da li muškarac....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MayaSA

Post by MayaSA »

Eh, ti si fakat slucaj, curo draga :lol: :lol:

Mojne se ti brinuti oko mene, kao ni mog privatnog i seksualnog zivota, i pametno bi ti bilo da se prestanes prosipati k'o riza sa ovim komentarima.
Ako imas nesto pametno da mi kazes, bujrum, pa cu procitati i razmisliti, al' ove nebuloze su mi smijesne pravo :D
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Ti svaki topik od svojih sexualnih frustarcija POKVARI. :(
Vjerovatno si udarena - zato te napustam.
p.s. Nisam psihijatar, zao mi je.
MayaSA

Post by MayaSA »

:lol: :lol: :lol:

Odo' se ubiti iz zasjede sekundarno :D Hvala lijepa :D
Toozla

Post by Toozla »

Sarajevska Princeza wrote:Ti svaki topik od svojih sexualnih frustarcija POKVARI. :(
princezo, imaju dvije maje(mayaSA i _maya_).....
ja mislim da ti drzis predavanje krivoj maji...
krkan

Post by krkan »

danas je problem sto niko ne pravi prvi korak
naravno cast izuzecima
muskarci izgubili muda
zene naravno jos uvijek cekaju princa na konju(kakav guzonjin sin ilti slicno)
djevojčica

Post by djevojčica »

niko ne kaže da žena treba letati za muškarcem to je nonsens niti ga loviti.. mislim samo bi ispala psihotična.. ali ima niz sitnica koje može uraditi da inicira nešto a da nije napadno i da on to čak i ne skonta.. bar ja tako mislim :) i uostalom, šta je gore... sjediti skrštenih ruku i čekati da on nešto napravi, pa kad napravi poletjeti u stilu jedva sam čekala da nešto napraviš... ili da mu već na neki suptilan način daš do znanja što želiš ?.. pa ako može može, ako ne... skratiš si muke... :)
mama32

Post by mama32 »

Pa, bilo bi pozeljno da muskarac napravi prvi korak , nakon sto smo ga onako mazno pogledale... :-D A ako, sto neko rece, nema muda, e onda i nije vrijedan...
Preuzimanje incijative dobija na vaznosti tek kad se veza zahuktala. Mislim, stvarno nema smisla , cekati da on preuzme inicijativu, a poslije toga obavi sam sav posao.. :D Moramo nekad i mi , ma koliko lijene bile :lol:
pitt

Post by pitt »

Jest vala.....trazile ste ravnopravnost spolova...eto vam je sada :D:D:D:DD:
neko iz mase

Post by neko iz mase »

princezo vala, znas da te inace gotivim al te sad stvarno moram malo kritikovati. i ja mislim da si napala pogresnu maju, ova je fina
blue033

Post by blue033 »

Ako se nadovezemo na ravnopravnost polova, onda ne treba. Iako zene prilaze na razne nacine.
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

ma zenske i ravnopravnost...od ravnopravnosti su samo uzele ono sto ima pase i koristi..

hoce jednakopravnost...a jos uvijek zahtijevaju da muskarac pravi prvi korak...

da musakrac placa racune vecera i pica...barem prvi mjesec ali u glavnom vecinu troskova da sam snosi...

da muskarac dolazi po nju sa bmw i ostalim zeljeznim konjima...

hehe,,...dobra vam ova jednakopravnost...

DANAS SE ISPLATI BITI ZENSKO :lol:

unovci se to veoma brzo...
blue033

Post by blue033 »

Ares_Kane wrote:DANAS SE ISPLATI BITI ZENSKO :lol:

unovci se to veoma brzo...
Ares, to je samo privid, sto je bolji "zeljezni" konj, to je veca vjerovatnoca da ces jednu odvesti kuci, a nakon toga otici po drugu. A sto je najbolje nove generacije stasaju, i one sa dvadeset vole vecerice, placene vikende na moru i sl.

Nije ni njima lako vjeruj mi, cesto se moraju zatvarati oci.
dajdzarile

Post by dajdzarile »

eto je imam ergelu iz borika pod haubom i jel to sad znaci ...? :D
a sta je sa dugim setnjama , zajednickim placanjem , pijenjem kafe (jedne) 2-3 sata jel to nestala ta carolija ? :D pa opste je poznato da zene ne zanimaju te trivijalne hm...(materijalne) stvari :D
blue033

