on nije bio sudjen, ali da ce sudjeni doci, i da te ne moze masiti :)
Osvetom, patnjom, suzama, nista ne mozes rijesiti, mozes samo postici da te ljudi sazaljevaju,pa da kazu, joj gledaj one jadnice koliko pati za njim, digni glavu, idi sa rajom, zabavljaj se, nauci da se smijes i ako ti nije do smijeha, pronadji prijatelja od povjerenja kojem ces moci reci sve svoje brige. Ne zivi u proslosti, gledaj sadasnjost, buducnost, proslost je nesto sto se desilo i sto se nikada ne moze vratiti, moras imati svoje ja, svoj ponos, dostovajnstvo. 22 su ti godine, voz nije prosao, bit ce momaka, ali dane koje provedes u patnji za njim nikada neces moci vratiti.
hvala za ovaj komentar ačli nisam ja ova djevojka 22 godine, to je djevojka koja je dala komentar na moje pitanje o osveti, ali nije ni vazno, vazno je to da je tvoja poruka primjenjiva i za mene... i hvala sto si podijelio svoje iskustvo samnom... tj sa nama... to mi je dosta raje reklo, ako je sudjen doci ce... eh sada u ovoj situaciju u kavoj sam ja ja sam bila ubjedjena da je on taj sudjeni i da nas je Bog sa razlogom sastavio... ali su nas ljudi razdvojili...
Mr.Penguin

#114 Re: da li se treba osvetiti

Post by Mr.Penguin »

.
insomnia78

#115 Re: da li se treba osvetiti

Post by insomnia78 »

Hehe ma nije to ta

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Salah ad-Din

#116 Re: da li se treba osvetiti

Post by Salah ad-Din »

razocarana_sa wrote: hvala za ovaj komentar ačli nisam ja ova djevojka 22 godine, to je djevojka koja je dala komentar na moje pitanje o osveti, ali nije ni vazno, vazno je to da je tvoja poruka primjenjiva i za mene... i hvala sto si podijelio svoje iskustvo samnom... tj sa nama... to mi je dosta raje reklo, ako je sudjen doci ce... eh sada u ovoj situaciju u kavoj sam ja ja sam bila ubjedjena da je on taj sudjeni i da nas je Bog sa razlogom sastavio... ali su nas ljudi razdvojili...
Da je bio onaj pravi ne bi to ostavio ni za sto na svijetu, a ne zbog nekih ljudi, i obratno da si ti bila prava za njega ne bi ga ostavila. :)
Samo uzivaj u zivotu i zapamti kada se najmanje budes nadala, doci ce onaj pravi :)
A najbolji lijek, je pronaci drugog momka, koji ce popuniti tu "prazninu" koju sada imas, ili na to mjesto ubaciti drustvo, i nikada se ne vezi previse za jednu osobu, jer nista nije vjecno ;)
jutarnja zvijezda

#117 Re: da li se treba osvetiti

Post by jutarnja zvijezda »

@ razocarana---puno sam starija od tebe i puno toga u zivotu vidjela .pokusat cu da ti pomognem jednim primjerom iz neposredne okoline. upoznali su se u ratu. ona iz intelektualne porodice ,on iz ruralne u najgorem mogucem smislu.i ona je malo starija od njega ,ali prelijepa,kulturna ,vaspitana. lijep par na izgled ,dok on ne otvori usta.njegovi se protive ---otvoreno ,njeni nesretni ,ali sute,jer je u pitanju sreca njihovog djeteta. da nije bilo rata ona ga sigurno ne bi ni pogledala ,ali uniforme su sviju (vizuelno)izjednacile. i tako uz puno muka uzese se oni.dobise dvoje djece.on njoj ne da da radi ,on kupuje hranu ,odvaja je od prijatelja i sve cini da je odvoji i od porodice.dakle izolacija i potpuna kontrola. ali su zato njegovi (a ima ih masala) stalno tu.ona trpi ponizenja ,uvrede od njegovih.nista se s njim ne moze dogovoriti ,jer ako se MAAAAJKA ne slozi (a kucni savjet je redovan ,ako se treba potrositi marka ,iako zive odvojeno) dogovor pada u vodu ,cak bez izvinjenja. brak naravno puca.izbacuje nju i djecu iz zajednickog stana i nikada svojoj djeci ne daje ni kiflu. Sada sta mislis ,da li treba da mu se svetis ili da mu zahvalis ,sto te se okanio ,takav kakav je . em je pod maminom nogom ,em je slabic koji probleme rjesava alkoholom i drogom ,em hoce 100 % -nu kontrolu.........ja bih mu bila zahvalna ,vidis bona ne bila :) da je MIS ,a ne covjek.zelim ti sve najbolje u zivotu i da uskoro upoznas MUSKARCA kakvog nadam se zasluzujes .sretno ti bilo . :thumbup:
vivax

#118 Re: da li se treba osvetiti

Post by vivax »

evo da odgovorim... prva dva je "DA".. odprilke je tako nekako, a ovo oko izlazaka... e tu je malo komplikovano, nismo u zadnje vrijeme izlazili jer se on plasio da njegovi ne saznaju da se on vidja samnom.. ja sam cak i pokusala da izbjegavam susrete koji su se desavali kod mene, ali je on bio uporan, nekada bih isklj mob i kucni telefon, ali onda dodje na vrata, jednom se to tako desilo i nakon 20 tak poziva on bahne, i ja ga pitam pa sta si mislio gdje sam, a on odg ja mislio ti sa frajerom...a ja onda misli ON MENE STVARNO VOLI, JER NE BI ON TAKO URADIO DA ME NE VOLI...CUJ DOSAO BI I KADA BI JA BILA SA NEKIM, HRABROSTI MOJA MAJKO...MA TO JE SIGURNO LJUBAV,... jbt jesam mahnita?????? :x
Znaci bio sam u pravu, on tebe ne voli, on samo voli da ima nekoga pod kontrolom, ako hoces sebi dobro, poslusaj me nemoj ga ni zvati a ni javljati mu se.Ako mi ne vjerujes uradi ovo gore sto sam ti napisao, ( da nadjes nekoga momka, jarana nagovoris da prodje samo sa tobom pored njega i da se drzite za rukice) ako te nazove za 2 sata, (a vjeruj mi da hoce) onda ti nemas sta sa njim pricati.Taj decko hoce samo nekoga koga moze kontrolisati bez sekunde pruzanja ljubavi prema tome nekome.Poslusaj me okani ga se, govorim ti ko prijatelju, da ga volis ko majku rođenu preboli ga kako znas i umijes, samo ces kasnije imati veci problem.A u svemu tome je najvaznije da ga ignorises na svaki moguci postupak, i zvanjemi i javljanjem.Nit' ga zovi a nit' mu se javljaj na telefon.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#119 Re: da li se treba osvetiti

Post by ladyblue18 »

I tako dodjosmo i do toga ko je vjernik a ko nije, do Allaha, sta je sljedece? :-)
*mima*

#120 Re: da li se treba osvetiti

Post by *mima* »

Hocel mi ko prepricat da ne citam?
Salah ad-Din

#121 Re: da li se treba osvetiti

Post by Salah ad-Din »

ladyblue18 wrote:I tako dodjosmo i do toga ko je vjernik a ko nije, do Allaha, sta je sljedece? :-)
Osjecam se prozvanim :)
Ma nismo uopste o tome govorili, spomenuli su religiju i vjerovanje u sudbinu, ja sam samo konstatovao da ukoliko istinski vjeruje u sudbinu i Boga, ne treba da tuguje i da jadi na Boziju odluku :)
50%angel-50%devil

#122 Re: da li se treba osvetiti

Post by 50%angel-50%devil »

ehhh ovako, mlada sam i neiskusna (skoro napunila 20, ali kao i vecina omladine ubijedjena da sve znam bla bla bla). Ipak, u trenucima zdrave pameti, shvatam da nije na odmet ponekad zatraziti i savjet od ostalih. SAVJET dakle, ne neumjesni komentar ili osudjivanje.
Moja prica glasi ovako: par mjeseci sam se tajno vidjala s jednim momkom, super meni - super njemu. Znala sam da ima curu ali njegov status veze me se ionako nije ticao jer sam isto to i ja zahtijevala od njega. I tako je to sve proticalo diskretno do neku noc. Ja ga sasvim bezazleno prozovem, kad on salje poruku:
''ko je to?
ee ne pisi nista, cura mi je ovdje!''
Ajd ja postupim kako mi je i rekao, kad kroz sat - dva zove on mene, zove, ja mrtva 'ladna. Salje poruku ''sto se ne javis''. Ja se predstavim kao neki gospodin koji ga je greskom zvao, izvinjavam se na smetnji itd itd. Ma sve samo da zamazemo oci toj njegovoj curi. On sad kao sumnja u moj identitet a ja se kao vadim na 15 god sretnog braka i da vise nisam u takvim godinama da zbijam sprdnju s nekim. I sve utonu u mir, bar te noci.
Shvatila sam naravno da od naseg tajnog vidjanja vise nema nista, prekrizila sam ga kao ljubavnika, al' javlja se problem u vidu njegove sumnjicave djevojke koja me inace smara s pozivima vec danima, ja se javim - ona suti. Pa sto uopce zove, WTF :?
NIje bas povezano s temom, al ako pokusam ikako stupiti u kontakt s tom curom s ciljem da prestane maltretirati bateriju mog mobilnog morat cu odgovoriti na neka skakljiva pitanja u vezi njenog divnog decka? Da se opet upletem u laz pokusavajuci ga opravdati ili priznati sve kako je bilo, sto bi on sigurno smatrao osvetom?????''
*mima*

#123 Re: da li se treba osvetiti

Post by *mima* »

to se ti nesto hvalis?
Mr. Brightside

#124 Re: da li se treba osvetiti

Post by Mr. Brightside »

imaš 19 godina i ljubavnika, e to je za aplauza :D
50%angel-50%devil

#125 Re: da li se treba osvetiti

Post by 50%angel-50%devil »

Mr. Brightside wrote:imaš 19 godina i ljubavnika, e to je za aplauza :D
Prva ispravka u vezi godina: 20 punih :D
Druga ispravka u vezi ljubavnika: nemam ga vise :-)
Locked