Post by blue033 »

dajdzarile wrote:eto je imam ergelu iz borika pod haubom i jel to sad znaci ...? :D
a sta je sa dugim setnjama , zajednickim placanjem , pijenjem kafe (jedne) 2-3 sata jel to nestala ta carolija ? :D pa opste je poznato da zene ne zanimaju te trivijalne hm...(materijalne) stvari :D
Ergela je dobar pocetak, moras biti lijepo obucen (sto bolje ili skuplje to bolje) uredan, ako imas kucu na moru jos bolje, malo pazis na ponasanje i one same prilaze ne brini. Nekad je bolje ako im kazes da imas djevojku, iz dva razloga, lakse je otkacis (jer j ga kad imas sve sto one vole nisi lud da budes samo s jednom ili nedaj boze u nekoj dugoj vezi jer vrijeme brzo prolazi), drugi je razlog neces se peglati s njom, ako je raspolozena za vikend na Vlasicu u Pahuljici ona ce ici bez obzira na tu drugu, u suprotnom ne gubis vrijeme s njom. Ono sto je najvaznije samo ih slusaj.
Ako vec imas dobar auto, trudi se da izlazis na mjesta gdje se moze parkirati odmah ispred tako da te primjete, sa dobrom limuzinom ispred ti si vec u plusu, ne brini vec su te primjetile. Ako si glup sto manje pricaj, samo se smijesi, mislice da si inteligentan, iako im je to nebitno itd itd. Sretno.
dajdzarile

Post by dajdzarile »

a odlasci u pozoriste ili glasni blues iz auta(umjesto cica ,kuca,mica)
cisto da ih covjek zbuni ono malo? :D :D sta mislis ? :D
MayaSA

Post by MayaSA »

dajdzarile wrote:eto je imam ergelu iz borika pod haubom i jel to sad znaci ...? :D
Duge setnje (mada su, bar meni i u ovaj vakat drage), zajednicko placanje i pijenje kafe po 2-3 sata je bilo aktuelno kad se od dzeparca nije moglo nista bolje, pa se krpilo, samo da bi se bilo zajedno. Ne znaci ni da otpada kao opcija, tu i tamo i sada, ali nije bas pozeljno da predje u naviku.

A to koliko je konja ispod haube, ima l' se kuca na moru, i je l' obucen u "marku" je nekim bitno, a nekim nije :roll:
Cinjenica je, takodjer, da se i vi muski (cesto) zalijepite za "koke" za kojima se pola grada okrene, i merak vam imati tako neku "vamp lady" pored sebe. Onda kad skontate da su joj vazne ove gore nabrojane stvari - strpate sve zenske u istu vrecu, i kukate, kako, eto, nema "normalnih" cura.

Bezzeze :D
dajdzarile

Post by dajdzarile »

mala ispravka ne vole muskarci imati " vamp lady" PORED sebe
nego ISPOD sebe :D

ps. mesh chini se slabo razumijes u ove "vamp lady's" :D :D
bice bolje :wink:
vazduh

Post by vazduh »

Sarajevska Princeza wrote:
vazduh wrote:Nije pravilo, ali je kod nas ocigledno bed da djevojka napravi prvi korak. Može ti se godinama svidati neki momak ako djevojka ne napravi prvi korak. ja sam jednom napravila prvi korak, i tom momku se je to jako dopalo, ali veza nam nije uspjela... :-D
vjerovatno zato sto si napravila prvi korak. :-D

Nije zbog toga, vec zato sto mi se svidio neko drugi...
wedo

Post by wedo »

Ima kod nas jos jedno nepisano pravilo. Ja to znam po svojoj raji
I kada nece da pridje curi samo mu daj koje pivo ili nesto jace pa ces vidjeti ko ce da napravi prvi korak :)
beba

Post by beba »

prvi korak pripada njemu, zato i postoje odgovori "da" ili "ne"...kad bi ON trebao da odluci, definitivno bi postojalo samo "da" :roll:
blue033

Post by blue033 »

Bebo to definitivno nije tacno, zabavno je nekad reci NE zeni narocito u Bosni, gdje su zene tako emancipovane i spremne na ravnopravnost po nihovim mjerilima. Ako misle da su samo one te koje mogu reci NE varaju se, ravnopravnost je vec tu.
beba

Post by beba »

svaka ti cast ako ti odbijas atraktivne djevojke...Ali je takvih u nasim krajevima "one in a million"... :roll:

postovanje momcima koji traze nesto vise od ljepote u zeni (na pr. pamet, stav,itd.) ...mozda se takvima i moze prici... :-)

ipak je po meni to njegov korak 8-)
dajdzarile

Post by dajdzarile »

trazenje pameti ,stava itd u zeni je ravno traganju za gralom :D :D
znaci za takve momke apsolutni sto bi Ali-G rek'o RESCEPT :D
pitt

Post by pitt »

dajdzarile wrote:trazenje pameti ,stava itd u zeni je ravno traganju za gralom :D :D
znaci za takve momke apsolutni sto bi Ali-G rek'o RESCEPT :D
Hehehehe
Same old dajidza :D:D
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Toozla wrote:
Sarajevska Princeza wrote:Ti svaki topik od svojih sexualnih frustarcija POKVARI. :(
princezo, imaju dvije maje(mayaSA i _maya_).....
ja mislim da ti drzis predavanje krivoj maji...
Neznam ni jednu a ni drugu ali ova sa prefixom SA je neka OPICENA. :lol: Mora da si puko na nju dok je branis. ;)
Post Reply